Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Chanel + Sour Diesel [CLF 200w + MH/HPS 250w]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 340883" data-attributes="member: 42275"><p>Vidi mozda cu ti postaviti glupo pitanje i prosto malo ali mozda je tako najlakse,kako da se odmeri o.2ml,koliko bi odprilike to bilo kapi ulja.Jer ja sam nesto citao da se konzumira to ulje jedna doza velicine zrna pirinca pa se lagano povecava doza ko ima kancer ili neke teze bolesti to je ok,ili sam je nesto mozda ispermutovao, e sad ok je radi preventive to sto ti kazes o,2ml,jer eto racunam zato te pitam posto od 100g kanabasi dobijes u proseku od 8 do 10ml ulja pa me cisto eto zanima koliko bi mi trebalo ulja za 3 meseca ako bi uzimao 0,2ml dnevno,mislim racunicu znam ja malo to i na glas razmisljaam nego konkretmo me interesuje koliko kapi mu dodje u 0,2ml.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 340883, member: 42275"] Vidi mozda cu ti postaviti glupo pitanje i prosto malo ali mozda je tako najlakse,kako da se odmeri o.2ml,koliko bi odprilike to bilo kapi ulja.Jer ja sam nesto citao da se konzumira to ulje jedna doza velicine zrna pirinca pa se lagano povecava doza ko ima kancer ili neke teze bolesti to je ok,ili sam je nesto mozda ispermutovao, e sad ok je radi preventive to sto ti kazes o,2ml,jer eto racunam zato te pitam posto od 100g kanabasi dobijes u proseku od 8 do 10ml ulja pa me cisto eto zanima koliko bi mi trebalo ulja za 3 meseca ako bi uzimao 0,2ml dnevno,mislim racunicu znam ja malo to i na glas razmisljaam nego konkretmo me interesuje koliko kapi mu dodje u 0,2ml. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Chanel + Sour Diesel [CLF 200w + MH/HPS 250w]
Bottom