Da li je neko mozda uzgajao Jack Herer indoor?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

blackberry

Banned
Banovan
06.12.2010
5
0
0
33
Zanima me da li je neko uzgajao Jack Herer,posto kupujem komplet uskoro,pa bih voleo znati perfektnu proceduru za gajenje jack herer-a u indoor-u.Posto sam pukao 150 e za seme,najskuplje seme u sensi seeds-u,a verujem i zasto i zbog cega.Pa ako neko moze da mi da neki savet,ili bilo kakvu drugu vrstu pomoci =]]]...Hvala unapred Jah bless and protect :sun2:
 

Stoner

Aktivan Član
11.12.2006
856
285
83
24
nisi sigurno uzeo krivo sjeme dapace jack je stvarno krema medju sortama marihuane . nisam imao priliku ga osobno gojiti , imao sam jedan F1 jack i bio sam jako zadovoljan. prijatelj ga je gojio tako da sam ga imao prilike vidjet i probat puno puta i mogu ti reci da neces pozaliti .
koliko se sjecam postoje neka dva fenotipa jedan je vise sativasti od drugog no oba su jako dobra . Puno pistilsa i puno puno kristala . Cvjeta 70 dana + odmah da ti kazem znaci racunaj 75-80 dana cvjetanja al eto isplatit ce ti se svaki dan cekanja .Trazi dosta prostora i daj mu puno zemlje tipa 15 l
Sve u svemu jedna od najukusnijih najfinijih sorti koje sam probao .
Ako te zanima jos koja takva sorta onda probaj Sour cream kad si gotov sa jack-om

eto nadam se da si zadovoljan sa odgovorom.
 

blackberry

Banned
Banovan
06.12.2010
5
0
0
33
Znam brate,ja sam takodje probao taj Jack Herer kod jednog matorog lika koji je drzao drum n bass klub u mom gradu,dok nije pao.Bukvalno sam izvario iglicu sa njim i jos jednim likom i toliko sam se preparirao da mi je zujalo u usima koliko sam bio high.To nikada nisam mogao zaboraviti,tako da eto cim sam sakupio neke pare resio sam Jack Herer-a da uzmem iz sensi seeds bank.Takodje je jedna od najcenjenih medical vrsta.Bash je magicna vrsta,jedva cekam da je imam.Samo da bude sve u redu =]]...Moram da ga uzgajim u tom indooru da bude bomba x)))
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
A što od opreme misliš?Jack Herer i štedne jok.Trebao bi duplo da u opremu uložiš,svijetlo itd. da bi ga zadovoljio,i biti pažljiv tokom growa,čitanje foruma neizbježno.Sjeme je skupo,pa nemoj pristupiti površno.Good luck:)
 

blackberry

Banned
Banovan
06.12.2010
5
0
0
33
Uzeo sam ovaj komplet,trebalo bi da ispadne bomba jack herer ako uradim sve kako treba.I ako mi odavde date dobre savete i informacije,http://www.***********.com/slidesho...imd=2d469feec30162fb13e9134a22fabc4c...Kazite mi sta mislite o ovome?
 

blackberry

Banned
Banovan
06.12.2010
5
0
0
33
Lampe od 400 w,box je dimenzije 90x60 i visina 160 cm.Medium GrowBox

GrowBox dimenzija 90x60 i visine 160cm, veoma je pogodan za gajenje biljaka na malom prostoru. Dovoljan da u njega komotno stane 8-10 biljaka, ovaj mali GrowBox je idealno rešenje za uzgajivače koji imaju malo prostora za uzgajanje i sve one kojima više od toga i nije potrebno.

GrowBox-ovi vam omogućavaju da sa lakoćom kontrolišete dan i noć, jer oni ne propuštaju spoljašnje svetlo unutar GrowBox-a niti svetlo iz GrowBox-a može da izađe izvan.

Uz pomoć GrowBox-a kontrola temperature i vlažnosti vazduha je takođe olakšana, jer je prostor na kome ona treba da se kontroliše znatno manji.

