Efekti

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
08.12.2011
19
0
0
91
Evo pokušao sam potražiti sličnu temu ali nisam uspio, dakle zanimaju me efekti određenog straina kojeg ste probali odnosno kakav je high. Imao sam iskustava sa zakucavanjima :) a i sa rekli bi fly high jeli.. ali kupujući na ulici nikad neznaš što dobiješ pa me onda zanimaju vaša iskustva..
čitajući po forumima stekao sam dojam da sative više bacaju na smijeh i radost, a indice te umrtve i opuste?
meni je osobno draže kad ima smjeha i energičnosti pa bi vas molio da navedete takve kvalitetne strainove jer planiram uskoro naručiti seed :)
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
Evo maloprije sam zapalio cinderellu 99 i efekt je takav da me isprebijala ali fakat dobro, ni riječi o zakucavanju zapravo sve pulsira s energijom, odličan fokus i pomalo mi se grči vilica, a oči su mi bijele i izbuljene tako da ne izgledam baš stoned nego sam high as fuck :abducted:
 
25.10.2011
16
0
0
33
E narode mene zanima da li neko moze da mi kaze kako da prepoznam kvalitetnu "robu" pre nego sto je kupim i zapalim, imao sam neke pokusaje sa sadnjom ali nisam jos iskusan pa cekam prolece. Da li ima neka fora ili slicno da moze da se oceni da je to sto kupujem dobro (po mirisu, boji, zguzvanosti i sl...) Missim nemo' se ljutite mozda je malo glupo pitanje. P.S. Nemojte samo da mi odgovarate na foru koliko para toliko muzike.
 
25.11.2010
1
0
0
31
Koliko para toliko muzike ne mora da znaci... Znao sam dobiti za 10 maraka bas dobru robu, a nekada *****... ugl dobru travu mozes prepoznati po mnogo cemu... Miris prvi... ako je jak jaka je i trava... Ako je trava suva i mrvi se lagano onda i nije bas nesto, ako ima sjemena ne mora biti jaka a i moze :)
Sto je ljepljivija trava to je jaca, barem iz mog iskustva :)
Takodje efekti trave zavise i od tvog psihickog stanja, i toga kako i koliko pusis.
Ugl ako je hed masan, jakog mirisa, bez sjemena, i mrvi se uz ostajanje "ljepila" na prstima onda je trava kvalitetna :)))
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.