Caj od kanabisa

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hesi Canna iGrow Mills Nutrients
09.11.2017
3
0
1
38
#1
Dragi svi,

Pre MESEC dana mami je dijagnostikovan rak besike sa metastazama na kostima karlice.
Poslednja faza a PRE TRI MESECA je bila zdrava zena!
Sada su bolovi nepodnosljivi, ne moze ni da hoda, ni da sedi, ni da lezi, traju 24h.
Lekari kazu da je izuzetno progresivan, operacija besike ne dolazi u obzir jer je cela vec zahvacena, cak nam je i konzilijum rekao da smo zakasnili !?
Cekamo poziv za hemoterapiju, ja sam skeptik, jer na vec umoren, neispavan i iscrpljen organizam to moze delovati pogubno.

Ja sam do sada pravila caj marijuane od buds sa kokosovim uljem po receptima sa interneta al efekat nije bio u potpunosti zadovoljavajuci. Da li neko ima iskustva sa pravljenjem caja i njegovim rezultatima?

Verujem u moci kanabisa.

Potrebna mi je vasa pomoc. Nazalost nemamo vremena da uzgajamo biljku iz semena. Dok ona izraste, ona mozda vise nece biti tu.
 

Sensi Star

Organic grower :)
Prijatelj Foruma
26.07.2016
1.571
3.889
188
Tamo iza ugla
#2
Caj vam nece tu puno pomoci, jedino ulje kanabisa (Rick Simpson ulje). Iz prehrane izbacite sve secere (u to spada i vino, pire krumpir ( krumpir moze, ali kuhan i da je prije odstajao u vodi pola sata da izadje iz njega skrob)).

Ako mozes nabavi materijal i skuhaj ulje sam. Kako se radi imas sve tutorijale na internetu, a ako nesto nije jasno mozes pitati ovdje.
Racunaj da ce ti trebati barem 180 grama ulja s obzirom u kakvom je stanju mama. Za 180 grama ulja treba kilu kvalitetnog materijala, po mogucnosti vrlo kvalitetne indice sa preko 20 posto THC-a.
 
Sviđa im se: hazeri

WEEDetix

GreenDruid;Travar;Šaman;Vrač;Herbalist
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.156
9.628
258
30
sirius B
#3
pojacati unos zive hrane (voce,povrce), odrzavati ph organizma u lužnatom stanju (uz pomoc sirovog voca i povrva i eventualno soda+limunska kiselina) moja dodatna prepuruka je piti caj ili jos bolje tinkturu od navedenog bilja a to je preslica,rosopas,imela,lopuh,gospina trava to su jaki antikarcenogenici koji bi mogli znatno utjecat na tjek bolesti...isto tako sto je reko Sensi star nabavit sto jacu cannabis i napravi ulje i pocet s terapijom sto prije posto se radi o mjehuru i zenskoj osobi moja preporuka je malo ulja nanositi na tampon i onda ga unjeti vaginalno tako da ulje moze djelovat i lokalno tje jako blizu samog izvorista bolesti..
 
Sviđa im se: hazeri
09.11.2017
3
0
1
38
#4
Hvala vam na informacijama.
Ishrana je vec uveliko izmenjena, nema sta nisam po internetu citala o alkalizaciji i zivom povrcu i vocu.

Nadam se da cu stici da napravim ulje pre nego sto bude kasno :(