Borilačke veštine

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
09.07.2013
3
2
3
Bavih se ninjutsuom nekih cca 12 - 13 god, upoznao zenu pa se udebljao pa napravio pauzu. Sve si razmisljam u zadnje vrijeme da se pocne opet :)
 
04.04.2015
56
38
18
MMA kao srednjoškolac sam treniro,al kako sam sa sela,nisam više mogo u grad na trening kad sam završio školovanje,a bio bi neka zvijezda već da sam nastavio,bio sam među boljima,jačima i u boljoj formi sam bio od slobodno kažem njih 90% kj su po cijele dane bili u teretani,većina njih je i testesteron uzimala,a ja po cijele dane bio u šumi,baco bale,i plivo po rijeci
 

Dzparanoja

GAD
Banovan
14.04.2014
704
1.036
163
Ene, ja tek sad ovo vidim :) Mislim, što šta ja treba da otkrijem na forumu....
plivo po rijeci
E ja nijesam samo plivao, već sam potapao i davio sve živo. To je jedna od mojih borilačkih aktivnosti, jer su se drugi borili za život :D Kad se ja pojavim na nekom dijelu plaže, voda ispred mene je momentalno prazna, jer svi odmah hvataju maglu. I danas, solidno godina kasnije, kad se pojavim na lokalnoj plaži svi me gledaju sa podozrenjem... jer misle da bi baš TAJ neko mogao postati moja nova žrtva :)
 
09.03.2015
17
21
3
Da se ubacim :)

U 4. razredu sma jednu god vježbao taekwondo pa se prebacio na kyokushinkai karate do 1 srednje kad sam prestao... jbg curice, jedinice, cugica, pljugica...klasična priča :p Nikad to nisam prebolio makar sam i u teratanu išo, pa sam se pred 4 godine vratio na karate.
Sad sam smeđi pojas, vodim treninge i s klincima idem na natjecanja i kroz koji dan ću biti predsjednik kluba :D Aktivno ne treniram više od pol godine jer sam imao saobračajku i s****o si tjelo. Plan je da kad završi školska godina da krenem sa svojim treninzima.
Inače volim i dizanje utega(ne bodybuilding), a osim karatea bih htio ubaciti i aikido i otvoren sam za sve borilačke sportove.

Sad vidim da nisma napisao zašto sve to xD pa eto zato. ;)
Stari je svojedobno trenirao shotokan karate i uvijek me privlačilo, a sad to radim jer volim to i jer vidim samo dobro u karateu i načinu na koji djeluje na tjelo i um. Tu je i puno dobrih ljudi koji su mi postali dobri prijatelji. A nadam se da će moji klinci viditi blagodati sporta opcenito i da neće trunuti doma pred kompjukterom :)

Eto, moj životopis što se tiće borilačkog sporta.

Osu!

P.S.
Pljugica poslje treninga je svakako poželjna, ali prije.... nikako! xD
 
08.10.2015
2
3
3
28
Ja se bavim kickboxingom vec 6 godina imam dosta borbi i iskustva ... Trenirao sam par timskih sportova kao sto su nogomet,rukomet i kosarka ali niti jedan mi se nije toliko dopao kao kickboxing jer u tom sportu ovisi sve o tebi. Nemoras razmisljat dali je neko umoran ili mu se neda igrat. Onaj uspijeh sta ostvaris ide tebi i nikom drugom. U tom sportu sam dobio dosta sigurnosti u sebe . Inace sam mirna osoba i nije bas da volim prakticirat svoje sposobnosti na ulici na nekom ko nema pojma a i znm gdje treba pogodit osobu i znm koje posljedice mogu napravit stoga cu se rade presutjet njegove provokacije al ako bas oce batine onda to je vec druga prica haha :) volim zapalit topa tu i tamo da se opustim ali ne volim pretjerivat .. Koristim proteine od kanabisa i moram vam rec da su vrh pogotovo za nekog ko se pokusava zdravo hranit,naravno bez thc su :)
 

Wizdom

I know that I know nothing
05.12.2014
449
1.293
143
Evo da se i ja ubacim, 7 godina taekwondoa crni pojas, nakon te faze bilo mi je pre malo kontakta pravac na kickbox godinu dana. I evo zadnje dvi godine slobodna borba i jiu jitsu :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sharp

