emergingchurch

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hesi Canna iGrow Mills Nutrients

kanehbosem

Aktivan Član
12.10.2006
722
21
38
#1
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

ovo je link od neke crkve iz westmichigan

odite na drugu stvar FORWARD, to mi baš jako
BUNJEVI KO PO KANTAMA he he he
a imaju još jedan sajt www.nooma.com
imam te dvd-uratke prvih deset, neki su mi ful dobri
posebno rhytam, love, noise, i brijem da je breathe odlicèan, zato jer sam slušo propovijed koju je držo na tu temu,

sumnjam da je ovo nekima interesantno al eto meni je
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
1.003
94
0
#2
Jebote sta je ono na prvom linku? Worship in every direction ?

A sta je nooma? zvuci kao NAMBLA !
mnogo tripuju one slike. Mars Hill Bible
Church in Grandville ???? Ko su ovi ? Na cemu su ? Odakle ti ovo? Click here to
read more about and pre-order Sex God. ?????????????????????

NOOMA is the new format. AAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

'el ovo sektaski sajtovi ???
 

kanehbosem

Aktivan Član
12.10.2006
722
21
38
#3
prvo sam pogledo što je nambla i djeluje mi mnogo bolesno

ovo su mars hill directions
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

i prema tome su napravili worship songs...

pneuma na grèkom se na naši može prevesti sa duh, dah, vjetar, i još par konotacija trebo bi pogledat u rijeèniku (osim toga ta rijeè se upotrebljava u ev.po.Ivanu za hagios pneuma sveti duh)
eng.nooma je fonetièki ispis grèkog pneuma tj. na našem se izgovara numa.

njih ubrajaju meðu emerging church,who cares anyway?
neke propovijedi nisu loše tu na
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

ova prije christmas je ok.mislim zadnji dio.
govori amerièkoj naciji da oružje nije naèin koji je birao isus.hm hm hm

sex god je nova (druga kniga) od rob bella, prva je velvet elvis baš sam uživo èitajuæi je, a malo sam èitao i o ovoj sex god. i ima jedna interesantna teza
naime, ako prièaš o sexu kad tad moraš doæ na prièu o bogu zato jer se kroz seks stvaraju djeca a stvaranje je osobina stvoritelja....il tak nešto
progooglaj ak zanima nekog
nisu sekta,skupi ih se oko 10 000 nedjeljno .no broj ne odreðuje tko je a tko nije sekta.
kao što rekoh nekom je interesantno :roll: nekom ne
 

sinsemila_smajl

Aktivan Član
02.02.2006
287
1
0
38
#4
baš nedavno imah razgovor na temu spoznavanja boga(sebe, ulaska u razvojno više) masturbacijom... mislim da je to legitimna metoda :wink: , no ogromna je opasnost od obmane i samoobmane, a i to je jedno vrlo skilsko podruèje sa zeznutim naèinom primjene...
 

kanehbosem

Aktivan Član
12.10.2006
722
21
38
#5
sinsemila_smajl je napisao(la):
baš nedavno imah razgovor na temu spoznavanja boga(sebe, ulaska u razvojno više) masturbacijom... mislim da je to legitimna metoda :wink: , ...
baš si svašta dozvoliš reæ,luði si od borata.
btw gledo sam ga juèer NISAM MOGAO VJEROVAT kako èovjek može biti LUUUUUUUUUUUUD
back to the point
u jednom trenutku borat se nalazi u jednoj "crkvi" evangelical/pentecostal church i tamo doživljava one tripove sa onim likovima a mister jesus je postao njegov frend....
recimo da je evangelical church djeda od emerging church, emergingchurch su konretniji,moderniji,deconstruction/reconstruction of westernprotestantchristianity....obraæaju puno pažnje na kulture i filozofske promjene u kulturi npr. modernizam/postmodernizam, tehnologija i tako dalje...nedami se više o tom
aj ž
nmoome su ok
 

sinsemila_smajl

Aktivan Član
02.02.2006
287
1
0
38
#6
baš si svašta dozvoliš reæ,luði si od borata
hm, hm hvala, hvala :oops: :lol:

nedami se više o tom
aj ž
hahaha, pa Ti si, èovjeèe moj dobri :D, u par reèenica savršeno objasnio princip djelovanja numirane crkve, te opæenito princip Postojanja i naèin samog Razvoja Postojanja i duboko sam ushiæen Tvojim predoèavanjem istoga da nema potrebe dodavati. Savršenstvo Jednostavnosti. Rispekt!

naravno da su OK, ali i ništa više od toga...
OK je nam je zato što uspijevamo(u Trenutcima ili cjeloukupnosti Trenutaka nebitno), zato što JESMO u razini Prihvaæanja, nevelik korak od 'Apsolutnog' Prihvaæanja, i naprosto nas oduševljava spoznavanje Svjesnosti da smo sposobni sagledati, uklopiti stvari i dešavanja, upoznati samo Postojanje Univerzuma Orgazmiènim o s l o b a ð a j u æ i m energetskim Tokom...

ali ovaj put je to lišeno samoobmane, samodostatnosti i Oseæa se i ŽIVI svakim trenom sve življe razlažuæi se u Druge i s Drugima

Hvala :wink: :D