Da li vasi roditelji vare?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.11.2015
2
9
1
Eto pade mi napamet da započnem ovakvu temu,zbog jednog odgovora na moje pitanje ovde na forumu.
Da li je iko od vas uživao u čarima marihuane sa roditeljima ili nekim rođakom?
Šta mislite dal su vaši roditelji ikad probali,pošto mislim da je konzumacija marihuane jedan od neizbežnih faktora u životu.
Kako da ih izvalimo?
Kako im objasniti da to nije to što su oni čuli na televiziji?
Mislim da je mnogo vrh spika kada se vari sa vašim roditeljima.
Šta vi mislite?
 
  • Sviđa mi se
Reactions: likfrik and RAOZA.

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Moj stari je produvao tek u 60-toj godini života silom prilika zbog medicinskih razloga, uglavnom uz moj nagovor. Sve više se priča o tome u medijima i njemu je prije par godina upala buba u uho pa se malo educirao o svemu i skužio da je cijeli život bio u zabludi. Jbg, opet kad pogledaš roditelji poput mojih su ljudi starog kova ali ih je vrijeme promijenilo pa su i oni bili spremni se prilagoditi tome. Neki opet nisu spremni prihvatiti nešta novo, niti saslušati, i takve moš ebat, to su oni tipa "trava je uvjek bila droga i za mene će tako i ostati".
Često zapalim sa starim, njega pljuga pošteno uzdrma pa konzumira samo naveče. Uglavnom to završi da on zaspi kod mene u naslonjaču pa ga moram vodit kući, par kuća dalje :D.
Predpostavljam da su ti roditelji srednjih godina, skoro mojih, pa vjerujem da su i liberalniji što se tiče takvi stvari, a siguran sam da su i mnogi zapalili ili barem probali u studenskim danima samo to vješto kriju od vas, kao naprimjer što ja krijem od svojeg dijeteta ;) .
Nije to ništa strašno, moji roditelji su meni dok sam bio tinejdžer uglavnom branili alkohol, i bogu hvala nepijem, za travu su znali da "ponekad" duvkam al nisu tom pridavali previše pažnje jel sam uvjek bio marljiv dečec
121fs725372.gif
.
 

amneziaHaze

AluGrow
Banovan
19.04.2014
1.783
2.490
188
Jednom samnom zapalio(kad mi je bilo 20) nije mu se svidilo.Majka nikada.Smeta im samo ideja da će mi netko pokucati na vrata, da je legalno nebi imali nikakvih problema. A tetke tetkovi rodice i to više od pola je barem zapalilo jednom :D.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Rope73
19.11.2015
2
9
1
Pa letos sam radio sa jednim starijom likom od 40ak godina,izvalio ga da vari i baš smo se skontali haha
A sto se tice mojih roditelja,oboje su mi sumnjivi nekako(dok ispred mene imaju stav da je to droga i da ne treba to da radim)
Keva imala sobu sa posterima Bob Marlija,imala njegove ploče,a ćale nekad imao afro frizuru i te diskusije.Al moram da ih skontam nekako.
 
20.04.2015
36
34
18
44
U procesu objašnjavanja da trava nije droga, i da je manje opasna od alkohola, sam uspešno objasnio majci da treba da je proba... nije joj se preterano svidelo...
otac se upoznao sa čarima biljke, rekao bih, još u ranoj mladosti... i danas se dešava da me zamoli da mu smotam buxnu da bi mogao uveče da se relaksira kada ne može da zaspi... kaže da mu je to bolje nego da se kljuka lekovima... on je lakše nego mama prihvatio činjenicu da redovno konzumiram marihuanu...
 

Ajme meni

Aktivan Član
04.05.2015
201
341
63
Doma
Znaju da pušim travu tu i tamo al nikad nisam pušija sa njima. Znaju da sadim, vidili su biljke na šuše al ama baš nikad nisam zapalija sa njima. :D ... Mater nema ništa protiv, kaže bolje nego da se opijam ko ostali mojih godina a otac glumi svetca ko nije on za to više a samo šta ne pita da mu zamotam koju, inače u mladosti je bija teški zaljubljenik u ganju. :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.
10.06.2015
8
5
3
31
Imam 22 godine a stari ima 70. Sve razmišljam zašto me tako kasno pravio, što je probao sve. :)
Al nikad nisam ni pomislio zapalit s njim il pomislit da sad vari. Sumnjam.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

nerp

thc pozitivan
Poznanik Foruma
21.01.2015
1.220
6.422
258
Mlecni Put
Otkad growam (od prosle god.) odnesem i caletu, zapali on skoro svaki dan pomalo jer ga relaxira (PTSP)., a majka RSO uljem odrzava duh i telo u zadnje vreme,
otkako je pre nekoliko meseci mikrocelularni kancer sa pluca i dusnika izlecila sa RSO.

