Dakle radi se o tome da skupljam sada pare da mogu napraviti svoj box.
Pošto mi auto cad leži kao motanje fruli [znaèi predobro
] napravio sam jednu grubu skicu u programu.
Stranice box-a æe biti od špertploèe,izvana ljepo drvo a iznutra cu je obojati bijelom bojom za drvo.
Struju æu ljepo provesti sa onim letvicama za struju[veæ sam kupio smeðe,].
2 ventilatora od 80MM ce biti ventilatori od kompa koji idu na 12 ili 5V,..[trebati æe mi neki pretvaraè ismjenièke 220V na istosmjerni 12V..ima netko ideju neku...btw.tehnièka sam škola pa ni to neæe predstavljati problem
]
Na prednji dio cu staviti plexyglass koji æe biti debljine 2mm tako da mogu vidjeti kako napreduje vutra
E sada na èem sam zapeo.
Koje svjetlo staviti?
Koji tajmer kupiti?
Dali je ovakav box uredu?
Pod tajmer mislim nešto što se ukljuèi na mrežu 220V [utiènicu
]..te npr.12 Sati propušta struju,a 12sati zavara strujni krug....
Ovo sam otvorio jer nebi htjeo praviti da nešto zajebem..
pa vas pitam za sve savjete..jesam nešto izostavio iz boxa,...trebam nešto dodati...???'
Ovo mi je prvi put da pravim box..[za svu sreæu imam sve moguæe bosch alate koji postoje...i radionu
[stari zapravo ima..]].tako da napraviti ovo mi je najmanji problem.
Pošto mi auto cad leži kao motanje fruli [znaèi predobro

Stranice box-a æe biti od špertploèe,izvana ljepo drvo a iznutra cu je obojati bijelom bojom za drvo.
Struju æu ljepo provesti sa onim letvicama za struju[veæ sam kupio smeðe,].
2 ventilatora od 80MM ce biti ventilatori od kompa koji idu na 12 ili 5V,..[trebati æe mi neki pretvaraè ismjenièke 220V na istosmjerni 12V..ima netko ideju neku...btw.tehnièka sam škola pa ni to neæe predstavljati problem

Na prednji dio cu staviti plexyglass koji æe biti debljine 2mm tako da mogu vidjeti kako napreduje vutra
E sada na èem sam zapeo.
Koje svjetlo staviti?
Koji tajmer kupiti?
Dali je ovakav box uredu?
Pod tajmer mislim nešto što se ukljuèi na mrežu 220V [utiènicu
Ovo sam otvorio jer nebi htjeo praviti da nešto zajebem..
pa vas pitam za sve savjete..jesam nešto izostavio iz boxa,...trebam nešto dodati...???'
Ovo mi je prvi put da pravim box..[za svu sreæu imam sve moguæe bosch alate koji postoje...i radionu