Big bud, criticalxxl, og kush autosi od seed stockera

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
Update dan 40.
Malo smo ih boostali i explodirala je situacija u tjedan dana se sve doslovce poduplalo. Danas sam odradio lolipop dan prije sam po naputcima zalio sa rootom i powerzymom da smanjimo stres jer sam dosta skinuo. Počele su gadno biti žedne sad svaki treći četvrti dan popiju po 5l svaka. Critical prednjači po cvatu prvi je i počeo og mi je nekako najsitniji ali ima more grana dok je big bud poludio samo tera u visinu moj polovični low stres ga i nije dotakao jest da se razgranao i sam je preko 40%prostora boxa ali ako nastavi ovako ovaj tjedan će bit topiran jer pretjeruje. IMG_20210320_123942.jpg IMG_20210321_195835.jpg IMG_20210321_195849.jpg IMG_20210321_195950.jpg IMG_20210321_195907.jpg

Sve u svemu super su nema spaljenih listova polako ulaze u fazu pravog cvijetanja sad samo naslonit se zapalit i čekat :razvaljen::
 

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
Update dan 49.
Neznam odakle da počmem nisam bio doma 9 dana žena mi je bila zadužena za zaljevanje i paženje što naravno polovično je to odradila tj nekako je tajmer uspila ugasit znači odprilike 9 dana je gorilo 24h sve je izdivljalo. Sve ostalo je ok sam što mi je big bud 120cm ove su oko metar. Sve u svemu i dalje oni izgledaju super zdrave cvjetaju super htjeo sam danas topirat jer sam se šokirao ali sam odustao kako bude bude a bit će. Svako drugo zaljevanje ful doza blooma pola doze fosfora pola doze boosta wurzel full doza. Kako je zatoplilo temperatura je u boxu oko 28c vlaga se vrti oko 60 ništa čudno koliko je box pun puknit će ko bomba IMG_20210330_205257.jpg IMG_20210330_205303.jpg IMG_20210330_205323.jpg IMG_20210330_205334.jpg IMG_20210330_205350.jpg
 

dzidzo

Hey sexy mama xD
22.04.2015
571
2.644
163
O joj :eek: kasno ti je za topiranje, nema mjesta tome u cvjetanju::nono::. Na kojoj udaljenosti je reflektor, imas li ga mogućnosti još podići?
 

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
Sitno nešto još se može dić al za sad je razmak 40tak cm ništa nije spaljeno sad ću vidit kroz naredne dane kako šta. Ma imao sam i goru situaciju što se visine tiče kada sam prvi put u boxu radio skoro sam ga probio :fuck:::umirem::
 
  • Haha
Reactions: dzidzo

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
Vidim da slabi učiš i na svojim greškama:D trebai si se malo posvetiti učenju i primjenivanju treninga . Metar i dvadeset biljke u in-u ::nono::
Pa jel sam napiso da nisam bio kod kuće išao na doškolovavanje neko i žena zasrala nije se ni svjetlo gasilo sve izdivljalo kako u 9 dana baš toliko nije mi jasno pa pogledaj slike prije 9 dana
Sad ce poceti sou program od vrucina. Trebao bi razmisliti neki cool tube da ubacis.
Neće tu di ja živim je hladno prognoza kaže u 2 mj neće vani preć 18 tako da ništa strašno
 

imam lud da sam papir

Aktivan Član
25.01.2021
152
638
93
Mislio sam da su starije od 2 mjeseca, al opet ne mjenja situaciju, posle 15 dana, biljku topiras ili fiming, savijas,, niko nije mislio nista lose, pogledaj ostale dnevnike, pa vidi jesi tako radio, i ljudi ti samo pokusavaju pomoci, nemoj odma kontra.

@Momo3012
ma samo croping.
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: dzidzo

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
@imam lud da sam papir izvini ak sam te uvredio pa napravio sam sve kako bi trebalo to bit odokativno na prošlom growu mi sve bilo super i na ovom su sve išle u žbunj i sad su dvije ok oko metar sve grane poravnane samo mi je big bud izdivljo ove dvije sam podigao da se poravnaju s njim možda nisam dobro sročio. Jbg bio sam ljut kad sam piso ni neznam šta sam napiso. Al sve u svemu bit će to ok na greškama se uči ako nebaci svaka 100g sve bacim u wc haha
 

Momo3012

Aktivan Član
05.04.2020
90
608
83
Dan 73
Pozdrav Vutraši :rolleyes:
Evo polako se približavamo kraju odbrojava se na veliko po proizvođaču sve bi trebale na 77 danu biti gotove makar ništa od toga držat ću bar 95 dana sve ovisi trebao bih na neko putovanje tako da nisam siguran koliko će dugo biti na životu. Danas sam osakatio kritikal za jedan brkić da vidim jel to čemu IMG_20210425_202926.jpg

Dnevna temperarura je malo porasla na 28 vlaga je 35 sasvim ok IMG_20210425_210030.jpg IMG_20210425_210038.jpg IMG_20210425_210046.jpg IMG_20210425_210053.jpg IMG_20210425_210101.jpg

Sljedeći grow kupujem veći box jer u ovo malo govno 80x80 nemožeš nagurat 3automata uvijek moram jednog prije capnit da bi se ova dva upunila kako spada a ja konj tvrdoglavi uporno rokam tri. Znači sljedeći grow 120x120 i jedan ljepi jaki panel i to će bit pjesma s tim da i ventilaciju ću uzet novu onu super tihu i sve i onda sam miran. Ovaj box sa ovim growom je odradio svoje hvala mu na svemu ali ovdje nam se raziaze putevi:banana_rasta: