Zdravo svima, opet ja
ovo je 3 grow, prvi sam objavio ovde drugi je bio sa genetikom GHS Lemon Skunk, njega nisam objavljivao, evo ga treci nadam se da ce biti bolji od prva 2
da pocnemo
dimenzije boxa su: 22 x 14.5 x 45 cm sirina - dubina - visina
osvetljenje je: 23W 6400K / 23W 2700K / 20W 2700K ukupno 66W
ventilacija: 2x 8cm izduv / 1x 8cm uduv :costumed-smiley-027 ( u pitanju su standardni pc kuleri)
temperatura: 27-28 / 22 C
zemlja: Tera magma pomesana sa perlitom + coco chips na dnu saksije
seme: GHS Lemon Skunk - nije najbolji izbor za micro grow ali sta da radim drugo jos nemam, primetio sam da se Lemonka previse izduzuje i raste u visinu mnogo brzo ( predpostavljam da je idealna za majku biljku od koje bi rezali klonove :costumed-smiley-027)
Biljka je stara 1 dan.
Imam pitanje, citao sam na forumu o H2O2 i svidja mi se sta i kako radi i hocu da probam
pitanje je jel to ono sto se kupuje u apoteci i sto mi zovemo hidrogen ?
i u kom odnosu da zalivam sa njim ? da li uvek zalivam sa njim ili npr 1 nedeljno ?
ovo je 3 grow, prvi sam objavio ovde drugi je bio sa genetikom GHS Lemon Skunk, njega nisam objavljivao, evo ga treci nadam se da ce biti bolji od prva 2
da pocnemo
dimenzije boxa su: 22 x 14.5 x 45 cm sirina - dubina - visina
osvetljenje je: 23W 6400K / 23W 2700K / 20W 2700K ukupno 66W
ventilacija: 2x 8cm izduv / 1x 8cm uduv :costumed-smiley-027 ( u pitanju su standardni pc kuleri)
temperatura: 27-28 / 22 C
zemlja: Tera magma pomesana sa perlitom + coco chips na dnu saksije
seme: GHS Lemon Skunk - nije najbolji izbor za micro grow ali sta da radim drugo jos nemam, primetio sam da se Lemonka previse izduzuje i raste u visinu mnogo brzo ( predpostavljam da je idealna za majku biljku od koje bi rezali klonove :costumed-smiley-027)
Biljka je stara 1 dan.

Imam pitanje, citao sam na forumu o H2O2 i svidja mi se sta i kako radi i hocu da probam
pitanje je jel to ono sto se kupuje u apoteci i sto mi zovemo hidrogen ?
i u kom odnosu da zalivam sa njim ? da li uvek zalivam sa njim ili npr 1 nedeljno ?