Blue Amnesia XXL AutoFlower

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
06.09.2019
2
16
3
25
Ovo se nekako veže uz moj prijašnji post, a nekako i ne. Kako bih se držao teme i smanjio spam, pravim novi thread u vezi sjemenja.

Naime, istražujem online naručivanja, i naiđem na Hempatia.hr. Meni se to čini dobro, i vidim ovdje su ljudi rekli da je sve u redu što se tiče njih, tj. sve je uredno i rijetko kad neka zajebancija sjebe sve. Ja sam kod njih našao po mom mišljenju (u izgledu) dobre autoflower sorte, a jedna od njih je spomenuta Blue Amnesia XXL AutoFlower.
(Original Amnesia Auto x Blueberry Auto), te me zanima, kako bi uzgajanje nje prošlo u box-u kojeg sam opisao u prvom threadu, i bi li ona možda bila dobra za outdoor? A i još malo mišljenja o Hempatia-i te možda drugi prijedlozi su također veoma, veoma dobrodošli.

Zahvaljujem na odgovorima, i bilo kakvim pomoćnim savjetima. :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Lovetogrow

Mad Rabbit

I am not stoned, I am herbally medicated ;)
Poznanik Foruma
17.11.2014
2.390
13.407
358
Pa ne kužim u čemu je problem,autić ko autić,daj mu dobre uvjete u indoru,bit će odličan,a posebno jer je seedbank dinafem,imao od njih par autosa,svaki bio za pohvalu. Isto je i za outdoor ma da si sad već i zakasnio osim na nagodinu al opet ovisno gdje živiš,možda bi i stigao.. nadam se da sam pomogao,sretno!! :cool: ::umirem::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: gica-prasica
06.09.2019
2
16
3
25
@Mad Rabbit
Mislim ja sam čitao da su automati odlični za mini boxove, te im baš i ne treba neka pretjerana briga kao za druge sorte i vrste. Naravno, po građi su isto manje, 60cm više manje, po onome što sam ja proučio. Jel imaš možda kakvih savjeta za indoor growanje u mini boxu ili čak za samu sortu ili automate, pošto sam dosta nov što se tiče uzgoja pa ono, želim saznati što više. Hvala! :)
 

Mad Rabbit

I am not stoned, I am herbally medicated ;)
Poznanik Foruma
17.11.2014
2.390
13.407
358
Pogledaj neke moje dnevnike od prije,bit će ti puno jasnije.. prijedlog je auto blue diesel od advance seedsa,jako mali nabijen autos koji kratko cvate,ja ga skinuo od sjemena do zrelih cvjetova za 11 tjedana.. ;)