CANE I KANE 2 hakera - pitajte MI odgovaramo

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
VI PITATE
dobili smo pm od jedno našeg čitatelja koji pita

kako napraviti copy/paste?

MI ODGOVARAMO
vrlo jednostavno.
klikom na desnu stranu miša. ili popularno zvano rajtklik. koji će te raspoznati tako što je suprotno od lijeve strane. pojaviće vam se puno i previše opcija.
no vi trebate odabrati samo jednu i to onu sa slovom ipsilon tzv. copy

no prije toga potrebno je odabrati tekst koji želite kopirati

a to ćemo odgovoriti u slijedećemo postu
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Samo pitajte ako vam ja ne objasnim ni nemesis vam neće pomoći sa svojim čarobnim passwordima.Evo recimo jedan od savjeta nakon ovog desni klik na tekstu koji ste prehodno selektirali uz pomoć čarobnog lijevog klika koji trebate tako snažno stiskati svaki put kad nešto želite selektirati ili ti ga odabrati ,na kašupskom jeziku,tako snažno da svako dva mjeseca trebate novi miš jer vam se tipka za lijevi klik na mišu već odavno prbližila podlozi na kojoj je miš koja i ne mora da bude od gume i platna može da bude od obične daske 5-ice,dakle gdje sam ono stao ,nakon desnog klika možete da vrtite i ovaj točkić,kotačić ili mouse wheel,pa onda uz pomoću njega da odaberete copy paste ili ostale opcije umeniju ,stani malo možda i nemože ,stan` da probam , vrt,vrt,gore,vrt,vrt dole,i ništa malo sam se zajebo ali nema veze ,zato je tu čarobni pokret mišom kao da peglate rukave od košulje plave a može i karirana da bude , uz pomoću tog glatkog pokret ona strelica zvana nekako šta ja znam kako se zove ali ja je zovem kursor jer mi je mozak zapeo još uvijek na Commodoretu šezdesčetri ,ah da pointer se zove upravo mi je kane javio gmailom,dakle strelica zvana poj-inter koja nema nikakve veze sa pojenjem tj. ptičijim pjevom istoimenog talijanoskog prvoligaša,niti njegovim pojenjem na koritu punom vode ,nakon jebene utakmice s Barijem iz Empolija , koja ima veze samo sa vašim ekranom na monitoru i ikonama koje nisu slike svetaca niti djevice marije, nego su prečaci do izvršnih datoteka a ne prečaci do mjesta u saborskoj podpredsjedničkoj loži , dakle onda s tim glatkim pokretom vozate strelicu gore dole gore dole , lijevo desno po menijima doke se ne odlučite da li će te copy&paste ili će te cut&paste,što je jako,vrlo,mnogo bitna stvar ,ali o tome više u sljedećem izdanju CANETA I KANETA 2 hakera na nivou svjesti većem nego što su ga imali Isus Buda i Muhamed i Abraham skupa . Stvarno ne mogu više da serem a imam i posla s instaliranjem Photo Shopa CS 2 bez koga ovaj planet ne bi mogao da se vrti kao niti hard disk u vašemu kopjunteru koji svaka Baba ima danas kao što je to rekao Ramo sa balkana zvani Rambo care kupi nam cigare !!!

Do tipkanja !
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
hvala cane na ovom iscrpnom izvještaju o događanjima pred tvojim monitorom u pokušaju copy s ipsilonom pejsta.
jaću nastaviti sa izlaganjem.od prvog posta.
...khm khm...dakle gdje smo ono stali... aha ..da
označavanje željenog teksta nije uopće tako teško kako izgleda.
prvo, treba odlučiti željeni tekst.
drugo, tekst označiti crnom bojom. boje možete kupiti u trgovinama bojama, kupite pakiranje od litre. trajaće vam sigurno godinu dana.preporučujemo to unaprijed napraviti.treće.po monitoru sa kistom lagano zacrniti kompletni tekst.
treće, rajtklik a otamo znate.
kako prebaciti željeni tekst u drgi fajl to ćemo saznati ui slijedećem postu.
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Nemere ovo ovako kane nis objasnio da jebolje i preporučuje se dvije ruke bacit farbe kad se tekst označava kad samo jednom rukom pređeš to brzo izlapi, i što se farbanja tiče uspjeo sam skinut oni Abdo fotošok napoklon još sam ga i spečio i izabdejtovo sad radi ko da je trista marki plaćen još samo da skuontam kog će mi kurcca a da sjetio sam se to ti jeono da moš pravit one tripaške slike pa ti leluja sve ispred očiju ko dasi pjan i napušen odjednom sve skupa a da mi ne bi farbe nestalo nabaviio sam i onaj paintshop i isto ga spečio i skrečio sad je vazda otvoren kad mi god farbe ja tam oskoknem do paint šopa po istu tu mislim farbu jeli bogati,znadeš ti oto .Osim tripaških slika može se recmo Đorđetu Bušiću stavit kesa koke u ruke pa nek šmrče jadan nećel se smirit mnogo ga je ovi terorizam jebo ovije dana .Evo ovako ti se to napravi .



Nuto gledaj ti kako se sad mali odman smirio ne miga tjelom ni očima ko da je na slici i drago mu je nešto ko da je na izborima pobjedijo,samo isto malo mi se čini ko da je spram očiju problijedio,a ja đe smo ono stali , a da kako prebaciti tekst u file ,e to se radi tako da se na datome prozoru u kojemu je tekst kako smo se dogovorili brate dvije ruke najmanje bacit ili ja neću platit to tvoje farnbanje teksta tamn da je zlatnom bojom a pogotovo crnom ,s crnom treba preć i tri put ,stoji se i bulji na datoome prozoru prvo dok se farba ne osuši dobro toliko da se ne može ni sa 5 cemta pomirisat ,mislim 5 cemtimtara ,a ne Evro cemta onije što se s njima igra ćize blize i , onda kad se farba osuši na datom prozoru se čeka jesen da sve malo vlaga obiđe kroz prozor i tada tekst može da se odvoji s prozora ko na listu e sad kad imamo list onda možemo da zamotamo jednu pitu teksterušu jebo ti file ,šta će mi file i đes to vidijo da se file puni tekstom pita i nekako burek s tekstom može ali file punjen satekstom nikad čuo kakav tekst u file prebacivat nema šamse . to se davno onome dokazalo kad je išo vozom u frankfurt pa mu žena zamotala pitu u novine a ona se slova i tekst sav presliko na onu pitu i onda je on bacio pitu kroz prozor od voza a pitamu se vratila u lice kako je vjetar puho.jebiga sad sam ogladnjeo kad sam sjetio pite i moram da idem . Pa ti nađi neki način kako ćeš da tekst u filetove .em ti sad još više ogladni.