Mahnita

Aktivan Član
11.08.2015
234
1.014
143
43
A kad ste navalili :) I ja sam svojevremeno u mladjim danima a od tada ima nekih 20 godina trenirala box :) 3..4 godine i kao neko ovdje reče da je to nije sport i da su razbijene arkade i nosevi sve što na koncu imamo, nije istina. Treniranje Boxa ne treba porediti sa ROCKYem :) Treniranje boxa se najmanje u ringu odvija , treniranje amatersko mislim , ne mislim ovdje na Taysona i Holifilda ili Alija.. svakako je zdravo trenirati bilo šta. Redovan trening tijelu i duhu, disciplina, trud, napor, sve što uložiš u bilo koji sport vrati se nazad. U svakom slučaju bolje nego ovo što mi danas uglavnom radimo, posao, kuća, zalipa i selo veselo :) Imal asam 4 " borbice ", 2 dobila, dvije izgubila, nemam nikakvih ožiljaka po licu i hrskavica mi je čitava samo malo neprimjetno ukrivljena :D E jedino što sam zadobila, to su trajne poslijedice smozgom :D
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.892
188
Ahahah dobri ste...:popcorn::

Meni stari trener tae-kwon-doa i još trenira a ima 60+. To mu je sve. Ima velik klub.Držao reprezentaciju žensku. Ja trenirao kroz osnovnu i sa mlađima i sa starijima,obečavao ali jbg. Nakon osnovne otišao od kuće, droga ovo ono, i nakraju me sudbina odvela u umjetnost i duhovnost. Vratio sam se u rodno mjesto ali ne mogu ja biti pod obavezom. Iako je bilo potencijala...osvojio 3. mjesto na državnom, a jednom sam bio, i slabo trenirao već u podmakloj fazi. Trenutne hobije obavljam kad mi dođe, 4 ujutro češće nego preko dana...
 
27.12.2015
32
13
8
28
Da se prikljucim temi . Trenirao sam BJJ (brasilian jiu jitsu) intenzivno , sad malo sporije (posao,obaveze,vutra :p ) a imao sam i jednu malo gadniju povredu mada ne na treningu . Sve u svemu svidja mi se ova borilacka vestina humana je , nema udaranja pimplanja itd nego suva tehnika. Trenirao sam prvo u klubu pa sam od nas 30 na pocetku ostao samo ja i trener, koji mi je kasnije postao dobar drug i nastavio sam da radim sa njim. Eo i jedna slika u radnom odelu :D malo je isecena i cenzurisana :p I da napomenem nikako vutra pre treninga mnogo los kombo.
za org.png
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Treniram redovito tri,cetri puta tjedno kickboxing i smatram kako je to idealan sport za potrositi negativnu energiju,ispuhati se,spustiti na zemlju.Nikada mi nije padalo na pamet ici u borbe jer nemam muda trpiti bol i batine,a volim pojesti tako da ne dolazi u obzir neka stroga prehrana.Ja sam od onih;dobro pojesti,napljugati se ali i redovito trenirati radi zdravlja.Uglavnom to i podvodni ribolov me ispunjuje i to je ono sto necu prestati.Gledam redovito borbe,pratim i divim se tim ljudima koji svakodnevno zive za tih deset,dvadeset minuta meca.Poznajem ih dosta osobno i zato znam koliko su stvari u zivotu propustili zbog borbi.Ja sam becar,volim sve sto vole mladi,a to ne ide zajedno sa profi fighterima.:thumb:
 
09.11.2016
73
105
33
37
Neznam da li je još ziv dr Emin Topić kao osnivač BUDOKAI karatea u habdelićevoj 1, Zg, jedan moj stariji prijatelj se je poznavao sa njim. Trenirao je puno godina a ono što me se dojmilo je bilo da nije trenirao samo karate kao fizičku kretnju nego i duhovno, kao neko više stanje uma i relaksaciju neku.
U svakom slučaju jako dobar sport i fizički i mentalno.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri

pasword

Aktivan Član
13.05.2012
201
379
63
42
Ne znam kako ovu temu nisam video ranije. Rvanje sam trenirao 12 godina, bio sam prvak SRJ, SCG i SR, toliko sam se dugo bavio da sam bio prvak 3 razlicite drzave :) upisao sam i 2 nastupa na evropskom prvenstvu gde sam najdalje stigao do 1/4 finala. Najveci uspeh smatram sto sam izgubio od jednog Kazahstanca 10:4 i 2 nedelje kasnije sam ga gledao kako stoji na postolju OI. Pobedio je Nemca u borbi za 3 mesto 10;0 xD