Bullet belt

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hesi Canna iGrow Mills Nutrients

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#1
Jel zna možda tko di se ima za nabavit za neku realnu cijenu ili jel čak i ima tko pojas s praznim metcima.
Predobra mi je to stvar ali našao sam kod mene u HR na samo jednoj stranici i tamo košta 520 kn a to mi je puno previše.
Znam da je poslije rata bilo toga onako crno željezno i na to se stave metci a sad najbolje bi bilo kad bi bilo kožno ali nije ni bitno a metke bi se već dalo nabavit prazne(Valjda).
Uglavnom ak neko zna nek javi
 
28.10.2005
1.099
38
0
32
#2
Nemoj zaboravit i 2 revolvera oko pasa pa kad budeš hodo gradom, svaka curka ima da se okreće i da se pita tko ovaj mnogo jak momak... a i cigaru u usta obavezno, ima da te se i švabo i clint postide :)
 
28.10.2005
1.099
38
0
32
#5
Ovo najbolje odgovara :D

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


A kad smo već u metal vodama, moram iskoristit priliku:))

Kanadski progressive-speed death metal:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


- obratite pozornost na bubnjara, jedan od boljih u tim vodama, Flo Monier, francuskog podrijetla, uči po 6 sati dnevno, a sa 10god je imao privatnog učitelja bubnjanja već:) Blast beat za blast beatom + šta uz toliku količinu fizičke snage, čovjek ima i zadivljujuću preciznost i tehniku, jer ne radi samo 1 ton, već ih neprestano mijenja... A to treba u 2satnom koncertu znat :)
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


I moji oduvijek najdraži (moram) :D

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


- za klasu ispred većine, odmah se osjeti u zvuku. Vokal je meni osobno najbolji... nema kvalitetnijeg glasa kad ga možeš u death metalu razumijet.





A nijedan black/death metal spot nije brutalniji od ovih:pP

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#8
doors_of_perception je napisao(la):
Ovo najbolje odgovara :D

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


A kad smo već u metal vodama, moram iskoristit priliku:))

Kanadski progressive-speed death metal:
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


- obratite pozornost na bubnjara, jedan od boljih u tim vodama, Flo Monier, francuskog podrijetla, uči po 6 sati dnevno, a sa 10god je imao privatnog učitelja bubnjanja već:) Blast beat za blast beatom + šta uz toliku količinu fizičke snage, čovjek ima i zadivljujuću preciznost i tehniku, jer ne radi samo 1 ton, već ih neprestano mijenja... A to treba u 2satnom koncertu znat :)
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


I moji oduvijek najdraži (moram) :D

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


- za klasu ispred većine, odmah se osjeti u zvuku. Vokal je meni osobno najbolji... nema kvalitetnijeg glasa kad ga možeš u death metalu razumijet.





A nijedan black/death metal spot nije brutalniji od ovih:pP

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Nisam ja baš ljubitelj death metala a ni blacka, recimo caniball corpse mi se jako ne sviđaju neznam jednostavno mi ne leži i tako to.
Ja više volim skandinavski death i općenito molodični death metal i razne vrste folk metala a od pravih death metal bendova mi jedino dobar Kataklysm i to najjači im je album Shadows and dust.
Volim i sporiji metal tu i tamo poslušat death/doom tako nešto i svašta svega
Ovaj spot od gorgorotha sam naišo slučajno i dobra mi ta pjesma ali ne slušam ni black ja baš puno volim onako black kad ima klavijature i tako to najde se ponešto
Amorphis stari obožavam posebno tales from the thousand lakes meni jedan od najjačih metal albuma uopće
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.980
247
0
33
#9
Intro
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
:p

Od
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
mi je dobro jedino Let Them Burn
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
i The Road To Devastation
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
(jben video)


ŠŠ ti je dobar
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
? Ženski vokal ali metal voice, nebreš vjerovat da se ženska može tak derati, još je k tome i
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
:) Meni su zakon. We Will Rise
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
(dobre riječi), Dead Eyes See No Future
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
, Burning Angel
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.


Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
- Desperate Times
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
fuckin agony, but nenadjbivo

Outro
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 
28.10.2005
1.099
38
0
32
#11
Ne se bojat Vutragenjo, vjerujem da ovih zadnjih par postova metala ne isključuje i ostale glazbene izričaje :)))

Ne znam za ostale (ne mogu pričat u njihovo ime tj.), al ja osobno slušam sve što mi se u datom trenutku i svidi.. Bit glazbe je tako i onako da nas dotakne tamo di riječi ne mogu, zašto se onda ograničavati na njenu podjelu i "stilove"... Daj sve brate i dobro je, glavno da ima svoj duh i da se osjeti njena energija :))
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#12
Arch enemy su mi dosta dobri ali ne slušam ih baš često, bolji su mi otkad im ženska pjeva
Killswitch nisam slušo a ni nemogu sada da burajza ne probudim
Inače ja obožavam portugalski bend Moonspell svirali su sve i svašta i predobri su mi jedan od najboljih bendova meni.
Sad sam nedavno malo poslušo Opeth i oni su mi super, lik ima premočan glas a i akustični dijelovi s clean glasovima su im odlični
 
28.10.2005
1.099
38
0
32
#15
A i tebi isto padaju ideje napamet... To je oružje kojim se ubija a zasigurno nije modni dotatak da se njime kurčiš po gradu... još da si bio u ratu pa da si to baš nosio i da si luđak koji se ponosi što je time ubijao, nitko ti ne bi mogao ništa prigovorit, ali ovako, ratni artikli kao modni dodatak, ne vidim smisao...
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.811
66
73
#16
Istina pada mi svašta na pamet nisam neki baš osobito kurčevit al eto vidio to i svidjelo mi se isto ko što i vijetnamku nosim samo je ovo malo ekstremnije.
Nisam ni nasilan ni agresivan ni ništ drugo nego ono čisto mi lijepo izgleda
 

Bloodspiller

Aktivan Član
14.12.2005
479
9
0
30
#17
Osobno mrzim sve što je čovijek napravio kako bi učinio nažao drugome, a jedna od tih stvari je oružje.. A još to veličati i nositi, čini mi se suludom idejom..
 

Pampers

Aktivan Član
23.03.2007
267
14
0
33
#20
Bloodspiller je napisao(la):
To stoji.. Ali opet, nuklearna bomba je usmrtila tisuće pa ne vidim nikoga da ju nosi oko vrata.
Hehe, kontam da je preskupa, preteska i podosta zrači. Ljudi nose križ oko vrata, a u to ime je puno ljudi pobijeno.