Cinema City filmski festival - Novi Sad 5. - 12. jun

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

korisnièko vime

Aktivan Član
17.05.2005
168
6
0
Cinema City

Buklet sa programom festivala

Mene najviše interesuju Animatrix, Planet Rock i Nacionalna selekcija, mada i u ostalim ima interesantnih filmova. U Nacionalnoj selekciji biće premijerno prikazan Srpski Film.

Program festivala po selekcijamaInteresantne su i žurke koje će biti održane na otvaranju (nastupa Juliette Lewis sa svojim novim bendom i The Good Guys neke njihove stvari sam okačio na ovoj temi pa ako vas interesuje čekirajte šta momci rade) i zatvaranju festivala.

Od lokacija bih izdvojio:

Dunavski park
dunavskiparkopenair.jpg


i

Katoličku portu
CC09D4Abdee13_copy.jpgNajavljen je bio i drive in bioskop na tvrđavi, ali nažalost zbog krize ta ideja će morati da sačeka.
 

Krejzy

Aktivan Član
22.02.2010
327
25
0
32
obozavam te filmske festivale na otvorenom :) nisam mogao vjerovati koliko sam se odusevio prvi puta kada sam bio na Pula film festivalu :pat:

samo da je lijepo vrijeme i vedro nebo :)
 

korisnièko vime

Aktivan Član
17.05.2005
168
6
0
uf kad se setim prošle godine u Dunavskom parku (gornja slika), ja sa par drugara u prvom redu, kese pune piva pod nogama, kreće Planet Terror i startuje se buksna. nema bolje.

a u Porti je mnogo dobro ozvučenje + je prostor ograćen zgradama sa svih strana, kad sam gledao Afro Samurai: Resurrection non stop sam se ježio od basa.
 

korisnièko vime

Aktivan Član
17.05.2005
168
6
0
Genius Party Beyond


totalno istripovana japanska animacija. 5 različitih ljudi su u pet različitih stilova animacije uradili 5 kratkih priča.

obavezno za sve ljubitelje animacije.

ja sam imao sreću da ga pogledam u prelepom ambijentu dunavskog parka, na ogromnom platnu uz odličan zvuk, ali kapiram da vredi pogledati svakako.

ako ima novosađana ovde svakako preporuka da ga pogledaju u repriznom terminu u pozorištu mladih.