Domaja HPS 150W

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow
18.01.2009
14
1
0
38
Daklem, nakon uspješnog LR projekta ( nažalost slike su izostale i nisam baš stigao dorađivat dnevnik ), odradila je svoje i dala fin plod ^^, bacio sam se na novi, odnosno sagradio malo bolji box koji nece ostaviti niti jednu biljku zapostavljenu prostorom, ventilacijom i svjetlom.

Dimenzije: 0.5 * 2.3 * 0.5, prerađen na pola ormar, jedna polovica je zasad HPS a druga elektronika i služi za ventilaciju / hlađenje zraka, obogacivanje zraka s CO2, i snizavanje temperature otvaranjem jednom do dva puta dnevno.

Sve strane su oblijepljene Alu folijom koja dobro služi svrsi.

Reflektor je kucne izrade, sastavljen od CD stalaže i alu folije s jednim ventilatorom koji hladi samu žarulju.

Za cirkulaciju zraka u box-u su zadužena 2 120mm ventilatora, dok prigušnicu hladi mali 80mm vnetilator.

Elektronika se sastoji od: 220/12 transformatora, koji pogoni sve ventilatore i radi 0/24, tajmera i kompleta za 150W HPs-icu.


Biljoze su stavljene na klijanje 03.02., zasad još ništa, ali cu ih pustiti jos 2 tjedna, ako ne pokazu rezultat idu nove u box.

Zemlja je neki mix guana, treseta mljevenog, ima dosta stiropola, a na dno je stavljeno malo šljunka da pomogne odvodu vode. Tegle su promjera 20cm, i kapaciteta 9L.

Hesi komplet je spreman i ceka dan kad ce bit dodavan zajedno s vodom.

Planirani rast je 1mj vegetacija ( 20/4 ) , pola mj scrog-a ( 18/6 ), i šibanje na 12/12 do kraja.

Zasad je samo jedan pregrađen prostor, a u buduce planiram u drugu polovicu ubacit MH lampu samo za veg fazu. i paralelno veg / bloom faze tjerat pa je za ocekivati svakih 2mj plodove mora :D.


Evo nekih slika:

Hell entranceElektronikaHlađenje HPS-ice & reflektorSam box
Vent za odvođenje toplog zrakaVent za sibanje hladnog zraka po biljozamaKemija ( :/ )Stealth pod osvjetljenjemBez osvjetljenja

Zasad toliko od mene :), kad se pojave neki rezultati novi update.

W!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: HazeSeeker