Dnevnik NEkonzumacije

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Yaichii

Aktivan Član
04.09.2019
124
455
63
Nekako me lose uradilo juce pih,nisam imao volje za nista a apetit sam izgubio.Pila mi se samo voda nista drugo.Nikad se napit, pisao sam kao konj.
Edit:Tako i pre neki dan , isto.Mislim da sam smrso koju kilu.
Evo nakon cc 6 dana ne pusenja ( jer imam hmm cbd i nikako mi ne sjeda dobro ) jedan frend udjelio za pljugu .... Upravo smotana + dodan kief kaj sam imao u jednom grinderu ( kief je cc 8-12 mjeseci nutra ) lagano dimim i gleedm mjesec i zvijezde .....mogu rec da mi fali nešto jace da me opali ... Al jbg tako je kako je sam se sjeti krle da ima nas koji bi dali ljevo jaje izdepilirat da smo na tvome mjestu xd ....hahahahah
8 meseci i brojim :D
da ima dislajk stisnuo bih ga ...... Najozbiljnije xd hhaahaha
 
19.05.2009
37
129
33
Evo moje iskustvo.
Pušio sam od 2008 do 2019 svaki dan nisam niti jedan dan propustio, pušio sam u prosjeku 25 grama na tjedan (znalo se nekad i više zalomiti).
Tamo 2015 sam za 15 dana ispušio 200 grama (ostavila me cura nakon par godina pa sam se gotivio).

Jedan dan sam zbario i otišao na jedan tečaj meditacije kamo sam proveo 11 dana bez pljuge, kada sam se vratio prestao sam pušiti nije me privlačilo i nije mi se sviđao više taj osjećaj zatupljenosti. Ostavio sam.

Što se dešavalo samom počeo sam čisto razmišljati i sve je bilo super, samo sam se malo više počeo živcirati ono nekih stvari za koje me prije boli tuki, primijetio sam da nemam mašte više kako sam ima kad sam napušen i primijetio sam da su ostale posljedice tipa, zaboravio sam kako razmišljat ne napušen, zaboravljao sam :D, ali jedan pozitivna stvar je bila nisam bio lijen i u jutro sam se bludio bez problema, nedugo nakon razboljela mi se majka i počeo sam joj davati ulje radili smo period od 3 mj i sve se vratilo u normalu (bio je to artritis u početnom stadiju ostala je mala posljedica na samo jednom prstu), presto sam 1.7.2019.a počeo sam 2 mj 2020 nakon svega toga, odlučio početi ponovno konzumirati ali samo navečer.


Sada prakticiram malo drugačiji način pušim samo navečer kada obavim sav posao i mogu vam reci da mi je to najveći gušt, ali gledam da ne zapalim 2 h prije spavanja jer onda ujutro imam problema s buđenjem inače se budim u 6 h jer volim zoru.
 
14.10.2020
20
50
13
40
Evo i ja da podelim sa vama moje iskustvo, dugogodisnji sam vutras svaki dan sam duvao, retko kad sam koji dan preskocio jedino kada nestane, u maju ove godine sam prestao, jer sam hteo, a inace sam bas preterivao i obicaj mi je bio da se prepusim, Prvih 10 dana bio sam mrzovoljan i neraspolozen da ne budem sada mnogo opsiran.. nakon toga sam krenuo da setam, da idem na trcanje, i da radim vezbe, i bilo mi je mnogo bolje, ako se neko i odluci da nekad prestane ili na neki period ili mozda cak zauvek, samo sport i aktivnost, to je najbolja stvar! i sinoc sam slucajno pronasao nesto od starog growa :D takav lep high ja ne pamtim... da napomenem da ni jednom nisam pio alkohol za svo ovo vreme, izbacio sam ga skroz.. znaci pauza kada se napravi, ne mora ovolika koliku sam ja napravio, nakon nje osetite neverovatnu čar nase drage biljke! :D:banana_rasta::let: i da dodam jos, osecacete se mnogo bolje i nakon high-a iz razloga jer ciscenje organizma znaci dosta, mentalno stanje vam je dosta jasnije i mnogo je lepsi high, fizicki cete biti jos aktivniji kada izduvate nesto, to je moje iskustvo, svako bi trebalo da uradi pauzu na neko vreme :thumb:
 
Poslednja izmena:

lemonjuice

Sun chaser
16.06.2017
305
2.053
143
98
Ništa evo opet ostao bez, pušio u kontinuitetu nekih 2 ipo mj. svaki dan po 2-3g. sada pauza do daljnjega... Evo već tjedan dana nisam zapalio. Klasika malo vividni sjebani snovi, malo preznojavanje u snu i to je to... tokom dana šljaka, fizikalija... niti razmišljam o tom da zapalim. Sve pod kontrolom kao i uvijek, osobno nikada nekih većih problema
 
Poslednja izmena:

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.595
2.598
Prije mjesec dana, tocnije 31.10.2020 IMG_20201031_154948.jpg
IMG_20201108_140623.jpg
Nakon dugog niza godina, konacno sam docekao da nemam :)
Par dana prije nestanka, malo kao neki strah, kao neka panika. Prvih par dana neka razocaranost. I onda shvatiš da je to sve zabluda. Nema trave nema ni ovisnosti.
Jucer pred jutro sam bio na prelijepoj pjescanoj plaži, neznam gdje. More je bilo čisto, zeleno plave boje. Toliko realan san da sam se probudio sretan. Kao da sam bio.
Ne boj te se. Nema ovisnosti.