Do kada mislite pušiti?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Mlad sam tako da neznam hože li mi dojadit pušenje jer sam čuo priče da se to neda jednostavno ljudima kao ko da su prerasli to a sad neznam.
Vutra otupljuje tupe ljude ko je glup bit će još gluplji sam si je kriv
Htjeo bi pušit bez duvana ali trenutno to baš i neide tako jer bi onda od 50 kn moto jednu frulu a to je već rasipanje
 

1mc

Aktivan Član
13.02.2007
42
5
0
Duhan bi trebao biti ilegalan,bar ovaj industrijski koji je pun tih štetnih gluposti..!

Ja nikad u životu nisam zapalio cigaretu,a ni neću.. Pušim s duhanom kad nije moja marihuana,a dok je moje brate samo čisto,,ali za duhan i njegovu štetnost i bezvrijednost bi trebao biti otvoren potpuno novi post; tek toliko od mene..!

(A nema do čistog jointa..

offtopic(sorry)..
 

UserName

Aktivan Član
28.10.2006
104
1
0
39
.....prvi ko nijedan, drugi kao prvi, samo nek se rola... samo nek se mrvi.. dokad mislim pusiti? pa dok ne ponestane :D
 

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
312
99
0
suptropia.4t.com
Veza prestanak pušenja - brak je malo bez veze. Mislim, O.K. je prestati pušiti, ali ako je ti smeta iz bilo kojih razloga. Ako se prestaje s pušenjem samo zato što ti bračni drug ima drugačije stavove, onda je glupo. Ako se ne upoznate pre braka ko je kakav i šta voli, onda će i mnoge druge stvari da idu u braku naopako. E sad, druga je stvar ako ti je jedini cilj u životu da se odvališ svaki dan od pušenja i da zajebeš sve ostalo, onda bolje čovek da živi sam. Jer, čak i u društvu ljudi koji isto tako razmišljaju, pre ili kasnije dođe do lomova, do sukoba interesa i sl.
Znam mnoge ljude koji su u braku i koji redovno ili tu i tamo zajedno duvaju. Znam i ljude gde jedan duva (najčešće muškarac, zapravo isključivo je tako), dok druga strana ne prigovara (ili se bar tako čini u javnosti). A znam čak i nekoliko parova koji su počeli pušiti tek od kad su u braku, negde u svojim kasnim dvadesetim ili tridesetim.
Ali, kod trave je jedna od najboljih stvari da možeš prestati na vreme. Majka marihuana ti sama kaže kad je dosta, kad ti to više ne prija. Možda se nekima od vas čini da je to nemoguće, ali stvarno je tako. Ja sam s aktivnim pušenjem prestao pre 9 godina. Možda bi se to desilo i nešto ranije, ali me je više puta zeznulo ono "drugarsko ubeđivanje", kao, "ajde, šta ti je, nemoj tu da nam se foliraš". Svako ko vam kaže da ste ovakvi ili onakvi ako ne želite da pušite (privremeno ili za stalno) nije vam dobar drug i nije shvatio suštinu Vu.
Ja sam prestao na način za koji nisam verovao da je moguće da se meni dogodi. Naime, nekih godinu i kusur dana pre prestanka sam pušio isključivo ultra jake sative sa izraženim tripoznim dejstvom. Kruna svega je bila jedna meksička landrace (moja pretpostavka Guerrero) koju sam pušio svakodnevno nekih 6 meseci i imao neverovatne psiho doživljaje s njom, ali je uz to išlo i dosta zajebancija u mozgu koje sam trpeo zarad užitka. I stalno sam mislio da će me upravo te zajebancije naterati da prestanem da pušim. To bi se svakako i dogodilo da su se nastavile, ali vremenom sam ih prevladao. Samo, onda je nestalo i tripoznih efekata. Nekako sam se osećao kao da sam došao do zida, da posle toga nema više Vu koja bi mi bila po meri. Moguće da me vodila neka vrsta sujete, ali osetio sam to kao signal da prestanem. Malo sam bio i smoren, u to vreme sam bukvalno živeo 24h non-stop na high intensity (mnogi koji su znali mene i moje društvo u to vreme mislili su da smo hronično na EX-u, ali je to bio samo dobro balansiran mix Vu i alkohola). Sigurno je sve to uticalo da prestanem. Jedino što sam sledeće 2-3 godine proveo u teškom alkoholisanju. Ne bih da bacam drvlje i kamenje na alkohol (jer, verovali ili ne, ima alc. i svojih dobrih strana), ali ja sam živi primer koliko je lakše prestati s Vu nego s alkoholom, s kojim se bukvalno borim, pa ajd da ne kažem svih 20 godina otkako konstantno šikam, ali barem nekih 15.
Od prestanka aktivnog pušenja pa naovamo, dunem nekoliko puta godišnje, kad naleti nešto stvarno izuzetno ili nešto novo, kad je neka fina situacija s društvom ili kad želim da sam kući slušam muziku. I sad mi nekako više prijaju indike. Štagaznam, valjda to ide s godinama.
Neki od vas se sigurno pitaju "koj moj se onda ovaj pojavljuje na ovom forumu kad praktično i ne puši". E, odgovor možete naći u mom signature-u.
 
12.07.2011
15
0
1
ja sam prije par dana prestala i nzm kad cu opet pocet...skoro mi je jedan drug umro,koji je inace bio ultra junkie,i od tad mi se nesto i ne pusi,uvjek se sjetim njega..zadnji put kad sam uzela nagrdila sam se i onda su mi javili da je on umro,tako da msm da ako bi dim uzela,totalno bi poludjela jer mi je uvjek on na pameti.. :/
 

hazeboy

Aktivan Član
05.07.2011
100
16
18
37
@bilja vicious znam taj osjecaj.meni nitko blizak nije umro od droge bilo kakve a opet se bediram nekih bolesti.malo paranojica.al isto tako vozim motore i vidim sta se dogada po cesti i opet me strah al kad se vozim zaboravim na to.ja ako me bolest ili tako nesto ne sprjeci mislim pusit dok sam ziv i dok je trave na svijetu.htio bi se isto ostavit cigareta.hvala bogu zena mi je ok.ona isto zapali tu i tamo i sta se nje tice sve 5.
 

huana.meri

Banned
Banovan
30.11.2010
1.110
7.467
258
:signs053:

misim da ću prestati pušiti do uspijem svojim mozgom natjerati tijelo da samo proizvodi thc i akumulira ga u tijelu kako bi ga mogao otpuštati po želji.

:banana_rasta:

sa marom samo treba biti pametan, ne naduvavati se po cijele dane i onda sve klapa, s marom se čovjek nagrađuje, onda ima smisla, iako i ja volim reset pa po 3 dana nekad ja i frend imamo seanse bez prestanka.

kad sma bio mlađi, rolao sam jako, sad kad sam stariji, uvečer i polako.
 

artistic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
26.07.2011
346
1.478
143
Universe
hm...pa vjerovatno nikad! ali popet, nikad ne reci nikad...tako da ne znam...nebi želio prestat...a ako me život na to natjera ili nešto, onda možda i prestanem, za sad ne razmišljam o tome...
 

chifnotech

Aktivan Član
17.08.2011
119
63
28
44
Ne može nitko znati kad će prestati duvat. Oni koji dobiju djecu, duvat će vani ili u nekoj drugoj sobi ako im se baš duva. Meni ne škodi. Dapače puno bolje funkcioniram i vozim dok sam high, tako da ne vidim razlog da ikad prestanem. Pogotovo ne sad kad ću imati svoje, s ljubavlju uzgojeno!!