Bodybuilding

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
675
93
39
Dimenzija X
Hvala na lepim rečima kolega :) Mogao sam još da pišem, ali suština je napisano. Mogao bih poseban članak o treningu itd .... Po prirodi sam borac i ne odustajem. Uporan sam i volim da radim kako se radi. Bilo da je to posao u pitanju, selo, trening, pa evo sada i ovaj sektor hortikulture :)
Što se težina tiče, najviše u serijama sam radio benč 90kg 3 serije po 6-8-10 ponavljanja, mrtvo 140kg, čučanj 120kg. To mi je bio vrhunac forme, pa su onda nastali prekidi sve češći i češći i jbg ....
Trenutno sam na ovom programu:
http://www.barbrothersgroningen.com/calisthenics-workout-plan/

Divim se ljudima koji su postigli onakve rezultate calisthenicsom. Vidi se da i tamo ima upotrebe steroida, ali jedan je Frank Medrano. Vegan, a jak kao bizon. Svaka mu čast. Volim da se takmičim, pa makar i sa samim sobom, tako da je ovaj čelendž prava stvar za mene :)
 

pasword

Aktivan Član
13.05.2012
201
379
63
42
hondofob1
Mistrol-Stamazonol je anabolicki stereoid koji se koristi najcasce kod borilackih,nogometnih..."brzih"sportova.Daje energiju nenormalnu...ali i cunu smanji:DNapocetku si lud,nemozes spavati..poslje ko mrtvac.Ugl. smece pogotovo sto je 80% Mistrola na zemlji lazno napravljeno.Inace isusuje vodu iz misica,zato ih bilderi koriste,da im se misici izdefiniraju ful.
Ovo nidje veze sve sto si napisao :)
Diplomski rad mi je bio zloupotreba anabolika pa znam sta pricam a i imam podosta iskustva u koriscenju istih. Mistrol-Stamazono verovatno si mislio na Winstrol-Stanozolol, anabolicki steroid koji se kosristi u bodibildingu uglavnom u zavrsnim fazama priprema pred takmicenje gde on ustvari ne isusuje vodu nego je ne zadrzava za razliku od nekih androgenijih supstanci. Nuspojave kod Winsa kao sto je atrofija testita ili smanjenje libida su minimalni a cuna ostaje identicna dakle ne moze da se smanji upotrebom anabolika, testisi mogu. Dalje, Wins lose utice na meka tkiva, ligamente i tetive i zato ne treba da se koristi pogotovo u borilackim sportovima, kod nas ga koriste u borilackim sportovima posto se slabo konvertuje u estrogen i samim tim ne navlaci vodu i pogodan je za tezinske sportove samo iz tog razloga. Kod nas se koristi zato sto smo balkan i siromasne drzave gde mogu slodobno reci do pre 3-4 godine nismo imali neko trziste i nismo imali bolje
Neko je spomenuo tribulus, daleko je od djubreta ako moze da se nabavi kvalitetna sirovina, inace nema veze dal je "original bugarski ili nije" ta biljka je Babin zub inace, raste i u Srbiji, za ostale drzxave tipa BIH ili HR ne znam ali kod nas ga ima. Uglavnom se koristi posle ciklusa steroida gde je prirodna proizvodnja testosterona smanjena ili minimalna da bi vratio koliko toliko fiziolosku funkciju. Ko nema tih problema nema ni potrebu da ga koristi, kazem korisna stvar ali samo pod odredjenim okolnostima.
Dalje :D Galenikin Testosteron Depo je hebeno najbolja i najjeftinija supstanca kod nas sto moze u slobodnoj trgovini da se kupi, pravi je farmaceutska kompanija, do sad ampule koje sam slao na analizu su imale ili tacno 250mg ili malo vise tako da o kvalitetu nema mesta bilo kakvoj diskusiji. Po Kanadi i USA se jedna ampula prodaje i po 10 usd ! Radi bez apsolutno ikakvih dodataka, nedeljna proizvodnja je jedno 3-5 puta manja od 1 ampule od 250 mg koja je ujedno i neki minimum za muskarce koji se koristi i mogu ti reci da je mene skroz lepo radio, 500mg nedeljno je uobicajna doza. Rezultati zavise od zxalaganja na treningu i van treninga a manje od supstanci koje uzimas, one su tu samo da ubrzaju oporavak a samim tim i napredak. Depo je spor estar i treba mu 12 nedelja cini mi se da bi dostigao koncentraciju onoliku koliko uzimas nedeljno, zato se radi frontload gde se prve nedelje uzme dupla doza od one koje planiras da uzimas ostalih x nedelja
 
