Drzavljanin RH uhvacen sa 0.5 u BIH

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.305
188
Kakve veze ako ima korijenje u Tuzli??? Jbt. što više ovo čitam više se nerviram. I oni se ponose kada nekoga uvate sa pola jojinta? Dokle samo seže maltretiranje nas pušača kanabisa. Kao da će nešto postići s tim! Ko je pušio i voli uvijek će pušiti pa makar ga 3 puta uhvatili. Znam jedan takav slučaj. Ništa sa ovim ne postižu. Ponašaju se kao da su uhvatili atentatora na sva 3 predsjednika. Kad će jednom shvatiti da smo mi većina pošten svijet i da nikoga ne maltretiramo, ne krademo i ne predstavljamo opasnost za društvo. Neka se može neko udrmati rakijom i teturati ulicom i praviti probleme. Kažu pusti ga malo je popio. To može iako izgleda kao da se horsom pukao. Pa meni bi bilo stid da sam policajac privesti nekoga zbog jojinta. Pravio bih se da ne vidim. I da očito je da se radi nešto mimo pravila i da sam na njenom mjestu tužio bih ih!

Edit; I da, zovi ambasadu i objasni im čitav slučaj. Nemaju pravo to da rade!

Još jedan edit: Treba se raspitati kako su postupali sa njom, da li je dobila čistu odjeću i nov donji veš. Jer ipak je to žensko i moraju joj obezbijediti higijenske uslove i nekoliko pari donjeg veša. Totalno mi jedan veliki ? iznad glave vezano za ovo što rade!!!
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Blader

DalmatinoMediterano

Banned
Banovan
12.04.2015
143
997
93
Saznali smo jucer od nje da su joj dali druge tampone jer je imala menstruaciju , obroke ali je i rekla da se 3 dana nije parala to je bilo jucer u razgovoru sa mostarcima priko fb od cuvara pritvora skojim smo se poslje culi. i sad cemo zvat amasadu i pitat dok oci nadu advokata ili bar advokatski savijet u mostaru
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
zato sam i rekao 48h koliko je ustavom zagarantovan maksimum
ako su je priveli u petak a masimum je 48h onda bi morala biti pustena u nedelju. zbog toga postoje dezurni koji rade subotom, tako da je trebala biti saslusana u subotu i pustena. nema tu da li neko hoce ili nece da se cima vikendom. al dzaba nam rasprava, pomoci odavde ne mozemo :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Avantura
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.