Pozdrav drugari. Nešto razmišljam
, ova Corona nas ubi u mozak,a nikako da se okupimo da se družimo.
Leto je kad svi koji radimo možemo daa uzmemo odmor i odemo negde,ggde se dogovorimo. Ima ovde dosta Hrvata, a tu je i Dalmacija,more,vetar koji duva....
Koja je cena smeštaja u Dalmaciji pred kraj leta? Dođem samo ja sa ćerkom i ženom,a da i zeta ću da povedem
. . To je već četvoro,hajde ko hoće još u Dalmaciju sa nama,a verujem da će lepo da nas prihvate drugari sa VUTRA.ORG ?
Ovo je moja ideja,može i neko drugo more ili voda nekakva? Al da se družimo lepo i opušteno,možemo porodično,fa odredimo period pa da se vidimo i na dan dva,da razmenimo iskustva. Da se hvalimo
.
Ko ima predlog nek izvoli ,a ako admini smatraju da je za groblje,ok ...
Veliki pozdrav iz Šumadije,sve vas grlim bratski... Pozdrav i pišite.

Leto je kad svi koji radimo možemo daa uzmemo odmor i odemo negde,ggde se dogovorimo. Ima ovde dosta Hrvata, a tu je i Dalmacija,more,vetar koji duva....
Koja je cena smeštaja u Dalmaciji pred kraj leta? Dođem samo ja sa ćerkom i ženom,a da i zeta ću da povedem

Ovo je moja ideja,može i neko drugo more ili voda nekakva? Al da se družimo lepo i opušteno,možemo porodično,fa odredimo period pa da se vidimo i na dan dva,da razmenimo iskustva. Da se hvalimo

Ko ima predlog nek izvoli ,a ako admini smatraju da je za groblje,ok ...
Veliki pozdrav iz Šumadije,sve vas grlim bratski... Pozdrav i pišite.