Caramelicious pod 150-ticom

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
Otvorit ću dnevnik čisto zbog sorte jer nijesam baš vidio da je netko ovdje to uzgajao ( vjerojatno netko je ali nije predstavljeno na forumu). Sjemenke su iz nizozemske (AMS), konačni produkt izgleda zanimljivo ono što sam uspio naći po netu ali genetsku pozadinu nisam uspio naći ( evo PowerSeed ako uhvatiš vremena, znam da to voliš).

Očekivanja od ovog drugog po redu mog growa nisu i dalje prevelika, želim kvalitetan dim tamo oko Božića, steći još malo iskustva i upoznati novu sortu, i to je to. Sami setup je ostao identičan, nemam prostora još za neki veći box pa eto osuđen sam na ovo što imam, no ne bunim se - bolje išta nego ništa.

Box : Ormar veličine 58 X 48 X 160 ( ŠxDxV)
Rasvjeta: 150 HPS ( prvih 15 dana pod 6 štednih plavog spektra)
Posude: 3,5 L
Zemlja: Terramagma
Gnojivo: Hesi komplet
Voda: Demineralizirana kupovna ( najmanje problema snjom)
Vegetacija: 3,5 tjedna
Ventilacija: 5 PC venta različitih veličina ( 1 upuh, 2X ispuh, 2X ispod same lampe)

Nisam htjeo dugu vegetaciju jer sam imao regular sjeme a bio je još jedan mužjak (free seeds) koji je prekjuče eliminiran, a i načuo sam da se Caramel zna izdužiti pod 12/12 pa tako. Mislio sam ih presaditi u veće posude čim pokažu spol no eto nisam u mogućnosti nabaviti Terramagmu ovih dana tako da će ostati do kraja u ovim malim posudama, još jedno iskustvo više. Dosegle su visinu cca 25 cm, jedna raste grmasto, kao pravi žbun , izrasla 2 vrha kao da sam je topirao dok druga ima puno manje lisne mase, nekako ide sporije ali ljepše. Juče sam savinuo obatri vrha tako da oslobodim sredinu i da mi niti jedan nepobjegne previše u visinu, vidjet ćemo kako će to na kraju ispasti. Ostalo sve po planu i programu, nikakvih problema, valjda će tako do kraja.

7. dan 12/12




 

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.790
188
KONACNOOOO!!!! :)
Pratim obavezno, odlicna sorta, moj izbor definitivno! :)

Good luck man!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.920
43.793
3.198
Bekaa Valley
dosta hvaljen strain, samo sto AMS drzi u tajnosti poreklo tog indica/sativa hibrida. najslicniji strain tome je Cream Caramel, a on je mix BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino. uzivaj i sretno

kad bolje pogledam fotke, u onom tvom definitivno ima Maple Leaf Indice :) sto je poreklom cist afganistanac, a i White Rino je afganistan+india indica x brazil sativa, ma turbo strain
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Big L

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
48
Pozz

Super uredno sigurno je i temperatura dobra. Jako lep box-sic. Bice interesantno pratiti. Da vidimo i 150 w koliko moze.

Biljke izgledaju prelepo i zdravo.

Sretno dalje.
 
11.09.2011
31
0
0
45
koliko si ih drzao na 18/6 da dodju do 25cm ? samo 15 dana na stednima i ovo je 7 dan pod HPS-om ?

bas su lijepo narasle curice :)
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
born_to_be_green je napisao(la):
KONACNOOOO!!!! :)
Pratim obavezno, odlicna sorta, moj izbor definitivno! :)

Good luck man!

Hvala stari, vidjet ćemo za 8-9 tjedana kakva je sorta

PowerSeed je napisao(la):
dosta hvaljen strain, samo sto AMS drzi u tajnosti poreklo tog indica/sativa hibrida. najslicniji strain tome je Cream Caramel, a on je mix BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino. uzivaj i sretno

kad bolje pogledam fotke, u onom tvom definitivno ima Maple Leaf Indice :) sto je poreklom cist afganistanac, a i White Rino je afganistan+india indica x brazil sativa, ma turbo strain
Uf, svaka čast meštre :icon_lol:

DEDE je napisao(la):
Pozz

Super uredno sigurno je i temperatura dobra. Jako lep box-sic. Bice interesantno pratiti. Da vidimo i 150 w koliko moze.

Biljke izgledaju prelepo i zdravo.

Sretno dalje.
Vjerujem da je temp između 20-28, noć sam stavio da je po danu jer će se grijati stan, po noći će ih grijati HPS kad se spusti oko 0 C vanka

Blade je napisao(la):
Hvala

wannabe_grower2 je napisao(la):
koliko si ih drzao na 18/6 da dodju do 25cm ? samo 15 dana na stednima i ovo je 7 dan pod HPS-om ?

bas su lijepo narasle curice :)
Ma ne, negdi 25 dana 18/6 ( 15-tak dana štedne dok nisu dobile lisnu masu i kasnije HPS), dakle točnije bi bilo 25 dana 18/6 i 7 dana 12/12. A tek sad su na 25 cm visine, tj opet su na cca 15-20 jer sam ih savinuo.

