Blue Dream, LSD, Jack Herrer, Liberty Haze i Northern Lights pod 400/440w MH/HPS. Odabrao Larry

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
:thumb:S suhim jos bolje! Nema na cemu frende , bolje nego da je u smecu zavrsio, mozes svasta nesto od toga,šteta bacat.grjeh bi to bio, samo ga makni od vrhova, nemoj jedno kraj drugog ostavit susit,nek se i presusi ako treba list,bolje nego u smece,ionako ga neces dimit vec jesti kolače:) uz čaj:respect:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Long balls Larry

Long balls Larry

Aktivan Član
20.02.2017
635
756
113
40
Bas grijeh :gled: kazes nemoj jedno kraj drugog. ja sam te vrece od krumpira sa liscem zakacio na ono susilo di su grane, ali ne dodiruju se. to ok?

Jos jedna stvar. ostavio bi zemlju u posudama, jer vlazna je josi nekako mi je idealnije sad ostavit tako. jel ok ostavit ju tako u boxu, a box ostavit malo otvoren? nebi smjelo nista bit zar ne?

Bas prolazim uz taj stan di se suse. To se osjeti 3-4 metra od ulaznih vrata :D Pretpostavljam da je sad u startu to najintezivnije? jel se to ublazi kroz recimo tjedan dana ili ostaje tako duze?
 
Poslednja izmena:

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Ja ti za zemlju ne znam jer nisam nikad koristio ponovo već korištenu zemlju, a taj list si mozda ipak mogao malo odmaknut od vrhova, jer ima u sebi list vlage ipak pa da ne bi nesto poslo po zlu pojeo bi se jer sam ti ipak ja rekao da ne bacas taj Fan i Trim..mislim ne bi trebalo nista biti pogotovo ako je tu nekakvo strujanje zraka( spominjo si buru ako je i dalje to slučaj ), list u onoj vreći samo pazi da ti ne bude jako zbijen ili uzmi jos jednu vreću pa rasporedi ili razaspeš po nekoj površini pa nek lufta.. iskreno ja nikad nisam vodio previse brige o susenju lista, uvjek bi ga u kutiju ili vreću poput tebe i nisam nikad imao pljesan. Ali frka mi je savjetovat te da toliku masu lišća u vreći ostavljas pored vrhova,iako se ne dodiruju.. ako imas mjesta odmakni malo to za svaki sl.:thumb:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Long balls Larry

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Pa sigurno ,ako vidis da je tu 'komodnije' , onda to trebaš napravit..nemoj zatvarat kutiju ili ako bas moras napravi koju rupicu s strana,a i karton sam po sebi upija vlagu u nekom postotku tako da ne bi trebao imat problema.gotovo sam siguran da neces bar s ovim.eventualno jos sta mozes napravit da budes sigurniji je da izbacis ono žuto fan lišće ako ga ima,pa na taj nacin smanjis lisnu masu i lakse se suši.sad sam ti ja s onim 'ne bacaj',zadao glavobolje vidim ali zaista šteta da trim od onakvih cura završi u smeću. Ako sve prođe po planu bit će ti drago što si ga sačuvao vjeruj.imaš tu na vutri par dobrih fora kako iskoristiti trim i ostatke biljke,ja sam ti spomenuo samo ono s čim ja imam praktičnog iskustva,dakle stojim iza svega što sam ti napisao.bit ce to sve dobro vidit ces,opusti se malo
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Long balls Larry

Long balls Larry

Aktivan Član
20.02.2017
635
756
113
40
stavio u veliku kutiju od banana, bar mislim da je. ima i dole onaj kartoncic sa rupicama a i okolo ima rupe. stavio ju drito ispod nape. tu bas vuce. nema glavobolja, sve je super zavrsilo. nisam bas bio ulazio u to. mislio da se nesto moze samo od ovih secernih listova. ima zutog, budem pobacao ako ne vrijedi ionako. vlaga ipak vislja gore nego sam ocekivao. izmedu 65-70 i temp oko 10. to se uopce ne grije pa je tako.

opusten sam ja, bez brige, evo caj pijemo :popcorn::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jojoman and retko

Zelenko63

Funky
Prijatelj Foruma
13.10.2013
6.052
37.226
2.598
Jupiter
www.vutra.org
Čestitam na uspješno završenom growu:)
Poantu si shvatio, sada usavršavaš znanje koje si usvojio.
Imaš svoje, i to je najjbitnije.

Nama tu na forumu nikad nije bila važna KOLIČINA nego KVALITETA.


Čestitam i ti si moj prvi učenik koji je izgurao grow do kraja kako spada :)
Hvala ti kaj si slušao i usvajao znanje, i upotrijebio svoj mozak :)
To te u konačnici čini boljim i potpunijim growerom ujedno i čovjekom :)
Bravo i hvala ti :)
 
Poslednja izmena:

Long balls Larry

Aktivan Član
20.02.2017
635
756
113
40
hvala drug!! trebao malo odmorit od sveg :D evo meni se to sta sam ponio pomalo susi u kartonskoj kutiji i papirnatim vrecicama. jos malo i bit ce suho da grancica puca pa ce u staklenke. malo sam ponio ali bit ce dobvoljno jer mali vrhic me odvali ko da me autobus pogodio. blue je i dalje na tronu. dimio sam i vani po coffee shopovima, nisam bas puno sorti probao realno ali ovo je vrh od tog sta sam probao do sad. ispala je sva neka jadna i nikakva ali udara i bas je rad dobar. sad pikiram neki vejp jer mi se gadi duhan i dim. kad se iskjuraju malo budem koju rijec napisao ali vec su dobro poznate sorte pa svi vec znaju :D
 

Long balls Larry

Aktivan Član
20.02.2017
635
756
113
40
Hvala :) ne sjecam se. mislim da sam napisao tu negdje. Sve su bile niske uglavnom. Jedino je blue dream bio vislji od ovih za nekih 20cm tako nesto. On je bio oko 95cm tako nesto, znaci ove oko 75cm. Iznenadio se kad sam vidio korijen od svih. Jako mali korijen su sve imale. Mislim da sam prekasno poceo davat root juice.

Uglavnom, ako ce nekog zanimat. prezivjele su oko 2 mjeseca na susilici za veš. Nije bilo plijesni i nisu se presusile. U zatvorenoj posudi sam imao 71% vlage neki dan. Ovdje ima puno vlage po zimi pa valjda zbog tog.

Sve 4 su odlicne, samo steta sto northern lights nije proklijao. Bilo bi dobro imat za spavanac, al i ovak zaspem ko beba :D