ey bok evo da i ja probam nesto prosrat na ovu temu :shock:
ovako sto se tice vutre i kako djeluje na ljude , evo reci cu ti da sam ja naduvo jaaako puno ljudi a nema se tu sta puno rec to ti ljudi ili vole ili ne vole ! svako drugacije to primi, neki povracaju slabo im je mole boga da ih pusti i vise nikad ne probaju (imo sam taj slucaj s nekoliko prijatelja) a nekima pase bas kako je vutraganjjo reko osjecaj lagane napusenosti i misli ti plove kao talasi..
bitno ti je da si u ugodnom drustvu a da se ne druzis s nekim tko ti ne pase jer kad si naduvan/a shvacas svjet malo bolje (kolko got da narkomanski zvucala ova recenica

ja recimo kad sam naduvan ne trpim ljude koje inace ne volim i nemogu bit u njihovom drustvu...
a ovo sto te zanima sto se ostalih droga tice
LSD - halucogenic , nisam nikad probo jer naprosto ne zelim 8h inenzivno halucionirat i bit izvan sebe
Speed/AMfetamini - to ti je najvecec smece od droge toplo ti preporucam da to nikad ne probas
Ecstasy - e ovo je vrlo zanimljiva , ako ces ikad probat ista od droga probaj ovo , uzmi si 1 cjeli pa mozes jos 1 kad te pusti bit ce ti super i nece ti ostavljat nikakve posljedice ako uzmes 1 ili 2 puta godisnje ko ja recimo.
ove ostale droge poput :
Heroina, Kokaina i antidepresiva necu ni komentirat jer uporabom ovih droga past ces na dno i tvome ljepom zivtu ce doci kraj.
eto nadam se da sam prosro nesto poucno :evil:
dodato kasnje : vutru ne racunam kao drogu da me krivo ne razumjes to je ljek za mene i negdje na ovom site sam procitao a sto sam znao davno i sam da kad si naduvana nece ti past na pament nikakvu drugu drogu uzet jer marihuana tako djeluje da ti zgadi sve droge kad si pod utjecajem, btw nema nikakve ovisnosti ako imas zapalis ako nemas nikom nista heh