evo mali update od mene
popravio sam temp i vlaznost , ubacio sam CT , smanjio mi je temp do 30c kad je na 15-20 cm od vrhova, vlznost 30%-40% ,
dodao sam i koji vent, sad imam 2 IN , 4 OUT , 2 u biljke , 2 za CT
ukupno 10 pc kulera
:icon_lol::sick:
znachi sad je 3x23cfl + 70w hps
pre dan- dva sam na jednoj biljchici uradio LST da vidim kako ,shta , dosta mi se svidelo pa cu uraditi i na ostalima , jednu sam topovao
prva doza plantele je dobila pre nedelju dana, danas drugu
,i naravno par slichica (slike su stare dan - dva)
to je to za sad .... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
edit :
evo i prvih problema , obe stvari se deshavaju na istoj biljci , ak znate shto je recite !!!!
ovo na drugoj slici mi deluje kao da je zbog vishka gnojiva (plantela list), nashao sam slichne slike na forumu , al neverujem da je zbog toga jer sam joj dao pola propisane doze i to njoj tek prvi put .
nediram nishta dok nechujem neshto od vas
a ovo sa prve slike mi se pojavilo samo na jednoj biljci
popravio sam temp i vlaznost , ubacio sam CT , smanjio mi je temp do 30c kad je na 15-20 cm od vrhova, vlznost 30%-40% ,
dodao sam i koji vent, sad imam 2 IN , 4 OUT , 2 u biljke , 2 za CT

znachi sad je 3x23cfl + 70w hps
pre dan- dva sam na jednoj biljchici uradio LST da vidim kako ,shta , dosta mi se svidelo pa cu uraditi i na ostalima , jednu sam topovao
prva doza plantele je dobila pre nedelju dana, danas drugu
,i naravno par slichica (slike su stare dan - dva)

to je to za sad .... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
edit :
evo i prvih problema , obe stvari se deshavaju na istoj biljci , ak znate shto je recite !!!!

ovo na drugoj slici mi deluje kao da je zbog vishka gnojiva (plantela list), nashao sam slichne slike na forumu , al neverujem da je zbog toga jer sam joj dao pola propisane doze i to njoj tek prvi put .
nediram nishta dok nechujem neshto od vas
a ovo sa prve slike mi se pojavilo samo na jednoj biljci