Poslednja izmena:

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
nidje veze sve sto si napisao
Hvala na informacijama.Bilo bi ljepo kada bi spomenuo kako je i upotreba apaurina,helexa tj. tableta za spavanje i antidepresiva uobicajena kod bodybildera koji koriste te supstance...zasto?Bio bi ti zahvalan na odgovoru.:)
Ja samo znam da ga nasi borci kao i nogometasi redovito uzimaju i u to sam siguran.Isto tako znam da na pocetku ciklusa sa Boldenone(dali je pravilno ili ne,ne ulazim u to)bi hebo rupu u zidu..nakon dva mjeseca nemozes nista..jaja budu kao dvije spigule,a zelja za sexom..nema je..ne navlaci vodu..sam si napisao,neznam sta sam tu krivo rekao..Ti si diplomirao upotrebu tj.zloupotrebu stereoida..ok..posteno.Dali bi svome djetetu preporucio uzimanje stereoida u sportskom dijelu price?:)
Da ne dode do zabune..ovo su samo informativna pitanja:thumb:
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: pikadile984

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.640
13.729
358
Ovo sto je pasword pisao mi djeluje prepisano s tone clanaka po netu a nevezano za osobno isustvo kao korisnika istih preparata, tj. mozda i je korisnik ali nije potkovan znanjem iz ove tematike. A isto tako smatram da doze ispod grama testa su manje vise uobicajene i relativno pocetnicke pa se tu i nema nesto za fulati bas puno a za par g imat u guzici il treba biti dovoljno lud ili dobro poznavati materiju plus konstantno kontrolirati odredene parametre.
@pasword daj molim te stavi samo jednu analizu galenikinog testa tu da vidim od kojeg je datuma cisto ako si ju vec radio da se razuvjerim u ono sto ja mislim/znam, a nebi ti trebao biti problem ako si iskusni korisnik i jos pisao diplomski na tu temu.

Ovo sa dostizanjem zeljene koncentracije u krvi je totalna glupost (kao i da je test najbolja supstanca al ajd) pogotovo da treba 12 tjedana sto je 3mj a dobro se zna da se odraduju fini ciklusi test e+dodaci i na krace periode sa super rezultatima a po tvome tek bi za 3mj bili na kolicini koju bi htjeli/trebali imati:fuck:. Dali si ikad zabio u sebe pa isao svaka recimo 2ili4tj napraviti nalaze pa vidjeti kolka je konc. u krvi?
Glete ekipa nemam nista protiv nikog ali uzimanje steroida nije zezancija, kuzim ja ove rekreativne fore maznes pol grama u guzicu i jbno rastes ko germa i ostale price, ali mislim da time saljemo krivu poruku nekom tko ce to mozda procitati i krenuti takvim nacinom.
 

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
675
93
39
Dimenzija X
Brate, steroidi samo ako se ide pro. Evo, i sada mi je PWM 15g kreatina, 15g glutamina, 45g proteina i kasika meda ili 7 kasicica dekstroze, svejedno. I napredujem sasvim korektno, i to samo sa sipkom i propadanjima. A imam 3 god iskustva u teretani, koje i nije nesto ..... Ali dovoljno da sam na sebi isorobavao razne metode treninga, ishrane itd .....
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Znas sta ti mene smeta...U teretanama kada "ozbiljni"osobni treneri klincima od 16,17 godina guraju kako oni kazu "zdrave"stereoide sa "programima koje ne unistavaju jetru".Pa zamisli price...rokaj se u bulju,ne pogada jetru i tako ne moras raditi pauze..ejjjjjj..i sta,ovaj mu uvali ta sranja pod firmom koja ne postoji od 2009 god,proizvedeno u podrumima Dubrave i prica o zdravlju...I ti momku pokazes da su te ampule 10mg necega nista jer ta firma ne postoji...dabe,on je uvjeren da ce za dva mjeseca,taman do pocetka ljeta biti ok sa misicima...Jer..dao je 130% od sebe i onda u 10 mjesecu....caossss..nema..
 
