Samo da ubacim svojih 5 centi u temu, možda nekom pomogne da se ne zarazi, ti gelovi su većinom beskorisni oni su antibaktericidni nisu antivirusni, za dezinfekciju samo koristiti dezinficijense na bazi alkohola minimalno 70%
Evo ovako, na poslu dobio šef prvi, pa zatim šefica. Na respiratoru su bili oboje završili. Aktivni ljudi, nepušači, relativno mladi (50ak godina).
Potom smo dobili ja i kolega, on nije imao nikakve simptome, ali je bio pozitivan. Lik ima 40god.
Meni je bilo ovako: okus i miris ništa (zapalim trubu ništa, samo me udari ), bilo koje jelo, ništa nije imalo nikakav okus. Miris isto tako nikakav i to mi je jako smetalo te sam na momente počeo umišljat da mi se više neće ni vratit (psihički zajebana stvar).
Sedam dana u komadu me je glava rasturala. Leđa, mišići i svaka kost u tijelu me je bolila na bilo kakav pokret, trzaj, čak i onaj najmanji.
Temperatura mi se prvih pet dana vrtila oko 38, nakon toga mi je bila normalna.
Respiratornih tegoba i smetnji nisam imao. Čak niti kašalj.
Sve u svemu, u mom slučaju gripa je za ovo mala beba. O šefu i šefici da i ne govorim...
Bravo!Mišljenja ko mišljenja uvjek će biti svakakvih
da sam htio da je nosim isao bih za doktora ne za majstora.
Čuvajte sebe i svoje bližnje, prijatelj mi je još u Njemačkoj, nije ni bio na sahrani.
Treba uvesti drakonske kazne za nepostivanje preporuka.
![]()