Eh da, ja imam 40 a roditelji 66 i 68 godina. Niko od nas nije duvao/mazao pre prvog uzgoja. :)
 
Poslednja izmena:

Squerlz

F'ing squles greasy bastards
06.07.2011
534
856
113
Moji ne vare skorije sam krenuo sa indorom i opisao moje iskustvo sa ocem kada sam mu pokazao box negde na forumu... Inace sam hteo da vam kazem da je odgledao onu emisiju na hrt-u pre neki dan ;) Danas uso kod mene u sobu i kaze opet cvaris biljke :D Izgleda da je rovac ubacen ;)
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Ja jedino sto mogu reci na ovu temu je to, kad sam prvi put povukao dim marihuane je to sto mi je taj miris bio mnooooogo poznat. Sto je meni impliciralo da su moji duvali.
Ne mora biti tako ali ja se ne mogu oteti tom utisku.
Staru sam pitao, i ona negira (uz neki tajanstven osmijeh sto je meni sasvim dovoljno)
Starog nisam pitao nikad... Poginuo je prije nego sto sam dosao na ideju da duvam.
 

21 gram

Aktivan Član
08.04.2008
146
666
93
In the magic forest
Ćale mi je straight edge do koske. Ništa kafa, alkohol, gazirani sokovi, duvan, gudre i sl. Ipak, dosta je tolerantan tako da nemam problema sa njim da pričam o vutri. Zna da duvam, zna da gajim, zna šta sam sve još probao u životu. Sve ga interesuje, pa i to, al' samo da zna, onako u teoriji.

Sa kevom sam vario jednom, objasnio joj pre toga sve, šta i kako. Ćale je bio prisutan takođe. Ovo je flop, ovo je rizla, ovako se mrvi... bla, bla... Bilo je skroz ok, neka lagana vutra je bila, malo smejanja, pola sata potrajalo, posle toga smo popričali o tome i tako... E onda je ispalo sranje, jer je šveca posle duvala sa njom neku bolesnu albanku od kojoj se kevi slošilo i od tad cela ta priča ide malo kilavije. Mi smo mislili da je čak ubacimo u priču sa growanjem jer mislim da bi joj to bilo ok, s obzirom da ima astmu, (a i voli da zabode bromazepam pred spavanje ako je muči nesanica - od čega ja pizdim), a postoje i strejnovi koji su ok za to (čak sam i seme nabavio), ali mislim da od toga neće biti ništa.

Odgovor na pitanje iz naslova teme, roditelji ne vare, ali je keva probala i poprilično je neutralna po tom pitanju, izgleda da više voli da se drži svoja dva piva dnevno kao omiljenog poroka. :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.
09.11.2014
134
80
43
Pre par dana sam zapalio samo sa sestrom i nije joj bilo ništa. Pre par sati sam zapalio sa majkom i sestrom i posle jedne buxne smo ustanovili da i nije baš udarilo, a i keva nije lepo uvlačila dim jer ne zna. Pa smo zapalili još jednu, manju, ali jednako jaku. Mene je bacilo na priču, sestra se samo smejala k'o idiot, ne kontamo jedni druge ništa, ja mislim da ona greši i ne razume, a ona misli da sam ja glup i da ne razumem, i tako u krug non stop...a kevu je baš baš ošinulo. Otišla do wc-a i nema je pola sata, izlazi i kao da ne može da hoda, baš se utripovala. Hladno joj, trese se, bleda je, ne može lepo da ide, muka joj...i posle sat-dva je povraćala k'o blesava. Posle je legla i bilo joj je malo bolje. Lupetala je dobro, ismejao sam se k'o lud.
A najjača fora je to što je kevi sad pritisak bio bolji nego inače. Jedino je srce malo brže lupalo, ali se kasnije i to snizilo, kao i pritisak. Valjda ju je udario loš trip. Mada moram reći da me je baš uplašila. Plašio sam se da joj možda nije neki problem sa srcem, ali posle se ispostavilo da nije.
Eto...pretpostavljam da keva više neće hteti duvati, ali je rekla da sestra i ja uzmemo opet jer se mnogo više raspričamo tad sa njom.
 
01.07.2015
68
87
18
36
Hladno joj, trese se, bleda je, ne može lepo da ide, muka joj...i posle sat-dva je povraćala k'o blesava. Posle je legla i bilo joj je malo bolje
eh ti pocetnicki radovi :D ja se nisam naduvao posle prva 2 do 3 pokusaja secam se ko danas da je bilo ....

zivim sa kevom i do skoro sa burazerom znaju da duvam burazer je spurnjao par puta samnom dok je pusio cigare a od kad je batalio ne zeli ni da bude blizu dima dal to bila dzeja ili cigara ,,,, keva je ne pusac i samim tim joj nikad nije palo na pamet da proba travu ...

-Sa pokojnim caletom nisam imao prilike da pricam o tome al kapiram da je probao u mladosti , bio hipik matori sudeci po slikama iz madjih dana :D

inace kad keva udje u predsoblje i oseti vutru ide ono "Ccccccccccccc" :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: klitorito and 1310

Ig0r

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.11.2014
561
1.688
163
36
Evo da se i ja upisem u temu :) Stari ne vari , mislim iskreno da nezna ni kako to izgleda veliki je protivnik toga , mislim da skonta da growam da bi bilo problema . Stara je probala par puta od kada sam joj pokazao sta je to " u malom ormaru koji je bas lijep i koji svjetli " hahaha . Bila je protiv full al pije razne ljekove za depresiju i tako neke gluparije pa sam joj prvo uvalio film od Ricka Simpsona , nakon toga sam se konzultirao sa jednim dragim prijateljem sa foruma cija mama ima slicne probleme pa smo je nekako nagovorili , hvala prijatelju :) Od tada je varila par puta ali nista spektakularno , kada vari ne popije tablete :)
 
Poslednja izmena: