Bilo koji dobar hash pale samo papčine koje ustvari nemaju pojma kako se stvar koristi a većinom su navikli da puše ciglu ovdje u nas pa onda kad dođu negdje npr.A`dam ljudi ih gledaju preko oka i smiju se misleći "Glupi ameri" , u Americi je isto ko i kod nas ovdje sranje osim u onih 15-ak država gdje ipak nešto više znaju ali i tamo s obzirom na to da je zabrenjeno mnogi griju hash da bi ga smrvili , u stvari puše zajeb s 10 % max. sastojaka cannabisa a ostalo je često i pasije ***** i kreme za cipele i ko zna šta sve ne koriste , i ketamin i ljepila i lišće vutre s 0,0001 %THC osušeno i smrvljeno u prah , može i bilo koje drugo lišće pa sve skupa smješaju i presuju onda to majmuni griju ne bi li ga lakše smrvili a često bi im trebao i čekić da smrve to sranje ,u engleskoj ga zovu soap većinom su svjesni da je sranje mada i tamo ima papaka koji to puše jer ga dobiju više 70-ak funti za 30 gr a za pravi hash bi e trebali izvalit barem 160 funti ,ako ne lažu ovi s UK420 , a cjene se slažu kad preračunaš prosječnu cjenu dobrog hasha u Amsterdamu i ovoga iz UK .U biti i 70 funti je previše za to ***** koje ovima gore prodaju,ne vrjedi ni pola od toga ono malo jada prave smole što sadrži .
A tamni hash je tamni zbog termičke obrade i načina proizvodnje kakva se većinom radi po Maroku i Afganistanu , samo sranje je u tome što su ovi što prave ovaj soap koji može da bude i taman i svjetal , usavršili tehniku da je dosta puta teško prepoznat da li je pravi hash ili je g*o*v*n*o* soap zato ili pravi sam ili kupuj u licenciranim shopovima gdje država drži stvar pod kontrolom da ne bi neko pušio *g*ov*na* od kamile .A najbolje lijepo onog Unpressed nederhasha uzet pa pod mikroskop i to ima u nekim shopovima pa ljepo vidiš smolu kako se sjaji tu sumnjam da može postojati nešto slično pa da te prevare .
I ako sam ja dobro skonto ovu ekipu s UK420 soap je bio izraz ,nekad davno u zlatna vremena 60 -tim i 70 -tim , za dobar hash a tako su ga zvali zbog to ga što je hash bio oblikovan kao sapun , samo se pojavom svakakvog sranja na tržištu taj izraz sve više počeo koristiti za zajeb od hasha :shit2

isti ovaj govnić ovdje zvani shit2 na UK420 zove se soap ) ima i cjeli topic o soapu imaš šta čitat cjelu večer i to čak i ako si i bolji s engleskim .
Dobar hash se nikad ne treba palit da se izmrvi i ako je pravi dovoljno je odlomit komad koji ćeš pušit i zadržati ga između prstiju 1 minutu da poprimi tjelesnu temperaturu i već na 25°C i manje na sobnoj temperaturi mrvi se sasvim pristojno da ne treba palit nikakvim brenerima , po zimi je druga priča treba ga zadržat malo duže ali opet se da mrvit fino kad se ugrije . A ljeti kad je vani preko 30°C mrvi se odmah osim ako je bio u frižideru , čuvan što nije nimalo ludo s obzirom da će i na toj temperturi lagano gubiti na kvaliteti pogotovo površinski sloj , što se može primjetiti i kod svjetlog hasha uvijek je ona pvršina tamnija , zbog oksidacije .Djelovanje je nešto različito ali ovisi i od osobe do osobe i koliko često duva jebiga ,a tamni sadrži veći % CBD-a nego svjetli hash zato je i High malo drugačiji . I mogo bi ja o ovome naprdivat satima . Sve je već ispričano ja mislim .