ChasedByDevil je napisao(la):
Hvala
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
796
145
63
Lijepo grmasto izgledaju...

Zanimljivo je pratiti jos neuzgajane vrste na forumu...sigurno cu pratiti do kraja... Sretno... =)
 

Monk

Aktivan Član
26.09.2011
137
18
0
32
Svi se nadamo opakoj berbi i jos opakijem gensu.. Puno srece, pratim :)
 

GreenRyder

.....always green.....
Poznanik Foruma
17.12.2010
1.072
1.322
188
.....gledajuci Wembley siguran sam da ces to odradit vrhunski.......fini strain.....sretno:)


.......pratim.......
 

herb-o-logist

Aktivan Član
05.04.2011
178
25
0
30
Grmaste i zelene:thumb: Inače mi se sorta čini dosta zanimljiva, a nisam naletio ni na jedan dnevnik uopće sa nekom sortom iz tog seedbanka, tako da nešto novo svakako dobro dođe.
Puno sreće u nastavku growa!
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
Sekach je napisao(la):
Lijepo grmasto izgledaju...

Zanimljivo je pratiti jos neuzgajane vrste na forumu...sigurno cu pratiti do kraja... Sretno... =)
Hvala stari, dobro je znati da si u blizini ako gdje zapne ...
:respect:
SimasZg je napisao(la):
150ica...juhu..:icon_lol:

Sretno..pratim

Dobro te je vidjeti nazad
:hehe:
Monk je napisao(la):
Svi se nadamo opakoj berbi i jos opakijem gensu.. Puno srece, pratim :)

Teško da će biti opaka berba premalo je vege odrađeno, ali za dobar i kvalitetan dim ću napraviti sve u mojoj moći
:watchplant:
Ivach je napisao(la):
.....gledajuci Wembley siguran sam da ces to odradit vrhunski.......fini strain.....sretno:)


.......pratim.......
Uf Ivach daleko je to od vrhunskog, ali eto tu i tamo se nešto skrumpira
:vb_kez:
herb-o-logist je napisao(la):
Grmaste i zelene:thumb: Inače mi se sorta čini dosta zanimljiva, a nisam naletio ni na jedan dnevnik uopće sa nekom sortom iz tog seedbanka, tako da nešto novo svakako dobro dođe.
Puno sreće u nastavku growa!

Seedbank ima dosta negativnih komentara na netu, no prema meni su bili i više nego OK tako da ...?, a što se tiče straina - naletih na par bolesnih growova, malo ih je ali su ono, čudo jedno ... I mene iskreno zanima kako će to biti na kraju.

Inače cure tek puštaju prve pistile, oporavljaju se od savijanja, javim se kad se pojave prvi čičkovi, računam negdi tamo idući tjedan
Hvala svima na lijepim željama i samo nek se zeleni ljudi :spliff:
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.088
633
138
33
bravo kenny.. samo piči..

wembly je bio zakon, pa će biti i ovo.. sad već znaš šta radiš, pratim ovo, uletit ću svako malo da vidim..

:respect:
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
13-ti dan 12/12 - 37. ukupno


Mali apdejt. Curke su dobro reagirale na savijanje čak bolje od očekivanog, fino su se razgranale, no izgleda da im zadnje gnojenje pred 3 dana baš i nije bilo potrebno. Nemam neki striktni raspored, više po osjećaju otprilike svaka 4 do 6 dana iliti svako drugo (treće) zaljevanje. Kako su male posude mislio sam da ih treba češće no očito se prevarih, malo ću pripaziti ubuduće. Mislim da nije ništa alarmantno, juče su zalite s demineraliziranom vodom + super vit, uskoro će na spavanac, vidjet ću kako će biti kad se probude za 12-tak sati. Nisam baš presretan što su ostale u malim posudama, no što je - tu je, nadam se da se neće odraziti na kvalitet. Ostalo sve 5, po planu i programu, sve više pistila, sad su skoro prisutni na većini vrhova, bit će izgleda nešto karamela :icon_lol:




 
  • Sviđa mi se
Reactions: Zlo&Naopako

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
796
145
63
Na prvoj slici se vidi kako ti se listovi uvijaju prema dolje...pa pripazi na to...

Osim toga sve izgleda ok...sretno dalje... =)
 

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
689
93
yep, primjetih ja to ali neznam zbog čega, i nije prvi put. Obično kada ih zalijem ujutro treba im proći ciklus od 12 svjetla pa 12 mraka da dignu listove onako lijepo i živahno prema gore. Zato sam napisao da ću vidjeti kako će biti za 12-tak sati kad se probude.
Možda bih se trebao vratiti peroksidu tu i tamo,još nisu okusile niti kapi dok sam kod prijašnjeg Wembleya redovito ga koristio :eek:hno:

EDIT: Nakon 12 sati mraka jedna jest digla listove, druga ništa. Flešao ih za svaki slučaj i sada ćemo oprezno dalje
 

Monk

Aktivan Član
26.09.2011
137
18
0
32
Fakat su se razgranele buraz, gusto fino..mljac..i definitivno oprez dalje :watchplant:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.