Cudni efekti vutre...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
12.05.2010
30
3
0
28
Ovako,evo ovo mi je prva tema koju sam otvorio stoga se ne trebate cuditi ako vidite da ne kuzim nesto,jer sam ipak ustvari pocetnik u svemu tome...Da pređem na problem..Znaci ,neki puta nakon sto popljugamo,nakon odprilike 20-30 minuta ja se izgubim u vremenu i prostoru..Znaci ono sto radim to normalno dalje radim znaci zajebavam se s frendovima i to ,i odjedanput se pocnem zapitivat jbt zasto to radim koji ***** je to,pitam se sto da sada radim ,neznam sto bih radio...totalno usran osjecaj,ko da si izgubljen sam u sebi...Vidio sam da je netko vec otvorio slicnu temu,ali tu nisam pronasao rijesenje,pa bih molio ako netko zna u cemu je problem,znaci totalno se izgubim neznam di sam sta sam,neam pojma sto da radim ,hodam lijevo desno bez razloga..Sad me zanima jel problem u mojoj glavi ili necem drugom??Jer ja sam cuo ono trebas se samo opustit reci si to je sve od žiže itd..Ja to sve znm al jednostavno se tako osjecam...Cudan osjecaj...To mi se ne dogada uvijek,ja se mogu skulirat ono kad primjetim da se ponasam tako ono sam sebi kazem jbt moram se skulirat, idem radis nesh..i tak pa se onda mogu skulirat..al se moram dosta podrudit da sam sebe uvjerim da nije nista strasno da je od žiže i onda se u granicama normale osjecam high a ne ovako sjebano....Evo sada sam vam opisao moj problem,pa bih vas molio da mi pomognete ako znate u cemu je stvar...Unaprijed hvala..Piece...:rasta1:
 

tambura

Aktivan Član
14.11.2008
119
12
18
52
reci samom sebi da ti je to od trave,skuliraj se jer znas da ce proci.tako se tjesi i nemas frkeima vas puno sa takvim problemima.nauci se uzivati u vutri.ne srokat se pa puzati,nego fino potegnuti pa filozofirati i cudit se osjecajima koji te obuzmu.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.
13.04.2009
30
0
0
33
to je sve do psihe a ovisi i do okoline(kolko si dobar s ekipom s kojom pusis)
dali ti je tako svaki put?
kad sam pusis jel ti bude kad tako?
meni nekad zna bit da neke stvari zanemarujem koje su u stvari bitne pa kad zapalim mi to tek tad dode u glavu
ako imas osjecaj da ne pripadas negdi kad zapalis, onda najverojatnije tamo i zapravo ne pripadas
moras dat vise info al nije do trave nego do tebe
 
12.05.2010
30
3
0
28
ne..to mi je odprilike 75% da ce mi tako bit...znaci ono od deset puta npr. meni je 7 puta tako...
kad sam pusim,mi je isto tako neki put da neki put ne..iako ja rijetko sam pusim...
ma drusto s kojim pusim je totalno oke,to je drustvo s kojim idem uvijek van,a i ja se ne osjecam da ne pripadam negdje,nego jednostavno se izgubim u vremenu i prostoru vise prostoru nego vremenu nije ono sad da neznam koji je dan ,ili jel 9 sati ujutro ili 2 popodne,to znam,ali ono osjecaj mi je takav da neznam kud bih sa sobom,rijede komuniciram s frendovima kad sam napljugan jedino ak je ono stvarno dobra atmosfera zajebancije i neprekidnog smijanja,al ovak kad nesh radimo pricamo normalno onda ja sutim promatram sve oko sebe,i odjedanput mi pocinje dolazit taj osjecaj kao da se nemogu skoncetrirat na nesto i nesto bezveze radim a uopce ne razmisljam o tome sto radim i uopce nisam svjestan onog sto radim,kao da sam zarobljen sam u sebi u svojim mislima..i to mi bas i nije najugodniji osjecaj...kao da nema svrhe ako bih nesto radio...pa sam sav zbunjen u svojim mislima.....:smoke18:
 
07.11.2009
3
0
0
33
:sun2:...ja svako jutro dozhivljavam chudne pojave u svom umu.. naime, do posla ujutro u pol osam si zapalim jednu i onda otkidam.. vozim se na motoru do odredishta i kroz glavu mi prolaze brda i planine informacija... neke korisne a neke beskorisne, kao shto naprimjer mozhe biti registracija od nekog auta.. no to nije bitno.. mislim rech da, u svakom trenutku mozhesh kontrolirat "trip" jer si ti taj koji dozhivljava trip, a ne trip tebe!! - nadam se da shvachanje ovog mog teksta nije preteshko..