Sve ostalo je takođe mnogo lakše kontrolisati, npr. mirisi, insekti, CO2, u ovoj sobnoj verziji staklene bašte.

Spoljni zidovi GrowBox su napravljeni od veoma izdržljivog crnog najlona koji ne propušta svetlost (bilo spolja ili unutra), a sa unutrašnje strane zidovi su specijanom mylar folijom koja REFLEKTUJE 98% SVETLOSTI. Unutrašnji zidovi osim što sjajno reflektuju svetlost, takođe su i vodootporni.

Ceo GrowBox se drži na metalnoj konstrukciji, a na krovu ima i specijalne šipke koje vam omogućuju sa lakoćom da okačite svetla i filtere (po potrebi).

GrowBox takođe raspolaže mnoštvom patenta kojima se sa velikom lakoćom otvara i zatvara.
Na krovu ima specijalno napravljen otvor za izlaz za filter ili samo ventilator, dok na dnu ima takodje jedan manji otvor (10cm) koji se može iskoristiti kao ulaz za vazduh ili izlaz za kabolve. Gornji otvor ima užad kojima se lako pričvršćuju izduvni ventilatori, a na dnu GrowBox-a se nalaze tri otvora kroz koje sa lakoćom ulazi vazduh.

GrowBox ima još jednu neprevaziđenu pogodnost a to je duplo dno, koje vam omogućava da GrowBox bez sekiranja stavite na bilo kakvu podlogu i da ste bez brige u slučaju da vam se izlije malo vode.

GrowBox ove veličine je savršen za sisteme od 250W i 400W, a takodje je veoma pogodan za kloniranja.
Ovaj mali GrowBox je takođe pogodan i za sisteme od 200W.

Ceo GrowBox se može sklopiti za manje od 20 minuta, a dolazi zapakovan u braon kutiji veoma malih dimenzija! Nikakav alat nije potreban za sastavljanje!

Uz ovaj GrowBox su vam takođe potrebna svetla za gajenje, i ostala prateća oprema.

Cool Tube φ120

Napravljen od Pyrex(R) staklenih cevi i metalne konstrukcije nerđajućeg čelika.

Pomaže u kontrolisanju temperature u vašoj prostoriji za gajenje. S obzirom da HPS a pogotovo MH sijalice dostižu ogromne radne temperature, i time vam onemogućavaju da stavljate vaše biljke blizu ili direktno ispod njih. Cool tube rešava taj problem tako što se postavi cevni ventilator (ne mora biti istog prečnika kao Cool Tube dok god se koriste reduceri) na jedan kraj Cool Tuba da duva i hladi sijalicu i ujedno izbacuje topao vazduh iz sobe za gajenje. Ovakvim metodom topao vazduh nikada ne dođe ni blizu vaših biljaka već samo prođe kroz staklenu cev.
Visoke temperature prouzrokovane sijalicom mogu znatno da štete biljkama a čak i da im ostave "plikove" po listovima.

Cool Tube ima još jednu veliku prednost, a to je kod korišćenja CO2. Ukoliko ubacujete CO2 u vašu baštu, Cool Tube je pravo rešenje za rashlađivanje vaše bašte, jer ne vadi CO2 iz vaše bašte koji je preko otreban vašim biljkama a ujedno i skup da bi se tek tako izbacivao.

Ovaj mali Cool Tube ima jedan unutrašnji reflektor, i ima krilca kao spoljašnje reflektore koji zajedno u kombinaciji rasprostiru ravnomerno svetlost.

Cool tube ima ugrađene kukice za veoma jednostavno kačenje, a može da se koristi horizontalno ili čak vertikalno.

Na sebi ima E40 navoj i prihvata sve HPS i MH sijalice, svih jačina.

Par Easy-Roller Nosača

Easy-Roller nosači su veoma jednostavan način da okačite vaše reflektore.

Nose do 5kg težine svaki, i omogućavaju vam da podižete i spuštate vaša svetla bez ikakvih poteškoća. Imaju automatsko zaustavljanje tako da ih samo namestite na željenu visinu i ona tu stoje.

