Filmovi

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

grouchy

theWeeder
16.08.2013
6.151
18.921
398
stripoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
odgledao par scena pre par godinama i sad skidam da se lepo uroljam :D

 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful

grouchy

theWeeder
16.08.2013
6.151
18.921
398
Nakon filmova o bendovima Kvin i Motli Kru, u bioskopima bi trebalo da se pojavi i biografski film o legendarnim Seks Pistolsima koji se, uz Kleš, smatra najuticajnijim sastavom pank scene u Velikoj Britaniji.
Britanska produkcijska kuća "Starlight Films", na filmu o legendarnom bendu radi već 18 meseci, a u središtu priče naći će se pokojni menadžer benda Malkom Meklaren i poznata modna dizajnerka Vivijen Vestvud.
Osim njih, film će pratiti karijeru Seks Pistolsa od 1975. do 1978. godine.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: shaolin monk

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
355
1.710
143

Priča o američkom pravosuđu i pravdi , smrtnoj kazni , kako se donosi ko i gra kjučnu ulogu u donošenju presude .... live stream "suđenja" sudiji koji je osudio na smrt nevinog čoveka ..tj porota ga je osudila .......

Pravo ipravosudni sistem će vas dovesti najbliže moguće pravdi i istini - to je maksimum kome možete težiti . kaže oteti sudija u penziji.

A prvo je reko da svako može da imitira advokata ili policajca ali se ipak ne razume u pravo ...
Isti je slučaj i s doktorima - oni imaju monopol na medicnsko znanje iako je sve to sad na goolgu , oni polažu pravo na naša tela i zdravlje i čak zabranjuju da se lečimo na svoju ruku .. (nogu i slično ) i imaju moć da te oteraju u zatvor zbog toga ... a kad oni pogreše nikom ništa ... isto ko i pravnici .. njihove greške pokriva crna zemlja ..

U ovom filmu odvija se revizija slučaja ubistva i otmičar objašnjava kako stvarno funkcioniše pravo i pravda ..... kod nas je još gore stanje jer su sudije javno/tajno korumpirani i kod njih se sve može .. ako imaš pare možeš da iznajmiš nekog dide u zatvor umesto tebe .
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Nogud

grouchy

theWeeder
16.08.2013
6.151
18.921
398
neki dan videh da se prikazuje ovaj film, i kako oba glumca nisu bas nesto u americkom stereotipu, skinuh film da pogledam, sve sto sam znao je da je engleska 19i vek...
radnja filma? glumpava da ne moz' biti gora :D za mene i verovanto sve ostale koji nismo iz engleskog govornog podneblja, ali zato gluma!
prekinuo na pola samo da postavim trejler :)

gledaj bre.png

 

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
355
1.710
143
Gledala sam ga pre neko veče ... Šon Pen je doktorirao glumu... a i Gibson , zvanično mu dali titulu doktora nauka.. ANglosaksonski Vuk Karadžić
Kolosalni projekat sakupljanja jezičkog blaga .

Snimano po stvarnim događajima ...

( šta rat napravi od čoveka .. kolko je aktuelnih ludaka na svetu posle onoliko akutelnih ratnih dešavanja po svetu .... )
 
13.02.2014
24
44
13
Pažnja! malo jača radnja, gluma, story... no što ste možda navikli u filmovima . Film ima sve, dobre fore, upoznavanje drugog doba, ljubav , patnju, varanje , poštovanje, nepoštovanje, ocjena 11 od 10. Možda najbolji film koji sam u životu odgledao i kome sam ga god preporučio oduševio se ! Umjetnost parekselance bellisima bravo bravo :clap:::clap::
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutrajojo