Genjo i Zabljak potpuno vas kuzim.. identicne misli se meni vrzmaju glavom.. u vezi ove regije, a pogotovo hrvatske. Ljepa je i bosna, i crna gora i sve te zemje su ljepe.. I zalosno je da se rasprodaju otoci i zemlja strancima koji ne mare za tradiciju i prirodu.
Razmislite li malo vi ste veliki sretnici jer hrvatskoj je vec odzvonilo, a kod vas zvoni tek dolazi..

(
Usput mene ne zanimaju skupine ljudi uopce.. ja znam tko sam i netrebam se skrivati iza nikakvih zastava da prenesem svoju poruku i smisao zivota ostatku svijeta..
Zlo mi je vise od kategoriziranja ljudi na temelju nacionalnosti, religije itd.. a uglavnom si ono gdje si rodjen.. i onda ajmo se mlatit, klat i ubijat sa bracom samo zato jer su rodjeni 60km preko granice od nas.. MA BLJUV primitivcuge bolesnih iskrivljenih umova.. Postujem sav zivot na zemlji ali dodje mi da ih vilama sve na hrpu nabacam i zapalim.. jer tehnologija im daje tu moc da svoje iskrivljene i bolesne umove reklamiraju, a mediji ih pakiraju kao savrseno mentalno zdrave pojedince.. tako da se infekcija mrznje siri kao u igri pokvarenog telefona.. na kraju se svi ubijaju, a nitko nezna zasto, pa se ubijaju radi toga jer su se ranije ubijali.. to postane dovoljan razlog za nastavak krvoprolica..