Borba protiv karcinoma materice

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.03.2012
30
11
0
46
Pozdrav svima, evo započinjem temu u kojoj ću opisati borbu moje majke i nas kao porodice protiv ove teške bolesti. Nadam se da će pomoći ostalim ljudima u sličnoj sitaciji, kao i da ćemo i mi dobiti neke informacije o tome kako kanabis može da pomogne u poboljšanju kvaliteta i dužine života obolelog, i nadamo se ozdravljenju.

Istorija bolesti:
Majka mi je razbolela od raka materice pre oko 10 godina, imala je operaciju - odstranili su sve sumnjivo i na kraju joj zracili ceo abdomen. Od zracenja su ostale posledice na crevima i dan danas. Sve je bilo u redu do pre dve godine kada se tumor vratio - sekundarni depozit sa materice sada na plucima i jetri. Sa pluca je odstranjen - 1/3 plućnog krila skinuto, ali sa jetre je inoperabilan. Odradila je jednu turu hemoterapije koju je jako tesko podnela. Nakon te hemoterapije cekali smo da vidimo rezultrate , ali nazalost saznali smo da je kancer u progresiji na jetri i mozda pankreasu i ponovo plucima , tumor markeri 2600. Taj izveštaj je uradjen pocetkom februara 2012.
Nakon tog izveštaja krenuli smo u borbu protiv bolesti alternativnim metodama - gljive, semenke kajsije , redukovana ishrana izbačeno meso i šećeri, i na kraju ulje od kanabisa. Kupili smo na ulici 500gr cvetova marihuane nepoznatog porekla , skuvali je po metodi Ricka Simposona i majka uzima ulje 3 puta dnevno od tada do danas - početak maja 2012 kada je ponovo isla na snimanje magnetnom rezonancom-MR.
Za sve to vreme imala je period navikavanja na supstancu pogotovo u početku kada je par puta organizam reagovao deziorijentacijom, dehidracijom usta, nagonom za ležanjem i spavanjem. Medjutim posle 2-3h sna budila se odmorno i sveže. Takodje i ona i njena okolina primetili smo da je žena od kad je na terapiji mnogo smirenija i opuštenija.

U petak 04.05.2012. stigli su rezultati sa MR posle oko 2.5 meseci uzimanja ulja , i nažalost bolest je u progresiji i na pankreasu i medijastinumu pluća kao i na jetri. Bio je to šok za nas, i posle razmatranja da li nastaviti ili ne majka mi je rekla da joj ulje mnogo znači makar na kraju i ne pomoglo. Kaže da bez ulja ne bi mogla da spava od nervoze i brige što je bio i slučaj pre početka terapije uljem , kao i da je mnogo opuštenija i odmornija preko dana. I samo uzgajanje i briga oko biljaka joj znači dosta.

Šta da se radi, nastavljamo borbu istim metodama, samo ovog puta ulje pravimo od nasih biljaka koje smo uzgojili.
Zasadjeno je 8 od 30semena naručenih preko Aliena početkom februara, 6 Afgan Kush-a i 2 Norther Lights-a. Od tih 8 semena 3 nisu izašla/početničke greške previše vode/ . Sve su biljke zasadjene 07.03.2012, bili su pod MH 400w , radjen LST, trimming i -ili topping, do 27.04.2012 kada su polno sazrele tj pojavili se prvi stepenasti internodovi, kad smo zamenili MH sa HPSom i stavili sa režima 18/6 na režim 12/12. Koristili smo TerraMagma zemlju i samo SLAVOL od djubriva.Od pet biljaka ispalo je za AK tri muška i jedna ženka, a od NL jedan hemafrodit. Muške smo odmah izbacili iz ormana i stavili na prozor u kuhinju gde su stajali oko 7 dana, posle cega su poceli da ispuštaju polen. Čim smo to videli bilo nam je žao da ih bacamo i odlučili smo da ih skuvamo po metodi Ricka Simpsona, pošto trenutno nemamo ništa bolje a ovo od februara je na izmaku.