Poslednja izmena:

pikadile984

Poznanik
Poznanik Foruma
25.04.2015
1.076
5.679
258
santos
Dobro vece ja cu se ubaciti mada nisam nikad uzimo anabolice ali idem u teretanu gdje su ozbiljni igraci sa kvalitetnim doktorskim savjetima pa da krenem cisto onoliko koliko sam prokuzio.Najcesca prevara je da pocetnici u teretanam krenu to uzimat em neznaju ni disat kako treba a kamoli vjezbat e sad ako covjek i hoce kod nas vise manje svi krenu sa tableticama ili anadrol ili dianabol poslje toga pauza ciscenje nolvadexom pa na testo depo pa poslje toga vec pred ljeto winstrol e tako nekako to rade i poslje svega tribulus da se ajmo reci sve vrati u normalu toliko od mene ali pod mus dobra edukacija kako koliko. I puno zastita cistaca.Naravno kvalitetna hrana nemasna i suplementacija uz vitamine sve to obavezno nastavit poslje kure da koliko toliko ostane nesta.Znam da jos neki predlazu za pocetnike kratke cikluse anadrolom od 3 tjedna 25mg da se upoznaju i dozive sta su steroidi jbg nisu dobri ali daju moc
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

Barbarossa

tata brada
Poznanik Foruma
20.12.2014
2.688
26.638
1.058
Jugoistočno odavde
Nikom ne preporučujem AAS.
Priča je komplesna i nije pogodna za diskusiju.
Naročito kada su i oni koji su protiv i oni korisnici površno upućeni u materiju.
Svaki punoletni i zdravorazuman čovek može da radi sa sobom šta hoće, dok ne ugrožava druge.
Neki najbliži ljudi me osudjuju što pušim travu. Za sve probleme, i socijalne i zdravstvene okrivljuju vutru.
Klince koje provalim da uzimaju hemiju čije ime čak ni ne znaju da izgovore a kamo li da znaju kakvu supstancu unose u sebe, bukvalno izbacujem iz teretane.
Na žalost, isto je kao i sa drogama i tu nema pomoći.
A ja glavom i bradom Barbarossa znam da mi osam džointa dnevno nisu melem za pluća, al VOLIM!
Ko razume shvatiće.
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Barba...slazem se sa tobom.I sam razmisljam tako,sto volim radim dok god ne ugrozavam druge..pa makar ugrozavao sebe...Ali prica o stereoidima treba biti prikazana na pravi nacin prije konzumacije.Pravilan program sa svim komponentama,prehrana,voda,vitamini i umjereno.A tu je kvaka..u umjerenosti.Jer jos nisam upoznao nekoga tko je stao nakon prve kure.Tu pricam o pravilno rasporedenoj kuri i danima,rasporedu uzimanja i pauziranja.A nemoj valjati bocicu Wini-ja za 35 eura i reci to je to..Pa sam W se uzima tek nakon teste i ostallih preparata.Ubiti on je kao booster..za kraj,da osusi i ono vode sto je ostalo od teste..Ugl.razumijemo se;):thumb:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: pikadile984

