Filmovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
Na pitanje o sceni u restoranu Čejs je odgovorio: "Mislim da sam tu scenu smrti smislio dve godine pre kraja".
Nije ni primetio što je rekao, pa je samo nastavio: "Toni je trebalo da se nađe sa Džonijem Sakom na Menhetnu, trebalo je da vozi kroz tunel i samo je trebalo zamračiti i nikad ga više ne biste videli. Teorija bi bila da mu se nešto loše dogodilo na sastanku. Ali na kraju to nismo uradili."
Met Zoler Zajc, koji ga je intervjuisao, pitanjem je ukazao na značaj onoga što Dejvid otkriva.
"Shvatate da ste upravo to nazvali scenom smrti?" pitao ga je.
"Je**te, dečko", odgovorio mu je Čejs, shvativši da mu je izletelo.
Inače, u pripremi je film "The Many Saints of Newark", čija radnja prethodi radnji serije "Sopranovi" i u kojem ćemo gledati doživljaje mladog Tonija Soprana.



The Many Saints of Newark
 

Nogud

“Bolje piti vodu nego naftu.“
24.08.2017
530
841
113
po samom kraju zavrsne scene covek nista ne moze da zakljuci, osim da nagadja u bilo kom pravcu.. :popcorn:::D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: grouchy

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
ako nista drugo, bar gledamo milicicu kako raste :D



u naslednicu kejt blancet, kao glumica; bez perverzija molim :)
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
Raša Andrić za B92.net o prvom ostvarenju posle 16 godina: "Jedino o borcima vredi snimati filmove"
Za neke filmove kažu da su bezvremeni. Jugoslovenska kinematografija je puna naslova kojima će se smejati, ili na koje će plakati, i naše bake i naša deca, ali retko koji film je intergeneracijski komunicirao na način na koji su to učinile "Munje".

Starije generacije su sa tihim prezirom posmatrale akcije tih "blejača" i osuđivale omladinu. Tadašnja omladina, koja je odrasla devedesetih i dobro ih se sećala, posmatralia je ovu satiru i poistovećivala se sa njom, verovatno sležući ramenima između nekoliko trenutaka kikotanja.
A oni rođeni oko devedesetih godina, koji nisu znali ni šta je beogradski klub, šta znači "Je l' prošla trojka?", niti su znali za bend Eyesburn, njima je samo bilo mnogo duhovito.
Ti desetogodišnjaci koji su gledali filmove Raše Andrića sada su odrasli ljudi. Neki od njih su postali neki Gojko Sisa u svom poslu, neko je postao Kengur. Pojedini su i dalje neki Mare i Pop koji u krevetima u domu svojih roditelja sanjaju o velikom proboju na muzičku scenu, ali se i žale da te "scene" više nema.
I dalje se bleji na klupicama ili krovovima zgrada. I dalje se tresemo kada treba da se vidimo sa devojkom jer smo "klošari" koji nemaju para da sednu sa njom na piće. Postali smo ljudi kojima smo se kao klinci smejali.
Shvatili smo da "Munje" i "Kad porastem biću Kengur" nisu igrani filmovi. To su dokumentarci. Ništa se značajno nije promenilo, izgleda. Voždovac još nema svoj bioskop.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
e sad je kao potvrdjeno ::listomahanje::


Ridli Skot potvrdio: Sprema se nastavak kultnog serijala
Redilj Ridli Skot potvrdio je da radi na novom filmu koji će biti nastavak kultne sage "Alien". Međutim, radnja verovatno neće biti smeštena u isti univerzum kao prethodna dva dela.