e, i, da !! (trenutno imam neku, u unutarnjem djelu vrha crvenkaste boje travicu, a i mirishe mi po jagodama... http://www.lataco.com/taco/wp-content/uploads/strawberry_cough.jpg - izgleda ovako.. i josh mijeshana sa afghan hashom, mogu rechi da stvara odlichnu pomutnju-efekt..

peace.. happyness and prosperity... ^^
 
12.05.2010
30
3
0
28
al ja nznm tochno kako kontrolirat..tocno mi je drugacije od onoga kako si ti rekao mene trip kontrolira ,a ne ja njega....neznam kako bih ga kontrolirao....
 

Pepinja

Banned
Banovan
24.02.2010
36
1
0
32
Gle stari meni ti to odlično istina bija sam samo jedanput tako sjeban ali rečuti dva tri pravila da ti sve bude super kad si high (moja osobna pravila)
1. S pravim frendovima s njima sve super još kad počnete filozofirat i bacat teorije (možda od tih neke i jesu pametne ali ih se kasnije nemoš nikako sititi osim ako te neko ne potsjeti ko nije bija high)
2. Kad u prirodu ili na balkon na ljuljačku ili ležaljku ako imaš najbolje zavali se na travu ili krevet (kako u onoj pismi ide opusti se i uživaj) teke ubi oko ako imaš vrimena i to je to...
3. Probaj s bongom, jer npr meni je mnogo bolje s bongom nego u rizli ali čuj svatko ima svoj ukus (ako češ s bongom ne zaboravi ubacit leda onda je ko bog) i to ti je to
4. ovo pravilo je najglavnije opusti se i uživaj ne razmišljaj (doduše to je dikod teško) ali kužiš me nema puno razmišljanja...

To ti je što ja mislim ali stari što da ti kažem ako to nemoš nikko da središ naduvaj se s nekim koji je u tome duže i nek ti on donese neku dobru robu par vidit, a ako neide jbg ostavi se šta drugo da ti kažem...

EDIT: e i naravno kad si high stavi neku laganu peace muziku...
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
35
trabunjar.bloger.hr
na travi možeš sve zabrijat pa zabrij neku tehniku kojom ćeš se riješit te konfuznosti. :D iako vjerojatno je dovoljno prihvatit da si ti taj koji određuje sebe i svoju stvarnost, a da ona nije prethodno dana.no u praksi su to samo filozofska preseravanja, sumnjam da bi meni takav savjet pomogao u periodu kad je trava imala neugodan i pretjeran učinak.jedino što je zapravo pomoglo da se riješim toga je salvia divinorum, nakon žestine iskustva koji ona pruža više ništa nije strašno,čudno ili ludo...i shvaćam svoje pretjerivanje :D.
što se tehnike tiče...npr ja sam si zabrijo da će mi pomoć
ako se legnem na livadu duboko dišem u pravilnom ritmu i tokom toga lociram ono što me smeta u tijelu i polako to izgurujem iz njega namjerom kroz mali prst ili tjeme.i djelovalo je.iako ne uvijek.možda bi najbolje bilo, pošto je teško nabavit salviju, da si namjerno pojačavaš taj osjećaj koji te smeta dok se potpuno ne iscrpi i ostavi mjesta katarzi.


(sad sam se sjetio da mi je jedan od problema kad bi bio nadimljen,prije salvije,bio to da bi imo osjećaj kako mi se sve ljepi za prste...pa sam stvorio teoriju da je onaj mutirani pauk što je ugrizo spider mena zapravo genetski modificirana trava koju sam pokurio :D)
 
