Biljka prestala da se razvija

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
01.07.2011
1
0
0
91
http://www.dodaj.rs/f/f/6s/JCWeRCt/img0511.jpg
Evo je, držim je na prozoru dok ima svetla a onda kada počinje da slabi uključim neonku od 250w čini mi se, jebiga, nema se para za tol'ko struje, jedva preživljavam i ovako.
Ovo je slikano pre 4 dana i biljka je i dalje ista, prebacivao sam je iz ove veće u manju saksiju, može da bude do toga.
Inače ovo je saksija nedavno uginulog kaktusa, koji mi je takođe bio "eksperiment" tako da može da bude i zbog neupotrebljivosti zemlje...
Inače, seme je uzeto iz jednog heda koji me je ubio namrtvo i rešio da sačuvam seme i probam da izvučem malo koristi, imam još par komada, 3 sad treba da proklijaji a 5-6 su u šteku.
 

Mox

Aktivan Član
27.08.2010
81
20
8
36
pusti ti gringa... po meni si možda previše zalio i korjen im je strunuo. jer, kakvo god da im je svijetlo, ako kažeš da držiš na prozoru+ neonka, nebi ih trebalo kočit.. po meni, ako ne misliš trošit struju, nemoj se ni upuštat u grow, jer ovako pici-mici ti na kraju može donesti mizerno malo(više troškova, ali je ipak tvojih ruku djelo)... ako si u mogučnosti, il pod lampu pa sve izguraj kako spada ili van, ali sad je kasno, ali se može ipak dobit nešt...

1. nova zemlja, nikako od prethodnog kaktusa
2. pažljivo sa zaljevanjem( uz rub pikni prst i vidi vlažnost zemlje)
3. sadi u sredinu posude i to jedno sjeme = 1 posuda
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.