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
675
93
39
Dimenzija X
Samo nechural :D Bolje da klinci misle da su kreatin i protein steroidi, nego da odmah krenu da se shibaju metanom. Ego ostaviti na vratima teretane pre nego sto udjes. I reps for Jesus :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
nemojte ekipa da bildujete sa ajnšpricima, umiru bilderi ko muve svako malo, a ako prežive krkanje i ganove, imaju takvih problema kasnije u životu da im je svakodnevnica živi užas...osječaj spremnosti, snage, zdravlja nema nikakve veze s masom, dapače, nama je svakom rođenjem zadana naša minimalna masa pred smrt i max također pred smrt, ako netko misli da može taj program nasumično podešavati a da to neplati skupo skupo, gadno se vara....o nekim manjim nuspojavama nemoramo ni raspravljati....teški sam protivnik svih suplemenata, aditiva, prašaka, tableta, injekcija, mužjak gorile je pravi primjer kako se i čime hraniti....o izgledu, snazi nemoramo valjda piskarati....jako cijenim kad se netko drži napetim, ali zdravo napetim, a ne naduvanim....možda zato jer sam i sam zaperak, no bruce lee je po meni uz mnogo toga naj, bio i naj fit lik, i danas nevolim ništa monstruoznije od tog njegovog paketa....
još jedna paralela da snaga nije u izgledu je i stipe miočić, lik prvak a tijelo ko moj komfšija traktorista....
oči su organ koji nas je u životu koštao previše toga...
živila slanina, šuma, drva, luk i čvarci, bašća motika paprika i paradajz....:mario:::skot:::banana123:
:smoke:
 

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.640
13.729
358
@hazeri evo ja nisam stao nakon prve ali sam stao nakon 5,6 godina nekontinuiranog uzimanja :) ali isto tako znamdosta ljudi sa 15+ godina staza a ima i pojedinaca sa takvim stazom u kontinuitetu. Sve je moguce samo treba znati sto se radi i dal ce tjelo podnjeti na duge staze. Win se moze uzimati solo, ali recimo ima puno bolje efekte u kombinacijama sa testom, trenom i da ne nabrajam ostale el uvjek je bolje kad imas vise preparata (moze i u manjim dozama )pa da djeluju u sinergiji nego recimo zavrsiti recimo kuru solo test pa ici solo win. Bolje je ta dva preparata preklopiti u odredenom vremenskom periodu ovisno od cilja koji se zeli npr.lan mass onda ide test kao baza a win kao dodatak koji smanjuje nakupljanje vode i odrzava donekle tvrdocu, a moze biti i za dobru defku kada se sa testom ide minimalno tek tolko a win se uzima puno jace kako bi pokazao pravo djelovanje, makar win u tabsima je ok ali nekad je bio puno kvalitetniji u injektivnoj varijanti (istina bog nije bila ni ona prezastupljena zbog puno veterine pa su i otopine bile grube nastajalo je dost problema s timb la bla)
@pikadile984 neznam kolko su educirani pocetnici koji krecu short cycle anadrolom,nemaju puno u glavi ocito , dianabol je bolja opcija za to anavar najbolja ako se mene pita.
Mozda si i negdje krivo procitao/cuo zato sto nisam jos vidio anadrol 25mg vecinom su od 50 p navise bas zato sto ga treba uzimati puno (50-150mg) zbog mehanizma djelovanja, a i sve steceno samim njim vecinom se svodi na vodu posto mu je anabolicka komponenta nikakva a lzato u raznim kombinacijama moze i vrhunski se odraditi i defka na njemu ;).
Krenuo sam trenkat za vr srednje skole i sjecam se na 18 rod sam imao oko 58kg, trenirao sam svakako kupujuci sve moguce dodatke prehrani (wey,creatin i ostalo)nisam neso napredovao dok se nisam pozabavio prehranom, kad sam nju slozio poceo je i napredak da bi kroz par god dobio nesto kila i izgledao fit, pristojno za plazu ali ni to mi nije bilo dosta. sa 21-2 sam krenuo sa ass opet pocetak ko i sa svime ali puno informiraniji i sa puno kvalitetnih natjecatelja medu frendovima tako da nisam mogao previse fulati, ali jbtga kak smo ipak samo ljudi uvjek se napravi nesto i na svoju ruku pa ispadne losije ili bolje pa tak imao sam uspona i padova ali i stjecao nova znanja osim onih teoretskih koje sam procitao/cuo sad sam mogo vidjeti i u praksi kako sta radi za pravo.
Nebrojeno puta sam ponavljao test e solo ciklus 500mg 8wik sa raznim izmjenama i dodacima kako uprehrani treningu tako i u ostaloj suplementaciji nebi li vidio sto mi radi najbolje, pa dosta i kratkih ciklusa sa raznim oralima anavar, ot, win, dianabol, anadrol, oral tren i mozd jos kojeg kojeg sam zaboravio. Kroz nekakvih cca 5 god napakirao sam na sebe preko 40 kg solidno kvalitetne mase i opet nisam bio zadovoljan, sto sam dalje istrazivao to sam vise vidio koliko je to kompleksno podrucje i koliko malo znam. Nakon razno raznih injektiva i orala u igru dolaze peptidi (najvise se zadrzao testirajuci igf-ove) i inzulin. Tek sam dosao do neceg relativno novog ovdje a u svjetu se vec naveliko koristilo pa ajd bar sam imamo kakvih takvih informacija pa se trebalo upustiti i u to. Napominjem da nikad u cjelom tom visegodisnjem koristenju nisam koristio nikakvu zastitu za jetru niti ikakve blokatore estrogena ili supstance za bolje oporavljanje od supresije vlastitog testa, cikluse sam uvjek odradivao maksimalno precizno i sa 100 posto sebe i svakim odradenim sam bio stepenicu bolji, naravno nije mi ni bio cilj nazadovanje. Na kraju spletom razno raznih okolnosti bio sam prisiljen odustati el mi jednostavno los zivotni bioritam nije dopustao da se icime bavim, nisam imao vremena radio sam studirao nespavao po par dana u tjednu jos losije se hranio i to je ostavilo posljedice po zdravlje, dobio sam secernu bolest tip1, ali bez obzira na to sve vratit cu se kad tad pa cu vam tu pisati dnevnike ciklusa slicno kako i pisemo dnevnike uzgoja drage nam biljke tak ce to biti dnevnici uzgoja misica! Eto ako sam vam uspio imalo docarat taj svijet drago mi je, ako ne pitajte sto vas zanima pa cu drage volje pomoci koliko znam i koliko me sjecanje sluzi:wave:.
 

