Cudni efekti vutre...

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
08.07.2010
3
0
0
37
Ne otvara mi se nova tema pa da ispovjedam svoj problem ovdje. Valjda ne zamjerate.
Moj zadnji trip na mari prije ove frke bio je pred nekih 3 godine kad sam je aktivno pusio dva do tri puta tjedno bez beda. Dosla kriza s parama pa odlucio prestat. Neki dan uzeo od novog dilera vutru, bio mi rodendan pa odlucio proslavit. Napominjem da sam prvi put kod ovog lika uzimo travu te mi je napomenuo da je luđačka. Sve to ljepo proslo, srolam ja joint(nisam pretjero s marom, ipak me lik upozorio) nadem svoje mjesto "mira" u kuci i pocnem lagano pusit. Sve isto ko i pred tri godine. Samo 10 min. nakon sto sam popusio joint pocne me prat paranoa. Nist novog, to mi se znalo i prije desavat al kako doslo tako i proslo. Ne zabrijanjava me to, vec to sta sam nakon pol sata zavrsio u kadi, peruci svoju vlastitu bljuvotinu sa sebe. Tri sata sam bio u kadi i izbacivo kroz usta sve sto je ostalo u zelucu od prijasnjeg obroka. Jako neugodan trip, bio je vise osjecaj ko da sam pijan(samo 10x gori), sve se vrtjelo oko mene pa brijem da sam radi toga povracao. Nikad mi se nije desilo da bi povraco zbog vutre. Jel uopce to moguce? Google veli da vutra cak sprjecava mucninu i povracanje. Sumnjam na svog dilera da mi nebi uvalio neko iskemijano smece. Jel imaju naviku dileri spricat vutru sa jos nekim supstancama? Sad mi ostalo jos dosta vutre a mene totalno strah zapalit da se ne ponovi vecer koja je iza mene. Jedno od losijih iskustava u mom zivotu.

Imate kakvu ideju sta bi moglo izazvat ovo nekontrolirano povracanje?
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Prepusio si se ko svinja :icon_lol:

Dobio si najvjerovatnije neku kvalitetnu domi. indicu pa te malo zakucalo vise :sun2:
a pogodovalo je i to sto davno nisi palio, jos posebno ako si pio pivo.
Mozda si bio i dehidriran, ili "progutao" malo dima u zeludac itd.

Uglavnom prepusio si se, tako je i meni slicno bilo nedavno, nisam povratio ali osjecaj slican
kao pred povracanje, "lopta" u zelucu i grlu i hoce van.
 
08.07.2010
3
0
0
37
Sacekat cu vikend pa opet probat u manjoj kolicini, tjedan mi radan pa da nebudem zbedira sljedeci dan ako dode do sranja. Znaci morat cu stisnut ruku novom dileru za vrhunsku vutru:), a ja se vec nabrijal da mu ruke potrgram:).
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
a tko je vidio od 1 pljuge rigat :p za prepušit se treba ipak puno više, zato i je taj prefix "pre" u pušenju :p

ne znam...ne mora ni bit da je zadnji diler to prsko...možda već 1. il 2. ruka...probaj još jednom popušit bez cuge pa vidi :)
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Nemojte bedirati covjeka bezveze, nisam ni ja svoju prskao s nicim pa kad me od samo 3 hita na bongu puklo
toliko da nisam znao di mi je glava a di noge.
Povracanje se moze desiti iz dosta razloga a ja osobno bi prskanje stavio pri kraju liste po vjerovatnosti.
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
36
izbio si se... to je to
nebih reko da je bila špricana.!
ali rigat... to neznam zašto..

zapali đoks, onda ti se otvara apetit, i tek onda se ubij u hrani... (nemoj jest prije jointa ako ti ne paše)
neki ne podnose travu, pa reagiraju bljuvanjem... pogotovo NEpušaći, i vikend pušaći i oni koji nisu nikad pušili, ili oni koji jako rijetko puše, ja mislim da je to normalna stvar, ako je vutra kvalitetna...

nagledo sam se ja svačega, kad sam pušio svoju domačicu, 2 lika su se doslovno ukomirala, da nisu mogli stat na noge... i naravno rigica na maksimalno :))

tako da se ne zabrinjavaj puno, puši više i sve će bit ok :icon_lol:
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
36
trabunjar.bloger.hr
a jel ti inače pušiš duhan? ili samo s vutrom?

uzmi neku kozu,zeca,papratnjaču,a možeš i mačku/mačora pa je mazi i brini se više o njoj, manje o sebi.ma što god samo da se prestaneš tolko opterećivat samim sobom :D
 
03.06.2010
19
5
0
55
player656 je napisao(la):
Imate kakvu ideju sta bi moglo izazvat ovo nekontrolirano povracanje?

