CRTICA o...još jedna godina iza nas-Vutro moja gde smo sada...?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Barbarossa

tata brada
Poznanik Foruma
20.12.2014
2.688
26.640
1.058
Jugoistočno odavde
Tu pred kraj svake godine, uvek pomalo patetičan, više nostalgičan, rekao bih, dočekam da mi dođe jedna svetla misao o nekako najličnijoj stvari iz plakara moje intime- Vutri.
Sve u vezi sa tim već doživljavam lično, da se razumemo!
Reče negde @Zelenko63 da sam kao vetar koji zimi prođe ovuda, a onda utihnem do sledeće jeseni...
Istina, protutnjim tu prazan i napunim se svetlom; protutnjim tu takođe sa mnogo snage i ostavim je za sobom ovde, vama... hiljadama još uvek nemih posmatrača; protutnjim da probudim zaspale, da pokrenem lenjave, da ohrabrim ćutljive...protutnjim da me svi čujete jer svi od Vutre dobijamo i svi Vutri dajemo. Nema žicanja tuđeg iskustva...za dž.
Ali ja sam samo jedan glas otisnut u beskraj ideje o slobodi, o Biljci i ljubavi...na hiljade nas je ovde....a Vutra je čarobno mesto puno života.
Zato svi treba da podelimo po deo sebe, da svake godine nadograđeni uživamo u lepšem, da uzgajamo lepše, duvamo srećniji i sigurni da prihvatamo sve one nove koji bi da budu deo ove priče...
Sve je već ovde. Nakon toliko godina Vutra je riznica iskustva, znanja, fantastičnih ljudi i prelepih biljaka...pa tako je lako biti ovde sada, uživajte, growajte, duvajte!
Ja evo i sada kada stara godina nestaje u dimu nekih suludih indika, opet kao vetar duvam ovuda...i proći ću.
Ali uvek se vraćam...kad nestane vutre ili jednostavno samo zato što volim ovo mesto.
Neka ti sledeća godina Vutro bude...pa znaš već, reči su suvišne :razvaljen::
Živi bili! :respect::vutra:
 

GoLee

Aktivan Član
04.11.2019
194
942
93
Under the sea
Svako dobro i tebi naš dragi Barba. Takođe veliko od srca hvala Vutri.org na postojanju i ljudima koji održavaju ovu divnu pricu i vrlo aktivan forum. Svaka nova godina je neki novi show korak u cijelom sistemu. Kako god okrenemo bar se nadamo da ce nama ljubiteljima prirode u 2020. biti odlučeno da ovo sto radimo je sasvim normalno. Došlo je vrijeme za promjene .::poke::