Dota 2

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

420Florist

Zimbabwe
Banovan
25.07.2017
2.156
9.067
258
Harare
shitexpress.com
@420Florist
It's all about self control.
Iskreno probao sam lol jedanput i žali bože 20 GB prometa koliko mi je uzeo (nemam flat, zamisli). Bila je obrisana istog trena..

@Blader & @.i. šta je toliki problem? Nije valjda imate pravo ime, prezime i adresu tamo?

I LoL je isti, igro sam master elo do prosle godine, i dobio perma bann, od tad igram na tudjim akauntima, kakav self control kad ti dodju likovi psovati mater u igrici, pa da mi je na oko izasao, ne bi precutao takvo nesto.. Sto je najgore, mutas/ignoriras debila, on uzme trollat namjerno i unisti ti citav gejm, i ti ovamo wejstas 40 minuta zbog gluposti i jos mmr dropas..
Sve su te igre pune debila, pogotovo ovi iz spanije, francuske ili rusije.. boze sacuvaj..
 

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
i to što kažeš @mario211, @420Florist ne mogu se složiti da je lol pokopao dotu, pratim ja na e-sports i lol i HOTS i još par takvih igara jednostavno nije to ni blizu dote, ni po gameplayu ni po nagradama kakve imaju po turnirima, ali slažem se da su problem razne pubertetlije koji jednostavno ne prihvaćaju činjenicu da postoji i netko bolji/spretniji/sretniji od njih i onda kreću flejmati što sigurno vodi u gubitak partije itd...

imam negdje sačuvnu partiju di sam kao drow poginuo par puta prije 6 min (protiv vipera ili tako nešto u turbo matchu) ekipa me krene flejmati, ja odem malo jungle i u sljedećih 15-20 min porušim sve osim ancienta skupim 18 kilova i napišem protivnicima da ne prilaze roshanovom pitu ako misle pobjediti i fino chilam unutra sa roshanom do kraja partije, naravno moji njabovi me svi reportaju, protivnici comendaju, to je bio jedini put da sam doslovno predao partiju, što je najtužnije mislim da ovi iz mog tima nisu shvatili poantu, uglavnom meni nije pobjeda prioritet, prioritet je dobar fight, volim kad sve pršti po ekranu, kad fps padne na 12 :) od silnih ultija, pa onaj glas DOUBLEKILL TRIPLEEKILL RAAMMPPPAAGGEEE, naježim se, pa moram gledati replay da vidim što se zapravo desilo,
 

.i.

Radioaktivan Član
03.05.2018
1.486
7.999
258
bunar
www.vutra.org
složimo team, osvojimo The International (mislim da će ove godine fond nagrada biti +30 mil eur), i legalizujemo vutru na području ex yu :)

edit
u biti kupimo bivšu jugu i napravimo konkurenciju albaniji
 
  • Sviđa mi se
Reactions: NewPlayer