Bol u leđima, kuku i koljenu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Pozdrav svima!

Tatu mi prije nekih pola godine, kako se to kaže vrezalo i od tada ga svako malo boli donji dio leđa zbog čega nekad nemože ustati, sjediti niti ležati... A majku me od kad znam za sebe boli kuk i sad po novom koljeno što je vjerojatno posljedica bolova u kuku.

Pa me zanima koji oblik marihuane (ulje, pušenje, jedenje....) može tu pomoći i da li se ta bol do kraja može, upotrebom određenog oblika marihuane, povući?

Hvala!
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Ja sam osobno imao jednu nezgodu u kojoj sam ozlijedio leđa.Kad sam odustao od tableta,pokušao sam sa cannabisom.Pomoglo je,jer je kod mene uzrok bolova ukočenost leđnih mišića koji pritišću na kralježnicu,pa opuštajuće djelovanje uklanja uzrok boli.Kod tvojih roditelja je možda sama priroda boli drugačija,pa je potrebno "istražiti" djeluje li kod njih cannabis povoljno u tom pogledu.Također je potrebno i odrediti koja vrsta bi najbolje djelovala,ali kad su bolovi u pitanju,mnogi su mi savjetovali indicu,odnosno večinom indica genetiku.
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Da indica dominantne vrste su protiv boli, za anestetski ucinak.
Bilo koji nacin konzumacije moze pomoci, ovisi jedino koji je pogodniji ili koji bolje djeluje.
Kao sto rece zlo ovisi i koji je uzrok boli. Kontrakcije misica i grceve odlicno rjesava.
Ali trebali bi se posavjetovati s doktorom da vam on postavi dijagnozu ili posalje na pretrage.
Jer ovako moze biti puno razloga zbog cega nastaje bol.
 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Bili su kod lječnika. Majka je dobila fizioterapiju i terapiju strujom, a stari bolovanje dok mu se ne oporave leđa. Majku nakon terapija i dalje boli ali ne toliko jako kao prije i uzima neke tablete, a starog bol "posjeti" jednom na dva tjedna.
Hvala vam na odgovorima dobri ljudi. Purple Power bi bio u redu znači??
 
03.10.2010
1
0
1
46
Ja imam gadnih problema sa leđima već trinaestak godina, hermija tri diska lumbalnog predjela. Nakon godina setanja po doktorima sam shvatila da mi joint pomogne koliko i tablete, ali mi zato ne razara jetru i bubrege. Cak se i doktorica slozila sa mnon, naravno da mi je rekla da mi ona to nije smjela preporucit, ali sta ocekivat u nas. Tako da je ja vec godinama koristim i kao lijek