Pogrešio sam u startu što nisam odmah naručio fem semena, ali pre 3 meseca nisam imao pojma šta to znači i čemu služi pošto do pre saznanja o ulju kanabisa nisam znao ništa o kanabisu uopšte, uzgoju, THCu, i svemu što ide uz to. Birao sam samo da biljka bude indica sa što više THCa.
Sad su naručena i 5 fem semena White Widowa kao i 5 komada od CBD-crewa , pa uz kombinaciju ovih NL i AK valjda ćemo imati bolje ulje od ovog uličnog.

Evo slika sa jučerašnjeg kuvanja 3 MUŠKA Afgan Kusha

muski1.JPG
Tri momka pred rezanje

vaga.JPG
300g zive vage

rastvor.JPG
U rastvoru alkohola

Kuvanje.JPG
Kuvanje lonac u loncu

pecenje.JPG
Pecenje ostatka uz pomoc sonde

keks1.JPG
Ohladjeni maslac odvratnog ukusa



Bilo je oko 300g biljnog materijala , skinuli smo i bacili glavno stablo, sve ostalo se kuvalo. Prvo je izopropil aklohol isparavao iz velikog lonca. Kad je u istom ostalo možda 3 prsta rastvora digao sam lonac da promešam sve nadajući se da ću na dnu videti gustu smešu tj ulje, kao što je bio slučaj i prvi put sa cvetovima punih semenki kupljenih na ulici.
Međutim ništa, na dnu se nalazilo nešto malo peskaste biljne mase - polena , nema ni traga od gustog ulja. Onda me pogodi misao u glavu - tupane , mužjak nema nigde smole, i THC koji verovatno nosi makar u malim količinama neće imati podlogu za koju može da se veže. Sve će ispariti i na kraju ćemo dobiti malo ostataka polena na dnu koji će se razleteti na sve strane. Joj, brzo sam pokupio oko 100g maslaca iz frižidera i ubacio u kipući alkohol jer sam čitao da se THC vezuje za maslac. Kad je alhohol prestao da isparava na ringli /temperatura duplih lonaca ne može nikad preći 100c/ ubacio sam ostatak u manju posudu koju sam ubacio u rernu. Pored posude u rernu sam stavio i sondu za merenje temperature kako bi znao da nikad T neće preći 130c - vidi se na slici. Alkohol je isparavao još 1h na oko 125c dok se nije sve smirilo u posudi.
Na kraju smo posudu stavili u frižidr da se maslac zgusne što se brzo i desilo. UKUS JE ODVRATAN za razliku od ulja pravljenog od ženskih cvetova BEZ MASLACA, al može da se podnese uz hleb i med. Pojeo sam juče malo na keksu, vidi se na slici. Uveče sam osetio malo vrtoglavicu i dezorijentisanost i brzo sam zaspao i spavao odlično, ali ne znam da li je od umora ili THCa, pošto ne konzmiram marihanu ne znam kako je kad me "uradi".
Danas će uzeti i majka pokoji sednvič sa maslacem i medom pa ću da izvestim da li imaju mužjaci nekog efekta na nju.

Na kraju imamo nekoliko nedoumica oko marihuane pa bih zamolio iskusnije da pokušaju da nam pomognu.
staroUlje.JPG
1 - Evo izgleda ulja - katrana koje je napravljeno od cvetova kupljenih na ulici. Očigledno to ulje nije pomoglo da se bolest povuče ili barem stagnira pa me interesuje da li trava koja se kupi na ulici tretirana temperaturno? Čudno mi je i to što sa od te trave probao da niknem bar dvadesetak semena i nijedno nije proklijalo. Nijedno, zato mi je čudno kako je to moguće. Semena su bila razna, i braon krupna, i šarena braon, i manja bela i zelena, ali nijedno se nije primilo. To mi je nada da sa tom travom nešto nije u redu /mada očigledno ima uticaja na majku/ - i da će ova sveža koju gajimo biti bolja. Ako ništa stekla je imunitet na THC i može dnevno da uzme sigurno 2g a da joj ne pozli.