Mnogo su pogodniji od lanca jer kad ih morate svaki dan podizati to činite jednim pokretom.

MH 400W

Sijalica za prvi period uzgajanja, za period vegetacije vaših biljaka!

HPS 400W

Sijalica za period cvetanja vaših biljaka!

Prigušnica 400W

Prigušnica od 400W sa upaljačem, povezana sa reflektorom i ima kabla koji se uključuje u standardnu sobnu utičnicu!

Izbor Supstrata

Supstrat možete da birate i on zavisi od vašeg načina gajenja:

Zemlja 70L Klasmann Deilmann PotGround H
Coco Treset 70L Neopeat (2 komada)
Hydroton 50L

8 Koko Starter Diskova

Koko diskovi su savršeni za startovanje vaših biljaka. Potapanjem u vodu diskovi narastaju i u njih ubacujete naklijana semena biljaka koje želite da gajite. U njima biljka razvija korenje i kad je korenje dovoljno razvijeno da izbija kroz mrežaste zidove diskova, ono se sa lakoćom prebacuje u Kokos Kocke.

Ventilator φ120

Ventilator se postavlja na krov MylarBox-a tako da uvlači vazduh kroz cool tube i preko AluFlex creva ga izbacuje iz MylarBox-a. Ovime se takođe postiže cirkulisanje vazduha u MylarBox-u.
Topao vazduh se penje nagore, dok hladan vazduh ostaje dole. Otvori na dnu MylarBox-a omogućavaju da se hladan vazduh uvuče u box.

Ovaj ventilator obezbeđuje vašim biljkama uvek svež vazduh, i spušta temperaturu u MylarBox-u.

Merač temperature i vlažnosti vazduha

Merač temperature i vazduha veoma precizno pokazuje temperaturu u °C i °F i vlažnost vazduha u procentima. Merač takođe ima i memoriju i pamti najvišu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha kao i najnižu izmerenu temperaturu istih. Uz pomoć ovog merača možete saznati najvišu temperaturu koja se stvorila oko vaših biljaka i pokušati je smanjiti po potrebi. Takođe je jako dobro znati i najnižu temperaturu koja nekada može da ode veoma nisko noću ili kada su ugašena svetla.
Pored toga što pokazuje temperaturu i vlažnost, ima na sebi i sat sa datumom, kao i alarm.

Tajmer za svetla i ventilator

Mehanički tajmer pomaže kod podešavanja vaših svetala i pali ih i gasi umesto vas, pritom lišući vas veoma neugodnog posla. Mehanički tajmer radi na pricipu 24 sata vrti jedan te isti program. Ima žljebove koji svaki pojedinačno o beležava 15 minuta, i koji kad se pritisnu pale tajmer.

Ovim tajmerom možete sa lakoćom povezati svetla da vam rade 12 sati i da budu 12 sati ugašena, ili da vam rade 18 sati i 6 sati budu ugašeni, ili već po potrebi. Sa obzirom da tajmer možete opteretiti i do 3500W, na njega možete povezati i produžni kabl i tako u isto vreme sa vašim svetlima paliti i ventilatore po potrebi.

Ovim tajmerom takođe možete povezati i pumpu za vodu, i staviti vaše biljke da se zalivaju po par sati svaki dan, i tako uprostiti sebi i zalivanje.

Ako pustite mašti na volju mnoge stvari se mogu regulisati tajmerima i tako možete da napravite najprofesionalniju baštu koja malte ne sama sebe gaji!

LeMaGro GROGREEN Djubriva
 

slobodan

Aktivan Član
16.08.2010
329
70
0
74
pozdrav bleckberyy
ako si pocetnik,izbegavaj cocos,i uzmi zemlju terramagma,i box stavi na stiropr da ti saksije nisu na betonu.
i pridruzujem se vanzemaljcu,trebace ti jedan ventilator za ubacivanje vazduha,da bude slabiji od izduvnog.
i jos ako bi mogao neko drugo djubrivo...