Champions League 2015/2016

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hempatia Canna iGrow Mills Nutrients

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.097
16.232
358
36
Tacna
#22
Eto, sudačke pogreške opet u prvom planu, gol reala iz zaleđa. Zidan truba od trenera, nadam se da će sljedeću sezonu naći nekog kvalitetnijeg. Drago mi što je real pobijedio, al mi opet žao zbog atletica jer su bili bolji i borbeniji.
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.097
16.232
358
36
Tacna
#24
To govori koliko se kužiš u nogomet. Jesi vidio 3 zamjene koje je napravio, e sad mi reci jesi vidio neki pozitivan pomak na terenu nakon te 3 zamjene? Ništa, pali su u ritmu, pali u igri, izlaskom Krosa sve se vrtilo oko modrića, sva statistika pokazuje da je totalno promaši strategiju sa sve tri zamjene. Uz to sve forsirao je Cristiana koji je bio ozljeđen i na 20%, jednostavno nevidljiv u igri. Atletico je imao 10 kilometara pretrčanih više. To pravi trener nebi nikad napravio. E sad pogledaj simeonove zamjene, Carrasco donio prevagu u igri, opasan, stalno prijetio i zabio gol, tako se strateški vodi momčad. Nemam ništa protiv Zidana kao igrača, ali brate mili makni ga kao trenera. Sreća pa je del Boske to isto primjetio i najavio novog trenera za iduću sezonu. A rezultati, neznam loodi kakvi rezultati, izgubili prvenstvo, ispali u kupu a uz pomoć sudaca osvojili ligu prvaka. Od 9 mogućih trofeja izvukli samo jedan i to ne na pošten način, i onda mi govoriš o Zidanu kao treneru, ahahaaahaaaa, dobar vic.
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.097
16.232
358
36
Tacna
#26
Preuzeo je složenu momčad koja zna šta joj je posao, a i radio je uz to što je bio trener realaB kao pomoćnik u ovom realu. Znači došao je na gotovo, od 9 mogućih uzeo 1 trofej, to je tužno i to nije odlika velikog kluba poput reala. ja bi takav real doveo do kraja, čak sam siguran da bih više trofeja pokupio. Kod takvih klubova je uloga trenera svega 10%, ostalo je na igračima. Jedini trener čija je uloga 50% u nogometu je Pep jer on bira one koji mogu igrati ono što on traži od njh. Zidan je ikona, on treba da bude uz glavnog trenera kao pomoćnik, da se uči i diže moral, a jednog dana možda postane dobar trener, budemo vidili ;)
 
07.04.2013
33
32
18
#27
Valjda zato ove današnje trenere i zovu menadžerima :) Pep nije loš, ali je uglavnom radio sa provjerenim igračima, tako da nije morao puno brinuti. Nema više Fergusona da osvaja Ligu prvaka sa Flečerom i Kerikom :D
Ranijeri je napravio divnu stvar sa Lesterom ove godine, biće zanimljivo vidjet ih protiv evropskih klubova nagodinu, ako se ne raspu.
 

Đorđe Logić

Don't panic, it's organic
21.06.2017
323
1.140
143
#31
na menađeru sam prvi godinama
hehe i ja sam na manageru, tocnije fm2007 osvojio ligu prvaka x2 sa Dinamom (dok su imali eduarda, modrica, corluku itd) sto ne znaci da bih i u stvarnosti to napravio :D
a ove novije managere nisam toliko ni igrao iskreno, nekako mi se ne svidjaju koliko i prije.
po meni, zidane je mentalno dignuo igrace reala, s obzirom da je on vec igrao u ekipi koja je puna individualaca, treba znat takvu ekipu motivirat i napravit zajednistvo, sto je sa jednim narcisoidom poput ronalda, poprilicno tesko a kamoli vise njih (daleko od toga da je on medju najboljima na svijetu)
a to da je osvojio malo trofeja... to stoji, to bi dobri, tj bolji treneri osvojili