ormarUnutra.JPG
2- Sad su mi u ormanu iz prve ture ostale ženka AK -levo na slici i hermafrodit NL - desno na slici. Obe su LSTovane i zavezane za saksije, 2 nedelja cvetanja. Sa hermafrodita skidam jaja svakli drugi dan, mislim da je postao hermie zbog stresa pošto se jaja javljaju na uvek istim mestima za sad, a na novijim granama i cvetovima nema ni traga od muških. Da li da pustim obe biljke u ormanu ili da vadim hermia? Logika mi je pošto imam samo 2 biljke u ovoj turi na cvetanju u ormanu /novih osam biljaka stoji ispod CFLa trenutno/ bolje da skuvam dve možda delimično oprašene biljke nego jednu neoprašenu. Šta mislite?

Pozdrav i hvala.
 

mazar

šaman
Poznanik Foruma
28.07.2011
1.551
2.971
188
apot je napisao(la):
U petak 04.05.2012. stigli su rezultati sa MR posle oko 2.5 meseci uzimanja ulja , i nažalost bolest je u progresiji i na pankreasu i medijastinumu pluća kao i na jetri. Bio je to šok za nas, i posle razmatranja da li nastaviti ili ne majka mi je rekla da joj ulje mnogo znači makar na kraju i ne pomoglo. Kaže da bez ulja ne bi mogla da spava od nervoze i brige što je bio i slučaj pre početka terapije uljem , kao i da je mnogo opuštenija i odmornija preko dana. I samo uzgajanje i briga oko biljaka joj znači dosta.

Ne želim soliti pamet, ali ovo je forum pa svatko ima pravo na mišljenje.
Kao prvo rep + za liječenje majke uljem.
Ja osobno nikad više na Simpsonu, radije ću tih pola kg pojesti u 2 godine nego u 3 mjeseca. Tih 2 g dnevno je za mene čisto pretjerivanje, moraš shvatiti da ne postoji magična pilula koja sve rješava. Moraš ići postepeno s majkom, treba ju liječiti...
Tvoja majka nije jedina kojoj se desila progresija nakon Simpsona, jednom čovjeku (rak pluća - najteži oblik) se desila ista stvar (isto je kupljena trava s ceste), sad je i dalje na ulju (s pedigreom), ali stvarno postepeno, polako. Po par zrna po konzumaciji i odmah je živnuo, one Simpsonove doze su ga ubijale, rušio se u nesvijest. Moj savjet je da ne prelaziš 5 zrna po konzumaciji, a nek povisi i na 4 x dnevno. Simpson je samo terapiju komercijalizirao i dao svoj savjet, međutim znanje o ulju postoji već dugi niz godina, i svaki travar je imao svoju shemu konzumacije
Što se tiče nastavka terapije, negdje sam već postao, „ ako umirem dajte mi ulje, da na njemu umrem“:dada, tako da je totalno razumijem.
A za ulje , radio sam s feminiziranima, i opet bi, ako je za zdravlje nije bitna cijena...ne trebaju ti muške, ja bih ih se riješio.
Držim fige.:vb_wave:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker
03.03.2012
30
11
0
46
Mazar slažem se sa tobom potpuno i zahvaljujem na savetu. Svaki savet , primedba ili kritika su uvek više nego dobrodošle, misim da forum tome i služi. Definitivno joj samnjujemo dozu, mada ona je poslednjih 15ak dana i sama smanjila pošto je količina koju smo skuvali prvi put utanjila.
Danas smo nabavili i čaj od Hajdučke trave, Nevena i Koprive na savet cv2 :respect: kao i matični mleč . Od sutra počinjemo i sa 1,5l čaja i jedno zrnce mleča na dan. Mada desila se i jedna neprijatna stvar sa mojim ocem. Pošto smo juče skuvali onaj puter rekao sam ocu da on proba da namaže na parče hleba malo putera sa medom da vidimo ima li uopšte efekta taj puter, a i da cu ja isto probati uveče kad dodjem kod njih. Medjutim ulazim večeras na njihova vrata i vidim oca leži na krevetu bled kao kreč. Majka mi kaže da je uzeo puter , a kad mi je pokazala koliko zaledio sam se. Sigurno 5-6 mililitara ogrebano iz one šerpice , ko zna koliko je to grama. On je čovek koji ne ide kod lekara, ne pije i ne puši i razboli se od gripa jednom u 5 godina. Morao sam da mu pomognem da dodje do toaleta , nije mogao da hoda. Izbledeo, totalno dezorijentisan, znoji se non stop, muka mu je. Skuvali smo mu čaj i kad ga je gucno ispovratio se. Posle toga mu je bilo malo bolje i brzo je zaspao. Odmah sam pogledao po netu da li je moguće overdozirati opasno sa THCom, al na svu sreću svi kažu nije zabeležen nikada ni jedan smrtni slučaj od toga i da si sutradan već dobar pa mi je laknulo :icon_smile: .
Majka i ja smo se dogovorili da prestane da uzima ovo ulje sa ulice i pređe od sutra na puter. Da bi odredili dozu putera uzeo sam ja oko 22h malo vecu dozu nego juče /ali sigurno mnooogo manje nego ćale :sick: danas /, da vidimo , i priznajem da se trenutno ponavlja situacija od juče, blaga dezorijentisdanos, sporije mislim, brže mi kuca srce ,kao da su mi malo teške ruke dok ovo kuckam i teško se koncentrišem. Sad je 24:00h tako da sam siguran da mi deluje i da u ovim muškim biljkama ima nešto canaboida. Tako će biti na puteru u malim količinama 3 ili 4 puta dnevno ,sve dok ne predjemo na pravu stvar. Sad je 24:15 h i ja jedva sklapam recenicu.
Pozdrav do sutra kad dodjem sebi.

