Blue Amnesia XXL auto grow

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
04.05.2012
179
165
43
35
Lijep pozdrav društvo :)

Ponovno sam na forumu pod novim nadimkom ovog puta, jer sam od starog zaboravio i pass i mail. Bivši nadimak je bio Gardener, kojeg bi se neki stariji članovi mogli sjećat. Iza sebe imam jedan odrađen grow od 3 biljke nepoznate sorte, i nažalost nezavršen grow kojem je kumovala tuča i na kraju što su biljke pojedene.

Ove godine neplanski imam više slobodnog vremena i manje stvari nad glavom pa ću se okušati u guerilla uzgoju kao i prije 2-3 godine. Sajt će vjerovatno biti isti, bez obzira na potencijalnu opasnost od toga da biljke budu opet pojedene, jer jedini pruža solidnu sigurnost, bar donekle, i što manje potrebnih odlazaka jer je blizu slatke vode.

Jedino što će biti drugačije je što će zemlja (barem dio), biti prekopan i očišćen od korijenja, za razliku od prošlog uzgoja te će kupovna zemlja (Potgrond H) biti pomiješana sa zemljom na lokaciji uzgoja.

Sjeme koje ću koristiti biti će sjeme vrlo vjerovatno istih biljki koje su uspješno uzgojene priliko prvog uzgoja, s tim da planiram uzeti sativa dominantnu sortu automatika, jer mi nikako ne odgovara rad visokopostotnih indika, i više volim kad sam "bistar" i kad imam energije i elana za pokret.

Glavni kandidat za sad je Amnesia Haze XXL, pakiranje od 3 komada, ali me zanima ima li itko još kakav prijedlog za automatike sa čistim i energičnim radom, ili može čak i nekim sativa dominant sortama koje kraće cvjetaju, maximalno početak 10.og mjeseca ili prva polovina. da budu gotove.

Prijedlozi za sorte sa čistim i energičnim radom su dobrodošle :)

P.S - Slika će možda biti manje, ali definitivno će ih biti u glavnim fazama, sigurnosti radi
 
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
Ako u nekoga nisam sumnjao onda je to u tebe Power :D Ti imaš podosta iskustava s ovim automaticima i potkožen si što se tiče znanja o genetici pojedinih sorti, misliš li da ima smisla držati u outu automatike i do 90-100 dana, te s obzirom na ruderalis, da li one uopće mogu imati karakterističan high za sative, iako su deklarirane kao sativa dominant?
Za sad jedino što sam našao da mi izgleda solidno je Auto Haze i Auto Amnesia XXL. Također sam pronašao Auto Super Hash da ima uplifting pa stoned, pa uplifting rad, što opet djeluje ok.

Svi komentari i savjeti su dobrodošli!

S obzirom da je već skoro 6. mjesec znam da nekima izgleda kao da nema nekog smisla držati automatik i brati ga u devetom i regularne brati početkom 10.og ali u mojoj situaciji tih mjesec dana igra veliku razliku.

Sjemenke nepoznate sorte su stavljene jutros na klijanje
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.804
42.268
3.198
Bekaa Valley
ima smisla, licno sam drzao auto ww mislim ravno 89 dana. moze naravno imati karaktersitcan sativa rad, ruderalis tu ne smeta, zapravo vise pomaze jel ima manji % thc-a, al uglavnom je to sto spominjes pa ima i up i down, ipak su to sve hibridi u pitanju ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Buba Švaba
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
E super :) Kroz koji dan ćemo još samo smislit dal ide Amnesia XXL ili auto Super Hash. Amnesia mi je ljubav na prvi pogled, ali po deklaracijama skoro mjesec dana manje cvjeta Super Hash . Definitivno ću više znati nakon što odem u obilazak potencijalnog mjesta ili više njih za uzgoj. Novac definitivno igra veliku ulogu, a Super Hash 5 kom je 155 kuna, dok je 3 komada XXL-a 190 kn.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Maksimilijan2
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
Od 5 sjemenki nepoznate sorte samo jedna je proklijala, ostale bačene. Danas sjemenka ide u zemlju, a kroz dan dva se naručuje Amnesia XXL auto. Nadam se da će od 3 sjemenke barem 2 proklijati, jer 190 kn za 3 komada nije malo.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: golub mira

ChiliHead

HOT GROWER
Prijatelj Foruma
20.09.2013
1.999
8.090
258
Tomorrowland
Zasto ne bi proklijale (naravno ako je dobro seme) ?
Ne komplikuj i ne srljaj,samo lagano :)
Stavi sve 3 semenke u vodu 24h,onda nakon 24h ih lupi odozgo malo i koja potone moze da ide u zemlju bilo da je pustila klicu ili ne.
Srecan grow :)
 
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
Zasto ne bi proklijale (naravno ako je dobro seme) ?
Ne komplikuj i ne srljaj,samo lagano :)
Stavi sve 3 semenke u vodu 24h,onda nakon 24h ih lupi odozgo malo i koja potone moze da ide u zemlju bilo da je pustila klicu ili ne.
Srecan grow :)
Do sad sam išao metodom u papir ( toalet papir), i u zip vrećicu. U roku dva-tri dana bi izašle sve, ili 90% njih. Nisam nikad direkt iz vode u zemlju, već uvijek čekao da proklija, pa u zemlju. Ali probat ćemo! Hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: ChiliHead
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
Naručena danas Blue Amnesia XXL. Koliko god tražio automatike sa sativa radom, uvijek su smoke reportovi i sa indica radom, i sa sativa radom. Valjda od fenotipa ovisi, tko će znat. Uglavnom domaćica relativno sporo napreduje, kako je proklijala u papiru kotiledoni su bili žuti, danas su dobili već normalnu i finu zelenu boju, iako što se rasta tiče nema baš nekog pomaka, vjerovatno jer su morali nadoknadit "žutilo". Amnesia je naručena sa jednog hrvatskog sajta, i nadam se da neće biti nikakvih problema ni što se klijavosti tiče, ni što se tiče privatnosti i ostalog.
 
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
Sjemenke stigle danas i stavljene u kišnicu na 12 sati, možda i 24 sata, potom će ili direkt u zemlju, ili u papir. Uz 3 njih dobio sam gratis 1 x "Pyramid seeds - American Pie".

American Pie je križanac White Widow x Power Plant, 60% Sativa, 40% indica.

Zanima me dal da nju isto stavim proklijavat, ili je već kasno za fotoperiodne? Ne želim bezveze stavljat brandirano sjeme na klijanje ako ću sa njega izvući 50ak grama, pogotovo što ovaj mix djeluje dosta dobro da bi ga se upropastilo
 
OP
OP
Buba Švaba
04.05.2012
179
165
43
35
A znam i ja u principu da nije, ali sve nekako vrtim i premišljam, ubit će me te kalkulacije jednom :D Inače su mi malo čudne ove sjemenčice, dosta su bljedunjave, valjda neće biti problema s klijanjem, jer ako bude, ispalit ću! :makaze: