Domaja iz potkrovlja, pogonjena 400HPS & mnogo ljubavi

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
543
113
Ne sjećam se
Previše granja tu ima, nevalja :icon_lol:

+Rep kad bude neki smoke rep.... :vb_wave:

peace
boz :sun2:
 

Riblji specijalitet

Aktivan Član
16.11.2010
143
38
28
40
Evo još taj smoke report pa da završimo s tim. Od duvke sam ga skroz zaboravio dodati.
Kako je sve to raznolika domaja tako je sve flaširano zasebno. Nisam ih još sve probao ali nekakav prosjek je pristojan.

Duvam već više od 15 godina i u tom stažu sam skužio kako dim slabije puca što duže pušiš određenu vrstu, bez obzira na kvalitetu.
Tako sam se uhvatio taktike da prvo popušim one manje vrhove odnosno ono malo manje kvalitete a šećer ostaje za kraj. Također ću boce rotirati i tako ih trošiti, znači nikad istu.

Sjećam se situacije iz vojske kad sam sa vikenda pred stražu donio finu kesu dima (a tamo uvijek fali), odvojio sam vrhove od onog sitnijeg. Sića je pucala sasvim pristojno a kad sam završio sa njom ostalo je oko 25 g jebenog šećera. Da nisam obrnuo potrošnju na taj način brzo bi se našao u situaciji da duvam a nisam pošteno naduvan.

E sad, dim ima onako minty okus (ne perem zube više, samo zapalim pljugu), ne grebe grlo. High brzo obuhvaća cijelo tijelo, do pola sata je visokog intenziteta i onda ide polagano otpuštanje. Lupa i u glavu i tijelo, nije zbunjola ni paranoja što mrzim kod dima, mislim da bi bez problema rješio nekakav matematički problem. Puca na kreativu što meni posebno treba jer uvijek neki krc majstorišem, smijeha naravno isto ima ali nije baš klasična smijalica. Ima onako cool efekt sve u svemu, nisi izbačen iz stroja ako si zapalio.

Neznam što više dodati osim da sam sve u svemu zadovoljan, da sam ovo kupovao na ulici prošao bih po kvaliteti možda indentično ali finiancijski bih bio upropašten.

Evo, zahvaljujem svima na pomoći i vutri.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.