:eek:vca



 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

mazar

šaman
Poznanik Foruma
28.07.2011
1.551
2.971
188

Citiram Z&N „Pretero si i to gadno“, to mi je napisao na početku mog dnevnika, kasnije smo još razglabali o tome koliko je ulje močno, sad si se i ti „na teži način„ uvjerio.
:respect:prema ulju, bilo ono od muškog ili ženskog:vb_wave:​
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker
03.03.2012
30
11
0
46
Dobro jutro, samo da javim da mi je ćale ok, čuli se jutros kaže naspavao se dobro :snooze: , sad je kaže ko nov. Ja takodje, sinoc samo se prekinuo i odmah na spavanjac, malo me vrtelo u glavi, suva usta i pravac carstvo snova. Jutros svež u nove radne pobede. Mazar RESPECT za ulje nema šta, mora oprezno. Majka kaže da će da uzme pola moje doze ni mrvicu više. Malo se uplašila zbog ćaleta sinoc. Mada i ja sam.
Sad na posao,
Pozdrav
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
51
Pozz

Strasno zlo se nadvilo nad tvojom familiom.

Puno srece u narednim vremenima i neka uspe terapija 100%.

Sretno dalje.
 
03.03.2012
30
11
0
46
Pozrav svima i hvala na podršci , evo kratkog izveštaja za ovu nedelju.
Nakon onog kuvanja muških uspeli smo da uspostavimo količinu doziranja , 4* na dan malo putera sa keksom. Takodje majka je počela da pije hladno ceđeno ulje od semena konoplje i mrvicu matičnog mleča jedanput dnevno kao i čaj od nevena, koprive i hajdučke trave. Nijednom nije bila ošamućena tako da je valjda doza ispravna.
Medjutim još uvek ponekad ima jake glavoblje i to je jedino što trenutnio ima od bolova. Ne znamo zašto, ali mislimo da nije od ulja ni od raka , već je možda neki drugi uzrok.
Oporavili smo se svi od šoka onih rezultata prošle nedelje i idemo dalje. Majka je bila na pregledu kod privatnog lekara da joj pogleda isveštaje od anallize krvi i magnetne rezonance - second opinion. Rekla joj je slično što i ovi na onkologiji, ali i sledeću rečenicu , parafraziram "Gospođo, osoba koja sedi ispred mene i osoba čije rezultate čitam kao da nije ista. Vi izgledate odlično, jeste li sigurni da su ovo vaši rezultati". Au koliko je to bilo ohrabrenje za nju :gothband: . I evo sad je otišla sama na vikend kod drugarice u Suboticu autobusom , i naravno ponela sve terapije sa sobom :goldmaryjane:.
E sad naredni petak ide opet na onkologiju kod svog onkologa , pa onda na konzilijum. Vrlo se razmišlja da odbije bilo šta da joj daju bilo zračenje ili hemo. Ja je POTPUNO podržavam u tome, ali odluka mora biti samo njena. Imamo tu logiku da je kroz sve to prošla i vrlo teško podnela i ne bi da prolazi ponovo kroz to :sick: isto.

