došla po savjet a zlo&naopako se upravo sjebao!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

woman_teatar

Banned
Banovan
25.01.2012
8
0
0
39
[h=2]
icon1.png
došla po savjet a zlo&naopako se upravo sjebao![/h]
Originally Posted by woman_teatar

ti to sad glumiš nekog policajca ili sto? kakve primjedbe o prozirnoj vodi molim te? jesi ti ikad čuo za šalu? mislim ono, radi sto hoces, ja nisam nikoga uvrijedila niti rekla nista lose, a nemoj mi te muske spike "i jos nekis stvari zato sto si zensko". zaboli me, ja sam ovdje dosla da pitam za savjet, da pozdravim ekipu i da se druzimo, a ne da mi uletis sa totalno debilnim razlogom da mi das 5 bodova jer sam rekla da zaljevam sa prozirnom vodom. mislim ono....i da, pozdravi admine.
Alo žemska, ne seri! Kakve muške spike, koji je tebi???
Ako ti nisam na lijep i kulturan način pojasnio i lijepo te uputio da pročitaš pravila kako bi shvatila neke stvari, ne znam tko jest. Još ti i linkove nabacim, koje sigurno nisi ni pogledala nego pametuješ...
Mene si recimo već počela polako nervirati sa ovim preseravanjem preko privatnih poruka, a o postovima koje imaš neću ni diskutirati...smiri živce!
Prešao sam preko tih tvojih glupih fora jer si žensko, da! A šta si mislila? Da je neko ovako nastupio kao ti u muškom rodu, već bi bio jednom nogom na izlazu. Ne želim da me sva ova napaljena bagra proziva kako maltretiram sirote žene.
A za pomoć se obrati na kulturan način, nakon što pokušaš sama naći odgovore na svoja pitanja. Nije ti ovo "help vutra servis za noobove bez osnovne kulture".
Skuliraj se, jer kod mene te fore ne pale. Ako drugi trpe gluposti, mene nećeš sa svojim napadačkim stilom smekšati. Ne dam se isprovocirati tako lako, pa si mirna, ako ne nastaviš forsirati naravno. Zabole mene jesi žensko ili muško, još jedna pogrešna i ne gine ti predban, a poslije toga, predpostavi sama šta slijedi.
Ako trebaš bilo kakav savjet u vezi uzgoja, postoje teme u kojima se postavljaju pitanja. Postoje također i vodići koji će ti pomoći u startu, jer upiknut sjeme i čekati da izraste nije početak. Korisne linkove imaš u onoj svojoj sprdnji u groblju, pa si pročitaj malo.
A sad oladi i ne provociraj, jer ne glumim ja nikakvog policajca i ne trpim da me se uspoređuje s plavim gofnima. Moj je posao održavati ovaj forum preglednim i brisat nepotrebne gluposti te upozoravati korisnike na eventualne nepravilnosti.
Admin te je pozdravio, pa i ti pozdravi njega, ja ti nisam kurir :p
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.