cijene u svijetu

  • Nova nagradna igra za sve članove foruma: Growbox izrada - Tutorial. Nagradna igra se završava 31 decembra. Više detalja na linku: Growbox izrada - Tutorial
Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Travar 17

Aktivan Član
18.10.2007
72
0
0
29
Zanima me koliko kosta trava po svijetu npr. u Americi, u Africi itd.
ako neko zna.
 

nocna_ptica

Aktivan Član
20.01.2008
78
1
0
28
bas mi kolega danas pricao, bio je u bugarskoj...

likovi imaju trave na ono neznam...svako na ulici ima i nitko nije skrt, doslovno dodes do lika, pitas kao imas sta, on kao da, imas ti papira i na tu foru...

a cijena, prava sitnica (al ozbiljno) za nekih pol paketa platis 70kn (neznam koliko je to njihovih novaca) a trava je prava, jace nego ovaj ulicni skank gram za 100 novaca nasih...

i pusi se puno, lik mom legi ujutro donosi joint i pale cim se probudio...kaze raj...jos uvijek mu se oci cakle XD
 

3ananasa2

Aktivan Član
05.06.2007
213
8
0
34
a jebote 70 kn pol paketa , šta to treba značit , pol grama 70 kn ili pol kile 70 kn
pol PAKETA pih
 

Django

Aktivan Član
06.05.2008
99
2
0
35
čitao sam prije par godina članak o nekom liku iz splita koji je negdje u africi(tanzanija, čini mi se) kupovao i cijena je bila neka sića, za kilu par eura pa je onda to prodavao ovdje
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
49
0
34
Hehe...ko da su Beatlesi išli u indiju naći prosvjetljenje :icon_cool: išli oni po jeftin šit brate :bp4l:
 

nocna_ptica

Aktivan Član
20.01.2008
78
1
0
28
3ananasa2 je napisao(la):
a jebote 70 kn pol paketa , šta to treba značit , pol grama 70 kn ili pol kile 70 kn
pol PAKETA pih

pa pola kile 70kn

jebenica rekoh, treba ici u bugarsku
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
49
0
34
pola kile 70kuna? :D haha, pa tolko jeftino nije ni na najzabačenijem vijetnamskom selu:D Na sljedećem sajtu, za sofiju kažu da gram domaje il šta već, dođe od 1-3eu, a u varni od 0,5eu po gramu za domaju, a oko 5eu za skunk... meni bi logično zvučala cijena kile između oko 150 eu, al to sad lupetam napamet...znam da prije 6 god kad bio u srbiji, bili spominjali neke cijene iz Niša od 200eu po kili, a ovo bi trebalo bit jeftinije pa...

Ovo dobar sajt cijena i situacije vutre po svijetu:

http://www.webehigh.com/city/index.php?CITYID=0

:rasta1:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pablo Escobaar

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
49
0
34
ma svugdje ti to sad isto po hrv... domaja se podvaljuje po skunk, užas živi...da mi netko prije par god reko da će pedesetka sa 250 kuna skočit 10 puta, reko bi mu da je lud...ali eto...nakraju mi ludi :D

haha, sad baš gledam na onom sajtu cijene kile u nepalu...500kuna:D eto prave destinacije za ljeto:pat::181::rofl:
 
27.09.2008
13
1
0
29
Meni je više dosta one užasne hibridne trave. Već par godina nema ni miris ni okus kao nekada, a da ne pričamo o cijenama koje su nenormalno skočile zbog glupih lampi pod kojima uzgajaju biljčice.

Prije dvije godine sam bila u Parizu i cijene su bile i više nego povoljne. Doduše, pošto mi je tadašnji momak živio dole, vjerujem da je, kao i svaki student ganjao najjeftinije varijante. Samo, što se mene tiče, jebeš kvantitet, naspram kvaliteta. :)
 
27.09.2008
13
1
0
29
Lampe troše veoma mnogo električne energije, a i same po sebi su dosta skupe. Ne znam, svejedno i dalje maštam o onoj staroj, dobroj gandži... Novac i ne bi bio problem da je kvalitetna kao nekada.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.796
70
73
neznam što se mene tiče kvaliteta je dosta skočila tj. više uglavnom nema onih sjemenavih suhih gluposti ko nekada ali je ovo u današnje vrijeme preskupo dat 100 kn za paket za neke 2-4 frule mislim to je užas
A čuj troše lampe dosta struje ali kad se složiš na papir nije to toliko puno
Svakako se isplati uzgajat jer ako usporediš koliko para potrošiš na box i onda ti on daje svaka oko 3 mjeseca vrhunski dim i koliko para se potroši na rješavanje stvari upitne kvalitete uvijek je box isplativiji
A o outdooru da i ne pričam može se izvest s gotovo nikakvim troškom a da se ima gomila

A i nije poskupilo zbog el. energije i lampi jer to je više manje ostalo isto zanjdih milion godina poskupilo je zbog strožih zakona
Veći rizik= Veća cijena
 
27.09.2008
13
1
0
29
Što se mene tiče, u Sarajevu su cijene presmiješne. Recimo da dobijem nekih sedamnaest grama za petobu (50 maraka), što je oko 200 kuna. (To je otprilike čičak i po'.) Smiješno. Nekada si za taj novac mogao dobiti kesu! ...Okej, preuveličavam, ali opet. Ne znam da li je sve do, tako reći, ekonomske krize na balkanu ili ipak do nestručnih (, a i škrtih!) ljudi koji se bave prodajom narkotika, da ih ne nazivam dilerima.

Sva sreća pa su pali svi albanski dileri u Sarajevu. Imali su prelošu robu, kad se samo sjetim.. Ne znam ni da li je iko završavao kod njih, onako, svojevoljno. Doduše, sada je sama svjesnost da tog smeća više nema na tržištu olakšavajuća. :)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.796
70
73
a lijepo tebi ako dobiješ za 50 maraka sedamnaestak grama mi ovdje za te novce smo sretni ako dobijemo dva grama
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.