escherichia coli

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Frula

Virtuoz
30.10.2007
193
9
18
32
www.badgerbadgerbadger.com
jedan clan obitelji ima bakteriju escherichiu coli na mjehuru.. zapravo ja nisam previse ispitivo oko toga ali koliko sam skuzio, nalazi se na mjehuru.

osoba trpi svakodnevne uzasne bolove pracene losim raspolozenjem i nespavanjem.
zanima me da li bi konzumacija marihuane pomogla toj osobi i kako?

kljukaju je razno raznim ljekovima koji nisu ni za quurac.. samo joj bude gore od tog..
a inace vjeruje narodnoj medicini i lijecenju biljkama ali o kanabisu ima totalno negativno mozgo-isprano misljenje :(
help :(
 

3ananasa2

Aktivan Član
05.06.2007
213
9
0
38
napravit ulje i konzumirat oralno! definitno treba probat , nema se šta izgubit može se jedino dobit
imaš tamo extrakciju acetonom , napravi to i nekako uvaljaj u hranu ili nešto
a možeš i kolačiće napravit za to nije potrebna extrakcija.
 

SuperAngel

Aktivan Član
15.12.2008
375
66
0
41
Meh ima mi cura upalu svako malo: Uglavnom evo čime se ona lječi prirodno:
Trava joj ne pomaže...

Od ljekovitog bilja za liječenje uroinfekata, najdužu i najčešću primjenu ima medvjetka (Uva ursi), bilo samostalno, bilo kao dio mješavine raznih uroloških čajeva.Listovi medvjetke sadrže fenolne šećerne spojeve, koji iskazuju antibakterijski učinak u mokraći. Biljka je službeno odobrena kao biljni lijek za urinarne infekcije. Preporuča se dnevna doza lista medvjetke od 10 - 12 grama.Tijekom korištenja Uvinog čaja , preporuča se izbjegavanje uzimanja tvari koje zakiseljuju mokraću, slatkih namirnica. Što se pak brusnice tiče, listovi brusnice sadrže tvari slične onima u medvjetki, pa njihov čaj jest djelotvoran kod mokraćnih infekcija. No važno je da se ne uzimaju istodobno preparati plodova brusnice (sokovi, kapsule, tablete) i preparati medvjetke jer će brusnica poništiti učinak medvjetke.Vitamin C kemijski i biokemijski reagira s aktivnim spojevima medvjetke i sprečava njihovo djelovanje. Stoga, ako se uzima vitamin C, ne smije se prelaziti razina od 500 mg na dan, i po mogućnosti uzimati preparate koji usporeno otpuštaju vitamin C.Medvjetka, za razliku od biljaka s diuretskim djelovanjem, koje potpomažu radu bubrega poput lista koprive, nije namijenjena uzimanju duljem od 7 do 14 dana (osim iznimno). Apsolutno izbjegavajte opasne savjete koji propisuju uzimanje medvjetke više od mjesec dana! Medvjetka ili djeluje u navedenom roku ili nema učinka.Uvin čaj se smije uzimati zajedno s antibioticima, ali ga je ipak bolje uzimati ili kao samostalnu terapiju ili nakon završene terapije antibioticima.

Makar kad joj stvarno zagusti ode od doktorice po recept i s antibioticima se rješi toga ekspresno.

http://www.medicina.hr/clanci/ponavljane_upale_mokracnog_sustava.htm - ako te detaljno zanima:)
 

Jin

Aktivan Član
02.12.2008
53
3
0
34
Neka pije sto vise caja od brusnice i uven h caj...imao sam i ja rodakinju sa istim problemom....ona je se skroz rijesila.ps koliko sam citao o tom da razmnozavaju izlivom nervoze adrenalina kod straha itd.... i sto manje da bude na ledenom ...neka se smiri par mjeseci .pozzz