E da stigla su 5 semena od CBD crewa i već su stavljena na klijanje, dok u ormaru dve :maryjane:lepotice:maryjane: divno cvetaju. Borba se nastavlja :violent018: punom žestinom i jakog duha :kenny_revenge:.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Puno vam sreće želim samo operite iz sveg raspoloživog oružja po beštiji i bit će rezultata morrraaaaa:dada:thumb:

Sretno.
 

2cv

Aktivan Član
09.01.2012
101
61
28
Moj lični savjet

Prije terapije i konzumiranja ulja i svega ostalog pored, neka idu ljudi koji su bolestni na vadenje krvi da dobiju nalaze i posle terapije neka opet idu na te iste preglede pa če tek onda vidjeti razliku u rezultatima, tako če se uvjeriti ako su skeptiki ako nisu dobiče još više snage za lječenje moji psihi je pomoglo mislim da bo i ostalim.
Apot sa dignutom glavom napred i ne odustajte ništa se ne dešava na brzake.
Srečno
:callyou: :bananica
 
09.05.2012
2
1
0
45
bok drustvance,

friska sam na forumu, na zalost iz tragicnih razloga. evo i ja zapocinjem svoju odiseju (mozda otvorim i svoj dnevnik, vidjet cu), a za pocetak me zanima gdje se u hr, konkretno u zg, moze kupit rice cooker. apotova ideja 'lonac u loncu' mi se svidja, ali voljela bih za prvi put sve napravit skolski, bojim se pozara.

pozdrav i podrska svima koji (se) lijece, posebno mazaru koji mi je dao nade.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: herb oil
03.03.2012
30
11
0
46
Pozdrav svima,
Evo kratkog izveštaja za prošlu nedelju. Majka se dobro oseća, psihički se skoro potpuno se oporavila od onih rezultata , i sad guramo dalje. U protekloj nedelji upoznala je iskusne borce protiv ove zle bolesti i prešla je na kombinaciju white widow i critical+ 4 puta na dan. :respect::kiss: :iloveyou: .
U petak je bila kod onkologa, to joj je bila poslednja psihička barijera , reći da ili ne. Kad joj je rekao da hoce da je pošalje kod hirurga i uzme parče jetre da rade biopsiju kako bi odlučili koju hemoterapiju da joj daju, samo mu se zahvalila i rekla da ne pristaje na još jednu turu. Sama kaže da saznanje što nema više strepnji od lekara, rezultata i terapija je kao da joj je veliki kamen pao sa srca. I to je to, više nema muvanja po lekarima, uzima prirodne terapije :watchplant: i nadamo se najboljem :fishing: . Sad smo za vikend opet išli na izlet svi porodično , odlično smo se proveli , prošle nedelje jedini vidljivi simptom njene bolesti je to što se brzo zamori.
Samo da tako nastavimo i narednih nedelja.
 

orbit

Aktivan Član
17.05.2007
394
42
28
36
Citam sve ove postove vezane za lijecenje bolesti i jako mi je zao sto se nekome to desava, s druge strane, jako sam sretan sto postoje "grupe" ljudi koji se svi zajedno, kao ova nasa zajednica ovdje trude nekome pomoci kada mu je to najpotrebnije. Osobno sam izgubio jednu veoma dragu osobu od tumora na mozgu, ali tada sam bio suvise mlad da bi nagovarao ili bio ozbiljno shvacen u vezi ovakve terapije (a i o kanabisu sam znao samo da se pusi, iskreno)

Vjerujem da kanabisovo ulje zaista lijeci i cvrsto vjerujem u to da ce se svi izlijeciti od svih bolesti uz pomoc istoga (iako nisam nekakav "hipi" ili kakav vec freak).

