domaći grow

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
18.01.2007
23
7
3
35
Evo, nikad nisam pisao svoj dnevnik uzgoja na vutri tako da mi je ovo prvi put ali imam već iskustva s uzgajanjem. Uzeo sam nekoliko sjemenki iz prošlogodišnjeg growa (skunk) i isklijale su dvije sjemenke.
Napravio sam grešku tako da sam uzeo zemlju iz vana, tj nisam kupio, zatim, dodao komposta, malo pijeska i stiropora. Zemlja mi se nekako čini tvrdom i zato mislim da sam tu napravio grešku. Žarulje su cfl 5X9w e14, 4000K rabalux, jedna 430 lm. Voda - iz izvora, ventilator - stolni, trebam kupiti adapter za Pc ventilatore. Drugi problem su kao što se i vidi žarulje tj. rasvjeta jer nisam mogao naći neke druge, imam štedne tri još ali one su 2700K tako da su nepotrebne za vegetacijsku fazu ili fazu rasta biljke.

Prošlo je tjedan dana od početak klijanja i za jedan mjesec dana ih mislim prebacati van. Imam gnojiva plantellu list i plantellu univerzal. Za sad su u 10 cm visokim tj malim vazama, kasnije ih mislim prebaciti u veće. Dimenzija boxa su 35cm širina x 45cm dužina x 48 cm visina. Svjetlo mi je za sad oko 20/4 tj, po noći od 23 h su u boxu a po danu su na dnvenom svjetlu.

Evo slika