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
675
93
39
Dimenzija X

Kada se rekreativci late steroida. Za godinu dana postignuti rezultati od 3 godine prirodnim putem. Ljudi su samo nestrpljivi i ništa više. Zbog čega juriti i koristiti prečice do cilja ? Realno, lik nema preko 82, 83 kg, ako ima i toliko. Ako za to trebaju steroidi, ja evo stvarno ne znam bogumi ....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

h0nda

"easy skanking"
Prijatelj Foruma
02.03.2016
2.640
13.729
358
@Kajzla mislim da lik ima malo vise od tih 83kg sto si rekao, nije da podrzavam to sto je decko napravio ali ajd da se ne lazemo ulozi deset somova dolara mjesecno u kemiju i pokusaj to napraviti u godini dana a pogledaj kako je prije toga izgledao pa cemo onda pricati el lagano ili nije bez obzira na kolicinu preparata a jos bolje probaj to prirodno napraviti pa ces vidjeti da je nemoguce a i lik se natjece mozda vec ima i procard ne pratim ga zbognekih stvari al u svakom slucaju jbn posao.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
675
93
39
Dimenzija X
Pa mesecno da dobijam 3-4 kg koliko ide sa steroidima, proceni da li bih mogao to za god dana ? Svarceneger je bio 187 visok, imao 107 kg u sezoni. A pogledaj ovog prcka, pa reci da li ima vise od 83 kg. Bulje nema nigde, cucanj mu izgleda nije jaca strana, zato se i slikao u trenerci. Vise sam bio lifter nego BB, pa sam opet dobijao 1 kg mesecno. Nekada manje, nekada stagnacija, ali to je bilo otprilike to sa 10.000 rsd preparata koji traju 2 ipo meseca. A necu se ubosti, pa makar mi zadnje u zivotu bilo. Evo, praticemo progres, 2 meseca sipke i trenutnih 97 kg. Posle god. dana pauze. Samo body weight. Ovaj put bez teretane.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri