znam da u phallusodinoj maniri forsiram(jer već drugi put spominjem vaporajzer) al mislim da bi ti lakše bilo zapalit na vaporajzer nego ić nabavljat lizaljke od trave.
probao sam ih i isti ti je efekt kao da si oblizao običnu lizaljku od jabuke i poslje tog povuko "dim" na vaporajzer uz uvjet da si imun na thc

al moš i doma sam napravit lizaljku koja će te puknut za razliku od ovih iz smart shopova
http://www.thestonerscookbook.com/recipe.php/recipe/butterscotch-space-pops
mislim da nećeš ništa više para i truda morat uložit u ovu home made varijantu od naručivanja thc lizaljki iz amsterdama

.(kako dobit tinkturu imaš opisano na sajtu)
off:
inače probao sam sve što se može jest i pit, a da je s okusom trave, u jednom smart shopu u berlinu i okus trave se čak ne osjeti kolko
to da je kvalitetnije i zdravije nego ovaj drek iz trgovina

+ nikad nisam uspio nać čips koji je taman po mom ukusu začinjen.
pročitao sam etiketu i koriste skoro pa ništa od konzervansa emulgator i drugih drekeca.
čak je i jeftinije nego u običnoj trgovini

...šteta da ne postoje posebni dućani sa prehrambenim produktima za travare

šunka s okusom trave,sir s okusom trave, čokolino s okusom trave, trava s okusom trave, tripice s okusom trave. možda bi s tim cijenama u ovo doba recesije i potaknuli legalizaciju.

eto jedna dobra ideja kako iskoristit trenutnu ekonomsku krizu u korist konzumenata thca