Dnevnik borbe protiv adenocarcinoma prostate

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
01.01.2017
3
4
3
60
Pozdrav svima, evo ovdje započinjem temu o svojoj borbi sa rakom prostate klasifikacije Glaeson 7(4+3).Za početak se moram vratiti malo unatrag.POVIJEST:Odlaskom na redovni pregled krvi obiteljska liječnica me izvjestila da imam povišeni PSA; 20,2 te uputila kod urologa koji nakon terapije antibioticima protiv bakterija, tada PSA 18,6 radi biopsiju.Uzeto deset uzoraka i od toga su tri pozitivna na rak prostate.Tada sam upučen da odradim još neke pretrage MSCT abdomene te scintiografiju skeleta.Pošto to kod nas neide tako brzo odlučio sam se na dijetu pretežno sirovo voće i povrče plus sodabikarbona mješana sa javorovim sirupom 30 dana.Nakon dobivanja svih nanaza koji su ok odlazim urologu koji predlaže dvije opcije.1. radikalna operacija ,2.radikalno zračenje.PSA nakon moje dijete pao na 13,9.Zaboravio napomenut imam 53 g.Prilikom razgovora sa urulogom objašnjeno mi je da su posljedice operacije i zračenja impotencija i privremena inkotinencija. Guglajući, razgovarajući,proučavajuči odlučio sam se prvo pokušati sa uljem od indike +alkalna prehrana. Proučavajuči sam odlučio da pokušam sa metodom 60ml u 90 dana od ulja koji ču sam da napravim od biljaka koje ču sam da uzgojim.Za pet dana ču da dobijem 10ml ulja provjereno ispravno ulje pa iskusnije forumaše molim za sugestije oko stvari koje su mi još nejasne.1.i najbitnije proučavajuči internet zakljuio sam da je doziranje vrlo važno te odlučio pokušati sa 60ml u 90 dana(pomno proučio postepeno povečavanje doze od pola zrna riže pa do 1g dnevno) zanima me da li i kako da uzimam 10ml ulja koje ču da dobijem dok ne napravim svoje.2. sugestije za odabir biljki za unutarnji uzgoj te nabavku sjemena
 

Sensi Star

Organic grower :)
Prijatelj Foruma
26.07.2016
1.787
5.412
258
Tamo iza ugla
Pozdrav @hazenfefer , dobrodosao na forum.

Racunaj da ce ti od pocetka do kraja growa proci 4 mjeseca (od dana kada si zapiknuo sjemenke u zemlju pa dok ti se cvjetovi ne posuse da mozes napraviti ulje).
Od strainova koji su dobri za ulje biraj indice sa visokim postotkom thc-a (visim od 20 posto)...npr. Critical Kush, Sensi Star, Kosher Kush, Blue Cheese, OG Kush, LSD, Vanilla Kush, Dark Star, Aurora Indica, Skunk I, White Rhino....itd. Vodi racuna da strainovi nemaju vise od 30 posto sative, odnosno 70 posto inidica i 30 posto sativa max. Sto vise indike to bolje.

Kada krenes sa growom imas ovdje na forumu mentore (vidi pod mentorski kutak) pa si izaberi jednog da ti pomogne oko growa, sve sto ti ne bude jasno slobodno pitaj, ljudi ce ti pomoci.

Tih 10 ml ulja sto imas je ni vrit ni mimo, za rak ti nece puno pomoci ako ces uzimati zrno dva rize prije spavanja...target je gram dnevno. Ja bi na tvom mjestu tih 10 grama koristio za dizanje do grama dnevno. Do grama ce ti trebati cca. 20 do 30 dana, ovisno o tome koliko ce ti brzo organizam razvijati toleranciju na ulje. Nakon toga bi kupio jos ulja da imas dok tvoj grow ne zavrsi. Ako mozes tako financijski ok, a ako ne, onda ces trebati tih 10 grama razvlaciti 4 mjeseca, al to bas i nije pametno.

S obzirom na tvoju bolest preporucio bi ti da ulje uzimas analno - preko supozitorija. Opcenito je bolje ulje uzimati preko supozitorija zbog bolje biodostupnosti ulja u organizmu. A i kada uzima analno onda te ne puca ulje u glavu. Izguglaj si malo vezano za to.

Procitaj si i temu od Herbal Boba u podforumu medicina.

P.S.
Moze ti se dogoditi da ces se predozirati ako slucajno uzmes malo vise ulja od doze na koju je organizam stekao toleranciju (manifestira se tako da ti lupa srce, znoje se dlanovi i povraca se). Nemoj panicariti, zvati hitnu i sl. Uzmi Normabel i cekaj da prodje. To traje od 6 do 12 sati. Bolje da znas za tu mogusnost, nego da se iznenadis ako ti se to desi. Od predoziranja travom nitko nikada nije umro, al je jako neugodan osjecaj.
 
Poslednja izmena:
01.01.2017
3
4
3
60
Sensi Star zahvaljujem na uleženom trudu.Mozgajući i istražujući zaključio zaključio da sam sa tri stvari deficitaran(ulje, novac,vrijeme)pokušat ću istražujući tvoj prijedlog za analno uzimanje rastegnuti 10 ml na 120 dana i time usporiti rast kancera dok ne dobijem svoje ulje.Proučavajuči izgleda da je apsorbcijom ulja analno iskoristivost dvostruko veča.Čitajuči herbal bobovu izradu BioMixa(cca+carrier+lecitin+ eterična ulja), pukušat ču da napravim isto to ali ču samo da zamjenim CCA sa 10 ml ulja koje imam.Moj kancer je relativno ranoj fazi pa ču vidjeti šta se dešava.Bio bi zahvalan i na komentaru ove ideje te bi rado da ovo prokomentira i herbal bob.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sensi Star

mario339

Medical Grower
Urednik
Grow Support
26.08.2012
2.148
8.323
258
Znaci postupak koji je opisao herbal sa 10 ml pravis 150 kapsula i traju ti mjesec dana ali ti u svom slucaju ces morati raditi sa 2.5 ml mjesecnu dozu i to je mala doza ali ako nemas druge mogucnosti bolje ista nego nista

Herbal je preporucavao uzimanje 5 puta dnevno ali to podrazumijeva i budjenje po noci pa ako skratis na 4 bez budjenja onda ti treba 120 kapsula a to bi sve ukupno bilo 84 ml bio mix ako koristis kapsule od 0.7 ml koje on koristi
 
01.01.2017
3
4
3
60
zahvaljujem mario339 na komentaru.Tako nekako sam to i zamislio uz prakticiranje herbal bobovih prehrambenih smjernica, aktivacije kakabinoidnih receptora, kompetitivne inhibicije, sve u svrhu da me ne kastriraju.Pitanje za iskusnije, da li ima kakvih povoljnih utjecaja blizina prostate i čepića plitko umetnutog u rektum 3cm