Svu srecu Vam zelim iz dubine samoga sebe.

Respect people !
 
03.03.2012
30
11
0
46
Evo prošla je još jedna dobra nedelja, majka se dobro oseća, jurca po gradu i šire :b_cyclops: .

Uzima redovno terapije, sa tim što je polako počela da ubacuje i meso i mlečne proizvode u ishranu , naročito mladi sir. Trudimo se da to bude sa pijace sa poznatih tezgi, što je više moguće "domaće". Ubacila je u terapiju i ulje crnog kima hladno ceđeno , čuli smo da je i ono jako dobro za imunitet. Takodje koristi onaj maslac od muških biljaka - tek da se ne baci, tako što ga meša sa kremom od nevena i maže na abdomen. Borba se nastavlja, psihički je jaka mada desi se da ponekad i padne, ali idemo dalje borba se nastavlja.

Pozdrav svima do iduće nedelje.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Treba biti uporan i rezultati neće izostati pogotovo kad imaš odličnu pomoć u vidu(poznatih boraca) koji su i nama poznati:dada:thumb:

Puno sreće i gogogooo:ridinghorse:
 
03.03.2012
30
11
0
46
Hvala svima na podršci i lepim rečima, uporno nastavljamo sa terapijama,a evo i izveštaja za ovu nedelju koja nije prošla baš najbolje.

Majka je od ponedeljka do četvrtka imala konstantne prolive, po njenim rečima "nesvarenu stolicu". To nije prvi put da joj se dešava u poslednje vreme mada sada je bilo najduže, i svi se jako zabrinemo kad se to desi jel su to prvi znaci otkaza funkcije jetre koja stvara žuč za varenje hrane, ili pankreasa koji stvara sokove za preradu hrane u crevima. Ali najviše se zabrine ona i tada pada u duboke psihičke krize, misli da je to "početak kraja" i da joj je ostala još koja nedelja života. Tada se potpuno promeni, neprijatna je , nervozna i dosta plače. Na sreću od petka stolica joj se stabilizovala i samim tim ona je mnogo bolje u njenoj glavi.

U tim trenucima ja joj pričam kako to ništa ne mora da znači i kako je možda samo zakačila stomačni virus ili da je to možda zbog toga što je počela da jede meso posle dužeg vremena pa se teže vari, ali nije mnogo od pomoći. Svaka njoj čast kada ima snage da se izbori sa tim osećajem i nastavi sa kakvim takvim "normalnim" životom. Danas kad je ponovo ona stara pričali smo opet o životu i smrti, i tad stalno pokušavam da je "utešim" kako je smrt sastavni deo života i da pokuša da proživi što kvalitetnije svo vreme koliko god da joj preostalo sa što manje brige i nervoze , jer kad je u depresiji vidim da jede samu sebe iznutra i ulazi u spiralu koja ubrzava i iz koje nema povratka. Kaže ona sve ja to znam ali jače je od mene. Rekla mi je i da je kad je u toj situaciji zavidi zdravim ljudima do granice mržnje, tj da postaje kako ona kaže - zla. Kaže svesna je toga i nimalo joj nije lako da se izboti sa tim osećajem. Mogu ja da joj filozofiram da svi mi umiremo i da će nam biti lakši ostatak života kad smo svesni toga i da to prihvati kao normalnu stvar, ali nisam u njenoj koži i ko zna kako ću se ponašati i ja sam kada dođe vreme.

Uh, dosta teških misli. A da na kraju razgovora kaže mi ona : "Jebote, da ne uzimam ovo crnilo(tako ona zove ulje) već bi odavno umrla. Cele nedelje sam spavala odlično ,kao da nisam bolesna, a sinoć sam spavala 9 sati i 2 sata preko dana, a to me spašava. Nije kao ranije kad imam krize da non stop vrtim razne scenarije po glavi i ne spavam noćima, a kamoli danju! I kad sam uzimala Bromazepame nije mi nogo pomagalo da zaspim" .

