Cyber droga

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
50
Doza kokaina – 3,75 dolara, doza LSD-a – 4,5 dolara, doza Marihuane 4,25 dolara.Da bi se uradili, ne trebaju rizle, a i sluzokoza nosa ce ostati netaknuta... Ove droge se ne konzumiraju na uobicajeni nacin – za njih je potrebno staviti slusalice na usi i opustiti se pola sata.

I za orgazam
Stigao je i siri se trend, tacnije internetski programi s kojih je moguće skinuti “doze” – zvucne programe za poticanje najrazlicitijih senzacija i stanja. Aktivni sastojak Cyber droga su zvucni talasi. Pojednostavnjeno, talasi frekvencija između 3 i 30 Hz selektivno deluju na odredene centre u mozgu, dovodeci konzumenta u stanje slicno – ili vrlo slicno – onom nakon uzimanja "cvrste” droge.

Posast Cyber droga prije nekog vremena zahvatila je Spaniju, a potom se trend prelio i u Italiju. Nakon sto je Spanska policija obavestila italijanske kolege, pre neki dan voditelj Jedinice karabinjera za borbu protiv internetskih prevara i zloupotreba Umberto Rapetto izrazio je zabrinutost oko legalne prodaje i razmene stimulativnih doza, ni Italijani jos nisu sigurni kako se postaviti prema novom fenomenu.

Prema danasnjim informacijama,policija jos nema saznanja o Cyber drogama iako je internetska trgovina i razmena ziva i na forumima – pocelo je, tajno i skromno, pre godinu dana, u poslednje vreme je u zamahu.

Prema podacima na stranici I-Dosera, najtrazenije doze su pejoti, marihuana, trip, ecstasy, LSD, ali i orgazam. Naime, iako je pocelo s drogama, s vremenom se ponuda prosirila pa sad postoji dvadesetak kategorija – od seksa, preko doza za smirivanje anksioznih stanja do “spiritualnih”, za koje tvrde da izazivaju lucidne snove i vantelesno iskustvo.

Cinjenica da su pocetne doze besplatne te da se posle za njih plaća – od 3 do 200 dolara (za sto ce vas, kazu, dotaknuti Bozja ruka) – navele su Italijanske policajce da trgovinu ocene “tipicnom dilerskom”.

Boli glava
Iskustva konzumenata su razlicita: dok se jedni zaklinju da nema razlike izmedu prave i Cyber droge te da su ove druge puno zgodnije, posebno jer se mogu konzumenti bilo gde i bilo kad jer dolaze i u mp3 formatu – drugi su nakon slusanja imali glavobolje, lupanja srca ili su pak povracali.

Treci, naravno, nisu osetili nista. Nemali je broj skeptika koji tvrde da je rec o prevari ili tek pukom trendu. Italijanski neurofarmakolog Felice Nava potvrdio je da ne postoje zvanicne studije koje bi dokazale da zvuk moze izazvati neurološke fenomene slicne onima nakon uzimanja droge. Nije jasno kako bi delovanje na električnu aktivnost kore mozga moglo dovesti do nadrazaja limbičnog sastava bez kojeg nema osecaja ugodnosti. Slicnu sumnju iznosi i dr. Slavko Sakoman.

– Pozitivna iskustva su verovatno placebo efekt i autosugestija. Verujem da je rec o trendu koji ce, kao i svi, proci – zakljucuje Sakoman.



Nasao sam sve ove programe pa cu ih postaviti da ih skinete i probate ako zelite.
 

Bugi

Aktivan Član
10.11.2006
515
14
0
37
brend je napisao(la):
Treci, naravno, nisu osetili nista.

ajde ti daj ljudima ove prave nabrojene droge i nadi jednog koji nece osjetit nista..nema toga..svi do jednoga ce osjetiti..

btw ja skeptik ;) imas li ti kakvih iskustava ili si jedan od tih trecih..
 

DinkoCentar

Aktivan Član
07.07.2008
54
0
6
44
kolko god sličan efekt bio, je**** majku meni ne bi to bio ni približno dobro kao kad smotam džoint i napušim se s ekipom. poslušo bi to čisto iz znatiželje, al ne privlači me baš posebno.
 

bahatee

Aktivan Član
09.10.2007
99
6
0
33
Čula sam za ovo
al pošteno da vam kažem mislim da je ovo glupost
al eto ništa dok ne poslušam
Javim vam šta se dogodilo
:vb_kez:
 

Bugi

Aktivan Član
10.11.2006
515
14
0
37
slusao u prostoriji napravljenoj za slusanje HD audia, tocnih proporcija, tocno postavljeni zvucninci, cijevna pojacala sa pozlacenim zicama, preko uredaja koji sa kompjutera moze bacat izlaz 7 puta kvalitetnije zvukove od wawa, dakle hd dvd audia, sve u korist za bolju produkciju zvuka...
tu sam dozivio najjace tripove...
upalio ja peyotl taj, osim sto mi se zamantalo zbog konstantnog doppler effekta nije bilo nista drugo...
xD
 

tale

Banned
Banovan
21.02.2008
3
0
0
33
ja iskreno mislim da je ovo žešća prevara jer ni same slušalice ne mogu da proizvode zvuk toliko male frekvencije, opseg im je jako sličan opsegu koje ljudsko uho prima (znači od 20Hz do 20kHz)
 

Loa

31.07.2008
7
0
0
35
htela sam to isprobati, skinula sam na komp salviu, ali na žalost šalje mi neke glupe poruke i ne mogu derarati :( piše nekaj u stili da nije siguran i da nema dobar završetak? :icon_confused:
 

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
50
Proverio sam i Salvia nece ni kod mene da radi. Ostali linkovi rade. Nesto sam opet zabrljao sa kompom
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ima fora s i doserom ako vam neradi da morate u psotavkama promijeniti jezik na engleski ili tako nešto ako se dobro sjećam
meni nije htio ništ otvorit dok nisam to rješio
Pogledajte u ostalim temama o i doseru mislim da sam negdje već pojasnio
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
joj nemoj samo peyote, doći će ti neorganska bića i odvesti u svoj svijet! možda se više nikada ne vratiš!