eco je napisao(la):a kaj sam ti ja reko????????!!!!!!!!!
ZOKI je napisao(la):sad u ovo vreme opusteno jedenom nedeljno ...ja jednu biljku zalivan za 14 dana sa 2l vode..za mesec dana mozes krenuti sa dve puta nedeljno.. mada kontam da ni tad to nece tolko trebati neko biljku uzgaji bez zalivaja.. videces sam kolko kise ima.
al nemoj da te vara kad je zemlja suva vlage jos mnogo ima. dole![]()
nevalja je napisao(la):A da potvrdim bar jos jednom celu proceduru da te ne zapitkujem 5 puta
kako tvoje biljkice?
zavidim ti :sick:nevalja je napisao(la):evo novih slichica... pa jel napreduju lepo
pozdrav
4herbs je napisao(la):Svaka čast moram priznat dojmilo mi se kako su ti biljke krasne,sad jedan prijateljski savjet,nemoj ih više savijat...
Uzmeš nekoliko kolaca znači recimo 6 komada,i uzmeš starih najlonki ili neke tanke žice ili nešto,imaš ono 20 metara 8 kuna tanka žica za lozu i sranja,i onda zabiješ kolce između biljaka i učvrstiš ih žicom,ali ne da ih stisneš žicom nego napraviš kolutove oko stabljike da se ne ureže žioca nego da samo drži biljke na mjestu,podesiš ih kako ti odgovara samo da ih ne polegne vjetar,nemora to bit ništa ekstremno jako,razmisli kako bi ti bilo najjednostavnije da su ti biljke čvrste i da ih nemože vjetar polegnut ili izvalit iz zemlje i to ti je to,inače imaš puno biljaka pa ti savjetujem da gledaš kako sunce udara na njih i onda ove biljke bliže suncu koje zaklanjaju one iza sebe privezuj i radi lst do daljnjeg a one iza pusti neka rastu sad u visinu i eventualno još jedan toping napravi i bit če ti to super,tako ti se neče biljke zaklanjat pa češ izvuć maksimalno iz njih!pozz postaj slike da vidimo kako si to sve uradio i onda više nemoraš drkat puno oko njih,još malo pa ide cvjetanje i sad če najjebenije vručine,kako se snalaziš s vodom???kad krene sad 7 i 8 mjesec če ti zemlja isušivat svaki dan od prevelikih vručinanevalja je napisao(la):E hvala, samo me interesuje da li sam dobro shvatio '' zabodem kocice po nekoliko oko svake biljke i da za njih zatezem grane da ih drzi ili grashim'' pozzz:lock:
4herbs je napisao(la):Uzmeš nekoliko kolaca znači recimo 6 komada,i uzmeš starih najlonki ili neke tanke žice ili nešto,imaš ono 20 metara 8 kuna tanka žica za lozu i sranja,i onda zabiješ kolce između biljaka i učvrstiš ih žicom,ali ne da ih stisneš žicom nego napraviš kolutove oko stabljike ......eventualno još jedan toping .....