Dobar dan ekipa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Marven

Aktivan Član
16.02.2019
169
1.159
143
34
Bok svima. :wave:

Evo da se i ja predstavim svekolikom pučanstvu. Dolazim iz Hrvatske. Forum sam slučajno našao na netu, kad god bih pretraživao nešto oko marice naletio bih na ovaj forum, uvijek. :D
Tek nekoliko puta sam čitao malo iz znatiželje koliko se može kada nisi registriran, ali se nisam ohrabrio za registraciju, jer kao... no, no, ne treba to meni, haha. :eek:

Prvi puta sam zapalio prije nekih 3-4 godine s prijateljima koji su na puno višoj razini i znanju, nisam inače imao ikakvog doticaja s ovim svijetom. Većinu vremena sam bio rekreativni pušač uz ekipu ako bi netko imao/ ponudio, nisam se samostalno bavio time do unazad 2 godine, jer financije nisu dozvoljavale, a i ekipa oko mene se brzo mijenjala. Još uvijek sam totalni početnik oko bilo čega. Koliko sam mogao vidjeti u ovo malo vremena, ekipa se ovdje u svim segmentima profilirala u apsolutne profesionalce vezanog za vutru, još ne vjerujem koliko je ovo fucking detaljno, cijela znanost. Vidim da na forumu ima toliko toga rečenog, za bilo koje pitanje. Svaka čast znalcima, može se puno naučiti i pročitati, haha. :respect::respect:

Kao što rekoh, početnik sam, ako se barem tako mogu nazvati. Još uvijek se mučim s basic stvarima, kao što je najobičnije motanje pljuge, to za sada traje 15- 20 minuta, nekada je bilo i po 45 minuta za motanje. :plac: Išta više od toga meni još ništa ne znači, kakve su i koje rizle, filteri, grinderi, tehnike i načini motanja, kvaliteta i razlike same trave, itd, you get the point. Dakle, kao da me enolog vodi kroz vinski podrum i objašnjava sve o vinima, a ja samo znam da u vinu ima vode. :lol:

Nisam baš imao od koga naučiti, jer mi se ekipa često mijenjala, pa "sve" što većinom znam sam saznao ili ovdje ili na youtubeu. Vjerojatno i sada hrpu stvari radim krivo. Volio bih da sam mogao više toga naučiti uz nekoga uživo, ali što je tu je. Dosta sam nepovjerljiv oko vutre jer, khm, znamo svi o čemu se radi u okviru zakona, a mene paranoja hvata oko toga, zasada nikad problema s organima reda. smiley9934 Nabavim zalihu uz frenda (nemam ni vlastitog dilera:oops:) i trkom bježim doma da me tko ne zaustavi dok nije na sigurnom. Još uvijek se ne usudim nadimljen hodati ulicom ili zapaliti vani, jer se ne mogu kontrolirati, izdaju me oči ili smijeh. :rofl:

Volio bih ako može na brzinu mala pomoć da ne lutam kroz cijeli forum. Zanima me kako skroz fino očistiti grinder? Zadnja zaliha je bila dosta masna i jako se uhvatilo za zube. Grinder je 40 mm širine, ne bih htio previše čačkati oko zuba da ih ne zatupim. Na youtubeu sam vidio preporuku za korištenje alkohola 80% ili više što nije problem, to mogu nabaviti, litra je oko 80 kn/ 10 eura.

Hvala na pomoći sadašnjoj i budućoj, vjerujem da ću imati hrpu blesavih početničkih pitanja, so stay patient with me. ::listomahanje::
 

L0oD

Form
Poznanik Foruma
09.03.2015
5.686
20.015
398
Planeta Zemlja
www.vutra.org
Dosao dobro na :vutra:
Ja sam ga valjao(grinder) u alkohol,pa cetkica za zube i na kraju metalna cetka,ona nija bila potrebna,al ga je ocistila,to jes usjajela,dobio noviji nego sto je bio :)
Da napomenem da nije plasticni grinder :))
Uzivaj na forumu i opusti se...
Stej haj
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Marven and Badi