12.05.2010
30
3
0
28
Evo,tek dns mi se opet pojavio taj cudan osjecaj koji je trajao jedno sat i pol,dva....Znaci pusili smo običnu žižu,nakon 15-20 min poceo mi je osjecaj kao da sam ja povezan sa svakim svojim frendom s kojim sam pusio i da sam ja ovisan o njemu,znaci ovako npr.ja ako sam hodao prema naprijed oni bi isto hodali ja kada bih stao i oni bi stali kao da sve ovisi o meni,i to me dosta strasilo,nakon pola sata sam jeo sendvic ,i cijelo vrijeme sam imao osjecaj kao da su u hrani neki zivci koji su povezani sa mozgom i osjetim cijeli put kako mi hrana iz usta dolazi do želuca,znam da mozda zvuci smijesno ali je dosta tesko objasnit,onda cijelo to vrijeme kao da su mi pokreti kasnili za onim sto sam si zamislio u mozgu,znaci u mozgu sam ja vec to ucinio a tek nakon 2 sec ja to obavim,npr. počeškam se po ruci i ja si to u mozgu vec "obavim" a tek nakon 2 sec ja to bas fizicki napravim i osjetim kako sam se poceskao....Jedno vrijeme kada sam žvakao sendvic u ustima nisam ga htio progutati,ne da nisam mogao nego kao da moja podsvijest to zeli napraviti a fizicki ne zelim,i nakon 2-3 min sam uspio progutati zalogaj...Stvarno taj osjecaj nikom nebih pozelio,jer stvarno nije ugodan ni nimalo zabavam,mozda je to sve do psihe ali ne vjerujem ,pocinjem sumnjati na žižu,jer uvijek kada sam pusio skunk to mi se nikad nije dogodilo...Znam da mozda necete shvatit taj osjecaj jer to bas morate osjetiti da biste znali kako je to,mozda necete shvatiti prema mojem opisu kako sam se osjecao,ali je bilo tocno tako kako sam vam ispricao...I da ne kazem cijelo to vrijeme mi se jako spavalo...Nakon 2 sata taj je osjecaj skroz nestao....
 
12.05.2010
30
3
0
28
znam ja da sam se napušio,samo meni kao sto sam rekao neki puta stvarno zna biti presjebano....Jel je tebi ikada bilo tako kao sto sam ja sada opisao npr. ovo sa gutanjem ili ovo sa kasnjenjem pokreta...Ili kada imas osjecaj da si ovisis o drugima....xD
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
U početku prvih par puta se nisan ni napušija,ili nisan zna pušiti.Recimo da san ima oko 16-ak godina.
Tih godina jedno smo ljeto nas 5-6 uzeli za 50kn(7-8€) i bilo je doslovno za 1-2 jointa al se u to vrime trebala dobiti petica,ono,zlatna vremena:)
Zamotamo,ispušimo,pri završetku jointa nas 3-4 je doslovno izgubilo svijest,i ja među njima,valjda ne više od 10-15 sekundi,nikad nikog nisan pita šta se desilo.
Vjerovatno je naišlo nešto prvoklasno,šta se onda nije nalazilo.
Tako da dosta ovisi o stažu pušača,koliko često puši,koji je dim u pitanju-to je pod broj 1!
Ukratko,ja se veselim kad me nešto tako iznenadi,i nastojim to usmjeriti tako da mi paše i da to iskoristim maximalno,nedo mi bog da se bunim:)
 
12.05.2010
30
3
0
28
i da zaboravio sam napomenuti imao sam osjecaj kao da zivim sekundu po sekundu,uopce nisam razmisljao sto ce bit za 5 minuta,znaci uopce nisam razmisljao o proslosti i buducnosti,samo mi je bilo vazno ono sto se u ovoj sekundi dogada,pa u ovoj,pa u ovoj.......ako kuzis sto hocu reci....ali ovo se ne podudara ovim sto si ti rekao,bas kad je bio skunk onda sam ja chilao i bilo je prejebeno znaci skunk je dosta bolji od normalne žiže i od tog mi je bilo super,a od ovog običnog ono koma....Kuzis ja sebi nemogu promijenit to raspolozenje,barem ja to tak mislim i tako mi se cini,mislim si ono proci ce za 2 sata to mi je od žiže o to je to,a sad da ja idem sebe uvjeravat da to tak treba bit i da trebam uzivat u tome,to je preveliki zadatak posto sam umoran.....xD
 
12.05.2010
30
3
0
28
hahaha,i da jos nesto,sada kada se sjetim necega kada sam bio u napusenom stanju,zapitam se ono jel to bilo dns kada sam pusio ili prije tjedan dana,ono ne sjecam se dost toga, i potpuno sam gledao drugim ocima svijet oko sebe,tebi vjerojatno bi bilo predobro jer znas iskulirat i to,al ja tocno josh neznam iskulirat neke stvari,bez da imam cudne misli....