E to mi je napunilo srce, nije sve ovo za džabe, ova terapija i da ne dovede do izlečenja definitivno podiže kvalitet života bolesnika, koliko god on da traje. I uvek postoji nada u potpuni oporavak kada imaš neki lek, a to je ono što je i drži u životu i daje joj snage dalje za borbu.

Danas je bila super, došli su joj gosti i čini mi se da se izvukla iz krize i nastavlja dalje.
Idemo u narednu nedelju biće valjda bolja od predhodne :cow_yellow:.
 

Domaja the best

BANOVAN
Banovan
22.03.2012
459
14
0
32
Evo sad kad sam ovo sve procitao malte ne sam se rasplakao,svaka vam cast rado bih vas upoznao i podario svoje znanje o uzgoju.Ja obozavam medicinske strainove a moj prijatelj je doktor sto se tice marihuane jedan za kojeg mislim da ako nitko ne moze izljecit rak on moze.Ja bi ti preporucio sljedece naruci sjeme od royal qenna Special kush a Northen si vec uzeo.Kush ti je 3 fema 8 eur,jedan od najjaci medicinski strainova ikad.Kupi hesi i advance nutrient gnojiva ako stojis sa novcem,i odradi grow.Malo napravi hasa pa svi zapalite,a ostalo u ulje za majku.Ta biljka je stvarno potentna,osjecas se ko da stoji bog pored tebe nekako blazeno,ali nije najjaca ali je blagotvorna.Iskreno mi je zao sto sve morate prolizit a narucito tvoje majke.Poruci joj,da se ne brine da ima najbolji ljek na svijetu,nek ide sto vise u prirodu,nek slusa glazbu koju voli i u kojoj uziva,nek zapali,ako nece pusit nek pije cajeve od cvijetova,po meni je pusenje najbolji izbor konzumacije marihuane.Ne odustajte lako tek ste krenuli,kad bi samo javnost ovo vidjela,ne moj te mislit da promoviram marihuanu vasim slucajem,nego da se ljudima vise oci otvore.Ako te bilo sta zanima posalji mi pm dat cu ti svoj broj pa mozemo razgovarat,i puno vam srece zelim dalje.:samoja
 

Napušena Vjeverica

Napušen Čan
Banovan
24.12.2009
1.002
189
88
Bogami, teske rijeci...


Stvarno si ovo sazeo do jaja. Nemoze bolje.

Znas i sam da si vrlo dobro proucio sve sto treba i da ti malo sto mozemo reci, osim par lijepih rijeci, kao i Snjezani (bracnom paru). Uglavnom, stvarno kad mi obicni "sretnici" koji nismo ovako sjebani bolescima.... osjecamo se pravim sretnicima bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo.


Iskreno, vama ne mogu pomoci svojim znanjem ili bilo cime, ali u buducnosti cu se truditi da smanjim te dogadaje koji se desavaju a ne bi trebali se desavati.


Ne volim lupa respekte jer mi je to noob ali evo iz rijeci SVAKA CEST TEBI A JOS VISE TVOJOJ MAJCI vi se uzor svima nama, i sad ovo ruzno zvuci, ajoj najradije ne bih ni rekao ali moram dovrsiti misao. Jednog dana kada tvoja majka umre (bez obzira da li zbog bolesti ili zbog starosti) ona ce i dalje ostati nama u sjecanju kao uzor koji se bori protiv svih nedaca bez obzira na sve a opet zadrzi ono moralno u sebi, dusu svoju.

