Cudna mutacija klona, Polyploid?

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hesi Canna iGrow Mills Nutrients
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
09.11.2017
2
5
3
#1
Pozdrav svima,

Pratim forum vec neko vreme do sada nisam imao prilike da postujem. Trenutno mi je u toku prvi uzgoj (moglo bi se reci, s' obzirom da je jedna biljka vec skinuta, u razlicito vreme su posadjene, itd..) Hteo sam da otvorim dnevnik ali nazalost nisam imao vremena, a sada su biljke vec odrasle pa mi je malo glupo da otvorim a i ne znam da li je po pravilima. Nebitno, imam WW biljku u vege malo vise od 2 meseca, malo sam trimovao donje listove i pojedine grancice da bih napravio malo reda i olaksao sebi polivanje itd... Kada sam isekao prve 2 donje grancice iz zajebancije sam ih pokusao klonirati cisto da vidim kako to ide, koliko vremena treba i da li uopste moze bez clonexa s' obzirom da ga tada nisam imao. Koristio sam kamenu vunu potopljenu u obicnu vodu sa cesme ph 5.5 pomesani sa oko 1/4 doze TNT (Hesi) i 1/2 doze Root complexa (takodje HESI). Reznice sam drzao u obicnoj plasticnoj casi preklopljenoj drugom plasticnom casom radi ocuvanja vlaznosti. Samo da napomenem da sam takodje prskao foliarno svaki dan istim rastvorom samo duplo blazim. Jedan klon izgleda normalno kako bi klon trebalo da izgleda a drugi ima pljosnatu stabljiku i po 4 lista na nodu kao sto mozete videti sa slike. Zanima me da li ste imali iskustva sa ovim i da li se to cesto desava. Donje grane jos uvek nisu dovoljno razvijene ali deluje mi da ce biti normalne, jedino glavna stabljika pokazuje ovu mutaciju. Slike nisu ispale bas sjajno ne znam koliko mozete da vidite, ako je potrebno mogu kasnije ili sutra napraviti nove slike.

EDIT: Takodje izvinjavam se ukoliko sam omasio sekciju, slobodno premestite, nov sam i nisam jos uvek uhodan nadam se da ne zamerate.

Pozdrav.

Klon 1 - Copy.png
Klon 2 - Copy.png
Klon 3 - Copy.png
Klon 4 - Copy.png
 
Poslednja izmena:
09.11.2017
2
5
3
#3
Hvala na linku. Vidim da ovakve mutacije i nisu retke koliko sam mislio da jesu. Bas me zanima kako ce se ponasati u cvetanju.

Hmm, po cemu to vidis? Ne bi trebalo, dnevna temperatura bude izmedju 24 i 27 nocna bude 20-23.
 
Sviđa im se: hazeri

hazeri

*RF*
Prijatelj Foruma
25.01.2016
7.490
31.639
2.558
Er-Rif
#4
Mozda je kriv blic..jer kao da se pomalo plave,a to su prvi znaci hladnoce..barem su meni bili..dva puta:smoke::thumb:
Edit;
Sad kad malo "bolje" pogledam...u pravu si,ne plave se..mislim da su sjene...
 
Sviđa im se: VuRuKuSoKuRo
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.