Hempatia Soma iGrow Hemps garden

SpontaniK

Banned
Banovan
16.08.2016
54
44
18
Pozdrav drustvu.

Bliski clan obitelji je obolio od osteosarkoma, tocnije tumora desne natkoljenice. Stadij je poodmakao. Doktor preporuca kompletno odstranjivanje noge sto ne dolazi u obzir posto se radi o djetetu od 4 godine. Osobno koristim i gajim kanabis godinama no nikada nisam pravio ulje niti se lijecio ili ikog drugog kanabisom.

Molim sve nazocne ako imaju bilo kakva iskustva sa tumorom kostiju i kanabisom da podijele svoja iskustva i savjete.

Ove godine sadim outdoor Super Silver Haze i Northern Lights iskljucivo za proizvodnju ulja i lijecenje tumora kostiju kod malise. Ukoliko se situacija ne pocne popravljati, krenut cemo sa terapijom ulja najesen. Planiramo ga koristiti kao mast a ako to ne pomogne, tada krenuti sa digestivnim uzimanjem ulja.

Hvala unaprijed.
Namaste.
 

SpontaniK

Banned
Banovan
16.08.2016
54
44
18
32 kilograma. Nema nikakvih alergija niti ista slicno "samo" eto tumor.
Moze li se kako drugacije uzimati ako mast nece imat ucinka?
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
32kg, ?? to ne moze biti dete od 4 godina, to jedino da ima oko 10 godina.
Taj podatak mora biti tacan. Moze uzimat biomix capsule. Unutra ima masleno ulje, rso ulje i suncekretov leciti.
Napisacu sta i kako, samo mi daj tacan podatak. Godine i tezina.
 

mario339

Medical Grower
Urednik
Grow Support
26.08.2012
2.148
8.324
258
Pozdrav drustvu. krenut cemo sa terapijom ulja najesen. Planiramo ga koristiti kao mast a ako to ne pomogne, tada krenuti sa digestivnim uzimanjem ulja.

Hvala unaprijed.
Namaste.

Na jesen ce vec biti kasno jer dijagnoza nije nimalo za salu i preporuka je da se nabavlja ulje odmah ali to vuce sve ostale stvari sa sobom a prvi je strah roditelja da ih ne otkriju da dijetetu daju ulje a onda kako ce dijete reagiraiti na ulje ali to moraju oni donijeti odluku a ono sto im mogu rec je da dijete ce puno bolje podnojeti terapiju uljem nego sto bi oni jer nema pojma o cemu je rijec pa ce strah koji stvara veliki problem kod odraslih kod djeteta nece biti prisutan...sto se tice doziranaj to se lako odredi ali o tome kad se roditelji odluce i obavezno im savjetuj da ako zele terapiju neka se registiraju na forum radi pracenja stanja i savjetovanja

Pozzz i svu srecu malenom andjelu da pobijedi tog prokletog gada