To ti je kada pritisnes gas do daske a motor dobije vise goriva no sto mu je potrebno,plus gorivo je bilo dobre kvalitete.Znaci presaugao si...
 

Nikolica

Aktivan Član
19.03.2010
69
4
0
34
Ne znam, meni se nije desilo da peglam od vutre. Sva sreća mislim... Čak šta više, par puta kad mi se peglalo jer me je boleo želudac, vutra mi je pomogla da bolovi prođu. :)

I nikako ne mogu da pušim ako sam gladan. Moram nešto da ubacim u kljun. I naravno nenormalno mi se otvori apetit posle pušenja, mislim da bih mogao pojesti sve što se nađe u frizu...
 
08.07.2010
3
0
0
37
Najvjerojatnije bila kriva pauza od par godina. Vec se treci dan zabavljam s njom bez ikakvih tegoba. Prva liga je ova vutra, tri cetri dima i uslagiran sam ko svinja:). Hvala svima na odgovorima.
 

Bob _Marley

Aktivan Član
17.05.2010
159
6
0
42
Eto mom frendu se nedavno desilo da mu je bilo lose jedno pola sata nije mogao doc ksebi,izgledao je ko da ce past u komu (ali naravno znam da se od vutre napada u komu ili umire,samo je tako izgledao),ponekad me je cak strah radi drugih da nebi bilo neugodnih situacija,kod mene toga nema uvijek sam veseo ,i opustim se uzivam maksimalno sto mogu :)
 
17.01.2011
5
0
0
33
Pravi sam amater sto se tice vutre,
otisao sam na vikendicu i ponjeli smo vutre i pusili, i na jednom srce mi pocelo da kuca veoma brzo, doslovno kao da hoce da iskoci i onda sam se prepao i jos jace pocelo srce da kuca , i ujutru se smirilo se :D
i 7 dana poslije smo opet pusili i opet je srce brzo lupalo al sam bio opusteniji i nisam htio obazirati paznju na njega.

Jel ovo normalno, bi li trebao prestati konzumirati ,
ili vas neki savjet ;)

Unaprijed hvala

ps. sry ako je nesto slicno otvoreno, ja nisam nasao :D
 
17.01.2011
5
0
0
33
E hvala drugovi :D
drago mi je sto nista opasno nije :p

Koliko sam se prepao prvi put samo sto hitnu nisam zvao xDDDDDDDD
btw: gledao sam taj film i ona scena gdje on misli da ima srcani udar
mozda me i od toga paronoja bila ^^
 
11.11.2010
7
7
3
xaxa :D Imao sam i ja takav problem. To ti je zato sto se tripujes pre pusenja, sta bi rekla tvoja keva da zna za ovo, osecas se kao klosar :D Zar ne? Bitno je da pripradas tom drustvu, i da si siguran uz njih. Ja na primer, kad me uhvati takav trip, samo krenem da se smejem na silu, i onda se normalno pocnem smejati. Veruj mi, videces poci ce ;)
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.158
298
54
player656 je napisao(la):
Najvjerojatnije bila kriva pauza od par godina. Vec se treci dan zabavljam s njom bez ikakvih tegoba. Prva liga je ova vutra, tri cetri dima i uslagiran sam ko svinja:). Hvala svima na odgovorima.

takvu sam i ja nabavio nedavno... uzmem ja hrabro pola grama, ako i toliko, složim frulu, jedva popušim do kraja, kad me počelo bacat... jedva sam hodao, soba se okretala, jedva sam se micao. odjednom, samo želudac oće van. ja brzo u wc, izrigam se kao đubre, i operem se nekako, doteturam natrag u sobu i uvalim se u stolicu. sjedio sam dobra 3 sata i nisam se micati mogao, skroz sam se zabio... bila je to predobra indica, šteta šta je više nema...