Svaka cast, drzte se drzim fige :)))))
 
03.03.2012
30
11
0
46
Hvala još jednom svima na podršci, znači mnogo kad vidim da ljudi žele pomoći. Domaja nemaš brige oko promocije kanabisa, to ni meni nije ovde cilj , iskreno poslednji od ukupno 2-3 jointa koje sam probao u životu sam zapalio pre oko 15god i nije mi se nešto svidelo :icon_frown: . Kada sam počeo da pišem ovu temu cilj mi je bio da što više ljudi koji su u sličnoj situaciji kao i mi vide još jedno iskustvo ma kakav ishod bio u borbi protiv ove bolesti. Kada smo postali svesni da konvencionalna medicina više nema efikasnog leka proveo sam oko mesec dana na netu gledajući razne alternativne medicine, a jedino čemu sam verovao jesu iskustva običnih ljudi koji su pisali po forumima, nikako sajtovima ili pojedincima koji žele zaraditi na tuđoj nesreći. I kad god bi naleteo na neki takav forum mnogo mi je značilo sve što sam pročitao kako bi izabrali kojim putem dalje ići, tako da se nadam da će i ova priča nekome pomoći u odluci, kakva god da bude.

Domaja hvala na savetima naručiću i Special Kush, ali ništa od gnojenja radim samo prirodno, zemlja i voda i pomalo Slavola. Ove dva prvenca lepo napreduju, NL je na kraju ispao 100% ženka pošto sam mu poskidao ono malo muških loptica što je dobio usput nekim stresom. Oni što sam posadio od CBD crewa lepo napreduje, uskoro ću da ih topujem i kloniram za koji dan, pa i oni na cvetanje. Pored njih evo sad će oko mesec dana kako sam stavio još 6 AK semena, liči mi da je samo 2 muška.
Majka me sad stalno pita kad će dobiti neku biljku da joj skida listove i melje ih sirove, svidja joj se ukus a već je obrstila :prof10: jednog celog muškog, tako da će se obradovati ovim AK ovima :bale.
Meni uzgoj mnogo znači , imam utisak da u stvari radim nešto kako bi joj pomogao, mnogo je bolje neko kad samo sedim i čekam rezultate od lekara. Mada priznajem da sam do sad nekoliko puta psovao sve to , u stilu šta se ja drndam sa ovim ako ne pomaže, ali taj osećaj me brzo prođe i nastavljam da verujem.

Kao način konzumacije mislim da neće pristati na joint pogotovo što ne voli ni cigarete. Mada sad kad za koji dan budemo brali biljke ostaviću par cvetova da se nadje ako jaki bolovi budu krenuli, pošto vidim da Snijezani1971:respect:to dosta pomaže kod bolova pored ulja. Možda zato nabavimo i vaporizer ali otom potom, nadam se da neće doći do toga uopšte.

Danas smo bili na ranču svi zajedno i matorci i moji klinci i bilo nam je super, ponovićemo i narednog vikenda.
 

Domaja the best

BANOVAN
Banovan
22.03.2012
459
14
0
32
Lijepo za vas,nemoj prestat vjerovat u biljku to je jedini pravi lijek,pa pogle koliko nas je nismo svi budale.Ne samo mi nego cijeli svijet,samo sadi i konzumiraj.Sto se tice ovih gnojiva to su ti organska gnojiva i pobjednici na cannabis kupovima,procitaj malo o tome pa razmisli.Dobar je i Slavol ali naspram ovog je nula advance nutrient di nadoda jos 21.5 thc na kolicinu thc biljke ako se pravilno koristi,uz to s njim dobijas najvecu kolicinu ali je skup ko vrag.Posebno je dobar Big bud i blood bud i tarantula od ad nut.Sa kushem ces se obradovat jako dobar izbor.I da marihuana kad se pusi ne izaziva nikakvu ovisnost,mozete je pusit cistu bez duhana jer u njoj nema nikotinas pa nije toliko ni stetna.Zapravo malo ali zaista malo ti osteti pluca ali dobijes high,koji je neprocijenjiv.High nije takav kod ulja,ovo je direktno,ali sto potentnija biljka to bolji high.Ako nemas toleranciju na dim nemoj pusit norten pusi kush ijako je jak nema nista paranoicno u njemu,ja sam znao po par pljugi hasha od kusha dnevno zapalit i mislim da je taj osjecaj neprocijenjiv mozda bolji i od seksa,bar meni a seks sa kushem sta reci nego mmmmm ako si sposoban.Samo sibajte siguran sam da cete uspijet.